За тези, които четат любовни романи №25

• 116 813
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
Започнах продължението на "Порочно момиче" от Мегън Марч! Peace В първата книга ми дойде в повече секса, а героинята с нейните напивания и изцепки в туитър доста ме подразни! Naughty Глезла, командвана от брат си! ooooh! Още съм в началото на "Порочна любов", но се надявам на някакво развитие и малко повече разкриване на героите!  Whistling

А как се казва първата книга?
И има ли нещо общо с порочния милиардер,или е съвсем друга поредица,защото за милиардера май са 3,тях съм ги чела...?

Първата книга е "Порочно момиче", а втората "Порочна любов" (още я мъча нея)! Thinking Правилно си решила, че са свързани с Порочния милиардер! Peace Тези две книги са за сестрата на милиардера. От време на време се споменава за него и съпругата му Холи! Wink

# 691
Аз прочетох първите две книги на Роберт Тиер. Прочетох и това, което е публикувано до момента в уотпад. Много се забавлявах с тях, изключително са забавни и духовити. Сега се чудя дали и аз да не подхвана Punk 57.

# 692
Днешната от календара е супер!  Grinning Grinning Grinning
Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Четвъртък 29.12.16.
Файл : Алекса Райли - Да бележиш девица.epub
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=f7eb6e60c0

Файл : Британи Чери - Въздухът, който той диша.epub
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=bf5f0231da

Файл : Лора Лей - Породите 9 - Двойна игра.epub
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=1f3f955947

# 693
  • В къщурката на хълма на феите
Ввввааааааааауууууууууу породииииииииии!!!!

# 694
  • Бургас
Ввввааааааааауууууууууу породииииииииии!!!!
За малко да изтанцувам "танца на щастието" на бюрото си, нямам търпение да се прибера и да я метна, всичко друго зарязвам  Mr. Green
Много благодаря на преводачите и тази които разпространяват хубавите новини  Heart Eyes

# 695
Прочетох "Да бележиш девица" и умът ми не го побира как може да се измислят подобни истории...  #Crazy В потрес съм... Joy
Направо ме е страх да започна "Въздухът, който той диша"- не знам какво да очаквам, така че моля някой за мнение относно историята?  Whistling

# 696
  • Варна
Свърших Revved2, по-лигава е от първата, но не ме издразни. Хареса ми.

# 697
  • Плевен / София
Прочетох "Да бележиш девица" и умът ми не го побира как може да се измислят подобни истории...  #Crazy В потрес съм... Joy
Направо ме е страх да започна "Въздухът, който той диша"- не знам какво да очаквам, така че моля някой за мнение относно историята?  Whistling

Хриси, книгите са съвсем различни....прежали се и прочети и другата.... Joy Joy Joy
В Девицата човека толкова се радваше, че "функционира", че нищо друго не беше от значение....но и в толкова кратка книга не може образите да са "изпипани" Peace

# 698

Хриси, книгите са съвсем различни....прежали се и прочети и другата.... Joy Joy Joy

Аз щом се прежалих да прочета онази космическа история с жената, която снася яйца значи това няма как да ме уплаши!  Mr. Green

# 699
  • Плевен / София

Аз щом се прежалих да прочета онази космическа история с жената, която снася яйца значи това няма как да ме уплаши!  Mr. Green
така де ....и по големи фантасмагории сме чели Wink

# 700
  • варненка от София
Ееее, сега ще ме карате да търся начин и аз да я прочета тая девица. На телефона мога ли да го чета това нещо или на таблет? Много съм боса по тези електронни технологии.

Аз сега чета четвъртата част на Хората на херцога, ама много работа имам тези дни и не мога да се разгърна и да я изчета.
Чакам и Егмонт да видя какво планират за другата година.

# 701
Направо ме е страх да започна "Въздухът, който той диша"- не знам какво да очаквам, така че моля някой за мнение относно историята?

Британи Чери - Въздухът, който той диша и Алекса Райли - Да бележиш девица, няма място за сравнение. Една история  за тежките загуби в живота на двама души и начинът им да се справят с тях, за тъмната страна в душата на всеки един човек.

# 702
  • Плевен / София
Направо ме е страх да започна "Въздухът, който той диша"- не знам какво да очаквам, така че моля някой за мнение относно историята?

Британи Чери - Въздухът, който той диша и Алекса Райли - Да бележиш девица, няма място за сравнение.. Една история  за тежките загуби в живота на двама души и начинът им да се справят с тях, за тъмната страна в душата на всеки един човек
smile3501 няма какво повече да се каже.... това е  "Въздухът който дишаш"...четейки я останах без дъх....

# 703
  • Кърджали
Ееее, сега ще ме карате да търся начин и аз да я прочета тая девица. На телефона мога ли да го чета това нещо или на таблет? Много съм боса по тези електронни технологии.

Аз сега чета четвъртата част на Хората на херцога, ама много работа имам тези дни и не мога да се разгърна и да я изчета.
Чакам и Егмонт да видя какво планират за другата година.
Сваляш си приложение за четене (cool reader или fbreaderили нещо подобно беше ) и четеш. Аз доста време четох на таблета (от телефона не ми беше удобно заради по-малкия екран и бързото падане на батерията).

# 704
Новата от календара е на  Маргарит Кей! Много харесах предишната и - Подаръкът на Шейха.  Simple Smile
Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Петък 30.12.16.
Файл : Маргарит Кей - Пленена от принца на вълците.epub
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=d481c9e573

Общи условия

Активация на акаунт