ВАЖНО! Пристрастяване към капки за нос – лечение!

• 66 959
  • 97
  •   1
Отговори
# 60

А това което мен ме излекува пробвала ли си? От както съм постнала темата до днес не съм слагала капки, не ми се е запушвал носа и не ме е хващала хрема дори..Ако мога да помогна с нещо - насреща съм!

Лепенки съм пробвала - абсолютно никакъв ефект нито при мен, нито при мм, който доста хърка. Промивките по колко пъти на ден? Аз излизам в 7 без 15 от работа и се прибирам в 6, колко време се правят, докато спря да ти се запушва носът? Това с алоето трябва да го потърся и да опитам.

Но правих курсове с инхалации, инжекции (кортикостероиди); физиотерапии и всичко имаше много краткотраен ефект. Доста добър ефект имах от хомеопатично лечение (не знам дали е плацебо), но при следващия грип всичко се върна със страшна сила.

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 14:06 от S T A R D U S T

# 61

А това което мен ме излекува пробвала ли си? От както съм постнала темата до днес не съм слагала капки, не ми се е запушвал носа и не ме е хващала хрема дори..Ако мога да помогна с нещо - насреща съм!

Лепенки съм пробвала - абсолютно никакъв ефект нито при мен, нито при мм, който доста хърка. Промивките по колко пъти на ден? Аз излизам в 7 без 15 от работа и се прибирам в 6, колко време се правят, докато спря да ти се запушва носът? Това с алоето трябва да го потърся и да опитам.

Но правих курсове с инхалации, инжекции (кортикостероиди); физиотерапии и всичко имаше много краткотраен ефект. Доста добър ефект имах от хомеопатично лечение (не знам дали е плацебо), но при следващия грип всичко се върна със страшна сила.

Лепенки аз не използвах. Не мисля че ще помогнат. Промиването го правих веднъж всяка вечер, то прочиства секретите, не е за отпушване. Цялата работа свърши според мен Дексаметазона и разреждането на Виброцила. Трябва да се откачиш от капките постепенно, изведнъж няма да стане.

# 62
Цялата работа свърши според мен Дексаметазона и разреждането на Виброцила. Трябва да се откачиш от капките постепенно, изведнъж няма да стане.

Дексаметазон е от същия производител като флостерона, който аз си инжектирам 1х годишно. Виброцил аз не ползвам, судафед спрей, който е ксилометазолин. Въпросът е как да отворя флакона и да го разредя. Но наистина трябва да се пробва. Имам ужасно много проблеми в момента и последното нещо, с което мога да се разхождам е запушен нос.

Какво се случва като хванете настинка с хрема?

# 63
Виж, аз не съм доктор , незнам какво е това което си инжектираш и как ти действа. Дексаметазона се пръска локално, с цел да намали отока на лигавицата докато се отказваш от ксилометазолина. Нужно е да се спрат всякакви съдосвиващи неща. Аз не си позволявам дори Грипекс , защото в него има съдосвиваща съставка. Ксилометазолина е по-силен от Виброцила, аз затова минах на Виброцил, който съответно разреждах докато в шишенцето остана само вода. Назонекса също е кортико стероид. Прочети схемата внимателно, аз не съм я измислила, взех я от друг препатил човек, който след това е помогнал на много и ще съм вечно благодарна, че се разминах с това да си пръскам капки до живот.
Настинка хванах веднъж, имах хрема, но носа главно течеше и не се запушваше много. Но промивах със солен разтвор и нещата приключиха за три дни.

# 64
Инжектирам си, защото иначе от алергичният ми ринит (имам го от 4-годишна) не можех да водя нормален живот. Непрекъснати пристъпи на кихане, дращене на гърлото (все едно имаш заседнала топка памук), запучен нос и сърбеж на очите, носа. На мен носът ми се запушва често и не мога да дишам, тече само когато съм настинала.
Капките за очи няма от къде да ги намеря тук.
Благодаря за отговорите и схемата.

# 65
Инжектирам си, защото иначе от алергичният ми ринит (имам го от 4-годишна) не можех да водя нормален живот. Непрекъснати пристъпи на кихане, дращене на гърлото (все едно имаш заседнала топка памук), запучен нос и сърбеж на очите, носа. На мен носът ми се запушва често и не мога да дишам, тече само когато съм настинала.
Капките за очи няма от къде да ги намеря тук.
Благодаря за отговорите и схемата.

О, аз не разбрах че не си в БГ. Не може да няма дексаметазон в някаква форма, не е задължително да е за очи, има го и в ампули.  Ето виж http://www.thundercatseductionlair.com/dexamethasone-sale/ не се казва по същия начин, но съставката е същата. Назонекс също мисля го има в цял свят. Твоят ринит усложнява сигурно много нещата, но капките...трябва да ги спреш не само за да дишаш нормално, но и защото увреждат сърцето Sad Аз имах проблеми, и това ми даде още по-голям стимул да ги спра..Стискам ти палци, пак казвам, насреща съм ако имаш въпроси!

# 66
Благодаря ти! Назонекс си го купих от БГ, лекуващата ми тогава лекарка ми го изписа и го ползвам 1х на ден сутрин. Това значително намалява използването на спрея за нос - може би си слагам 3х на ден по едно впръскване. Когато се разболея или дойде алергичния сезон - става страшно и горе - долу на час впръсквам, което си е чиста наркомания. Тогава само инжекцията флостерон помага.
Ще потърся тази съставка тук.

# 67
Напразно си мислех, че съм се "откачил".
Иначе Геломиртол е препоръчван в друга тема.

# 68
Напразно си мислех, че съм се "откачил".
Иначе Геломиртол е препоръчван в друга тема.

Какво се случи?

# 69
просто няма дишане и затова - капки.

# 70
просто няма дишане и затова - капки.
А пробва ли нещата които на мен ми помогнаха?

# 71
Само промивки с NaCl мога да опитвам (и опитвам).

# 72
Само с промивките няма да стане, особено ако продължаваш да капеш...

# 73
Ох ии аз имам проблем с капките заа нос,и навсичкото отгоре съм бременна.Всичко започна с едно разболяване доката бях бременна.Искарах страхотна хрема, но аз никога не бях свикнала да слагам капки и се оправих уж .Дво дни всичко беше ок и на трения ден се сабудих от собственото си хъркане а аз уж нехъркам.И от там до сега няма спане.Всяка вечер като легна и неможех да дишам изобщо не се осещах че ми се запушва лекичко нослето и това е причината за моето неразположенше.Така на нищо изкарах два месеца.Осещах едно пресъхване в нослето и толкова търпях и неспях мислих се че нещо с нервите нее наред.Една вечер си пръснах от едни капки на детето и вдях че поспах така разбрях че имам някакъв проблем с носа.Като си го погледна вътре лигавицата е много надута и зачервена.Почнах да ходя на доктори и
всички ми исписват някакви комбинации от капки ,то без ефект една нощ забелязъх ,че ми се стичат огромни жълти храчки в гърлото.Задна хрема направиха ми снимка и ми казаха че имам синозит.Само че мене нищо не ме болеше самоми е запушен тоса и ме болеше гърлото.Получих хроничен фарингит.Пих зипнати гадните сополи спряха но носа пак се запушва.Др.ми каза че повече нищо неможел да направи чак като родя ако неми минело можело нещо да се направи.Отидох при друк доктор при еди при втори при трети и всички и те ми казват ,че това било то бременността да слагам нещо което да ме облекчава докато родя и после щяло да мине.ДА НО АЗ НЕВЯРВАМ ЧЕ МОЖЕ ДА Е ОТ БРЕМЕННОСТТА .Простокато ме видят с корема и гогово.Аз никога през живота си съм нямала прблеми с носа никога не си бях слагала капки за нос а сега имам една торба.И  вечер слягам по малко от на детето капките които съдържат 0.05 ксилометазолин та да поспя малко ,но почнаха да ме болят ноздричките изчезна ми обонянието и с капките пак нее същото пак се събужсам и немога да спя .Толко съм зле псехически с този нос че от зор отслабнах вместо да качвам  Със запушен нос не се живее неможеш да ядешда спиш акато почна даплача и още повече се зарушва .Толкова се притеснявам неискам вече капки но аз с тях едва успявам да поспя малко а без тях е ад да неговорим че спя на студено иначе става лошо.Просто ми пресъхва и леко като се запуши и кпай няма спане чуствам си туса сякаш не и мой.Имам още 20 дни докато родя и после незнам  знам че правят някакви операции.Може ли за 2 месеца да съм си скапала носа.Как ще се оправя незням но като дишам ме боли.Пробвала съм много други капки без ефекн и води разни нищо  сега гледам да го докарам до раждането после ще видим.Ням да ви казвам как по цели нощи плача и се задушавам защото немога да дишам с устата испадам в изтерия скубая си косите рева като луда от този нос даже исках да си прережа една нощ вените.Чуствам се ужасно.Ако има оперативен път и може да се оправи .Този нос ми скапа живота.😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭Как ще си гледам детето незнам.

# 74
  • в кукувиче гнездо
Точно така бях и аз. Като родих ми мина веднага. Само не бях капала капки. Ад е. Даже сега изкарах един вирус и един .есец не съм спала от запушен нос. Оправих се с антибиотик. Няма да трябва операция, като родиш лигавицата веднага отбъбва.

Общи условия

Активация на акаунт