Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 6

• 147 277
  • 836
  •   1
Отговори
# 45
А аз за Белинташ мога да препоръчам Родопски хан. Сам си приготвяш храната, голяма механа, красива веранда и гледка, любезни домакини. Стаите са различни-за 2-ма, 3-ма, 4-ма и т.н.-имаха и големи помещения, чисто е навсякъде.

# 46
здравейте
може ли да ми препоръчате къща за гости в Чепеларе. ние сме 7 семейства с по едно дете . искаме да си имаме механа, в която да ce събираме и да cи готвим

# 47
Момичета,имаме три дена в Девин.Минавали сме екопътеката,Триградското ждрело,Ягодинската и Дяволското гърло.Какво друго може да се види наоколо и,ако имате впечатления,хотел с минерална вода.
Пампорово,Стойките,Широка Лъка познаваме добре. bouquet

# 48
  • София
Момичета,имаме три дена в Девин.Минавали сме екопътеката,Триградското ждрело,Ягодинската и Дяволското гърло.Какво друго може да се види наоколо и,ако имате впечатления,хотел с минерална вода.

Близко ви е Борино http://dyavolskapateka.org/pages/page_id/27

# 49

Орлово око.

# 50
Борино:добра идея,не сме ходили.
Орлово око сме го катерили пеша  Simple Smile
Чета нещо за Кемеров мост и крепост Бедеан наблизо.

На мен само да седя,да дишам и да гледам Родопите ми е блаженство,но младата част от компанията е свръхактивна и все иска нещо ново да види,някъде да обикаля...

# 51
  • София
Чета нещо за Кемеров мост и крепост Бедеан наблизо.

Кемеров мост има доста за ходене и последно като ходихме имаше ограда в района и не беше приветливото място където сме и спали даже на беседката - заслон Sad Но може и да са се променили нещата - спомена ми е от преди 4-5 г.

# 52
  • Пловдив
Здравейте,да побутна  bouquetтемата.Някой ,мисля че тук беше споделил за едно хотелче край Кърджали-с джакузи в стаята,ако някой се сеща моля да сподели Hug

# 53
http://yazovir-kardjali.com/?page_id=7
Тук има стаи с хидромасажни вани.
Мястото е уникално, ние бяхме в "Рока резорт".

# 54
  • Пловдив
Благодаря,но не е това,онзи имаше снимка на джакузи в стаята с изглед към заснежени планини....много романтично Heart Eyes

# 55
  • Плевен
Интересна тема. Ще ви следя.

# 56
Благодаря,но не е това,онзи имаше снимка на джакузи в стаята с изглед към заснежени планини....много романтично Heart Eyes
за планини не знам но гледката от последния етаж към язовира е уникална...М/у другото там планината не е от най високите  newsm78 какви гледки към заснежени планини?

# 57
Здравейте, момичета!
Бих искала да попитам дали някоя от вас има лични впечатления от този хотел в с. Баните?
http://www.hotelrodopa.com/bg/

Спонтанно запазихме стая за две нощувки там, че съм се схванала, а като попрегледах стари коментари (от преди повече от 2 години) нещо започвам да се съмнявам, че отивам на правилното място....

Ще следя темата тези дни за коментар. Предварително благодаря!

# 58
  • Пловдив
MiMoMi, моля споделете отзиви, като се върнете от почивката си в този хотел.  Peace

# 59
MiMoMi, моля споделете отзиви, като се върнете от почивката си в този хотел.  Peace
Веднага споделям: За зимата категорично НЕ!

1. В стаите е постоянна температура от 18,5 градуса. Разбира се, че повдигнахме въпроса и поискахме печка....
2. Водата в басейна е уж 36 градуса...ама друг път! Отидох схваната и почти болна се върнах...
3. За да стигнете от басейна (вътрешен) до хотелската част, където сте настанени, преминавате през "топла връзка" от не повече от 10 градуса в помещението. Сами преценете в зимни условия, излизате от басйна и мокри вървите на тези температури... Чакате асансьора достатъчно време отново на такива градуси...
4. Повикахме майстор и за душа в банята, защото по описание очакавах от душа да тече топла минерална вода.... Отговорът на човека беше, че това им е топлата вода, която идва директно от тръбите.... 37 градуса... Направо да му стане лошо на човек от толкова топлина!
5. За първи път ми се случва да съм в Родопите и да ям...извинете, да се опитам да ям пататник (най-вкусното нещо по тези места), който няма абсолютно ама никакъв вкус...за вида не коментирам!

Няма да коментирам и обзавеждането от соц-времето, но като за 60 лв. на стая определено НЕ си струва приключението!

Иначе за лятото сигурно е прекрасно място. Самия хотел се намира на брега на реката. Като се излезне на балкона отдолу се чува ромолене, и гледката е прекрасна... Ресторанта има голяма тераса за летни вечери в прохладата... Но, това са само предположения... Фактите към момента показаха, че не е за хора, които са ходили на минерални бани, без да се налага да моржуват.... Wink
Та коментарите в нета за този хотел май се потвърдиха...

Общи условия

Активация на акаунт