Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 6

• 147 305
  • 836
  •   1
Отговори
# 30
Pamelita, според мен, ще се справите.
Hug
Здравейте!
Някой скоро да е посещавал хотел "Евридика"***?Мнения?

Вчера се върнахме от там. Хотела е ужасен, според мен по-скоро е хижа. Много е занемарен. Храната е еднообразна, хигиената лоша.За 4 дни никой не почисти стаята, а в коша имаше боклук от предишните посетители.В ресторанта позволяват да се пуши, както и в лобито. Не бих го посетила отново, дори и пари да ми дават.

Лелее,ужас!Не ме притеснява толкова друго,освен това,че е мръсен.Толкова ли е зле?Ние ще сме за 2 нощувки,но вече платих.А басейна топъл ли е и може ли изобщо да се ползва?А в самия хотел топло ли е?

# 31
И още един въпрос-до "Чудните мостове" с дете на 3 години ще се справим ли?Водили сме го на Крушунските водопади,Царевец,Шипка.

Със сигурност ще се справите - там има само едно стръмно слизане до самата вода, но може или да го носите, или да го държите здраво, ако не го е страх, но и да не слезете до там, няма да загубите много от разходката Simple Smile

# 32
Аз обичам да ходя на Белинташ - приятна разходка, изумително място. Имам си и любимо хотелче там с изглед към върха Simple Smile

# 33
  • София
Това лято изкарахме 7 прекрасни дни в "Семеен хотел Узунски" - гр. Смолян. Изключителна чистота, невероятна кухня, прилични цени и любезен и приветлив персонал ! Препоръчвам ! А щом се видя свободна поне седмица , пак ще бягам там. Релакс, природа, храна и приятни емоции.

# 34
Pamelita, според мен, ще се справите.
Hug
Здравейте!
Някой скоро да е посещавал хотел "Евридика"***?Мнения?

Вчера се върнахме от там. Хотела е ужасен, според мен по-скоро е хижа. Много е занемарен. Храната е еднообразна, хигиената лоша.За 4 дни никой не почисти стаята, а в коша имаше боклук от предишните посетители.В ресторанта позволяват да се пуши, както и в лобито. Не бих го посетила отново, дори и пари да ми дават.

Лелее,ужас!Не ме притеснява толкова друго,освен това,че е мръсен.Толкова ли е зле?Ние ще сме за 2 нощувки,но вече платих.А басейна топъл ли е и може ли изобщо да се ползва?А в самия хотел топло ли е?

Басейна е топъл, водата беше чиста и много хлорирана. Но около басейна е ужасТ. Ние го ползвахме, защото единия ден следобеда валя и децата полудяха в стаята . Ако ще  ползвате хотела само за спане е ок.

# 35
Само за спане-да!Е и,ако е топъл басейна и чист ще го ползваме поне веднъж.Детето много обича.

# 36
  • Бургас
Ние август бяхме на Пампорово. хотел Камелия. Препоръчвам с две ръце!- Много добре поддържана сграда и външни площи. Любезен и отзивчив персонал. Широки и напълно и добре оборудвани апартаменти. Вътрешен детски център и външна площадка. Хубава и вкусна храна, местоположението е достъпно  Peace Peace Перфектен хотел за семейство с малко дете.

Иначе ходихме до Снежанка, заведохме я до Смолян и посетихме обсерваторията. Гледахме филмче, тя се впечатли много и неочаквано издържа целият филм-40 минути  Shocked Shocked Shocked Обиколихме смолянските езера, но аз имам ергораница и я нося, иначе щеше да е трудно  Shocked. Правихме и пикник около язовира. Посетихме и ресторант "The Black Horse". Уникално място за деца. Кухнята е добра, но най-вече мястото е впечатляващо за деца, особено през лятото- батут, всякакви играчки, люлки, хамаци, шезлонзи, колички, дребни играчки и арт занимания за деца. Собственика също е уникален човек, много разговорлив и сам сподели , че има 4 или 5 деца и напълно разбира какво търсим и защо много ни харесва при него  Crazy Crazy Crazy  Peace  https://www.facebook.com/blackhorsepamporovo/

# 37
Още един глас за хотел Камелия, много ни хареса.
Ние също качихме Снежанка, ходихме до планетариума в Смолян и до пещерите Дяволското гърло и Ягодинската, както и до Широка лъка. Напълни ми се душата.
В Смолян препоръчвам ресторант "Родопчанка" - ммм, прекрасна кухня и приятна обстановка. За разлика от "Пампорова къща" - чакахме почти половин час някой да ни донесе поне меню, но не дочакахме...

# 38
Търся вила или къща за Нова година в района на Кръстова вода.

# 39
Още един глас за хотел Камелия, много ни хареса.
Ние също качихме Снежанка, ходихме до планетариума в Смолян и до пещерите Дяволското гърло и Ягодинската, както и до Широка лъка. Напълни ми се душата.
В Смолян препоръчвам ресторант "Родопчанка" - ммм, прекрасна кухня и приятна обстановка. За разлика от "Пампорова къща" - чакахме почти половин час някой да ни донесе поне меню, но не дочакахме...
Явно имаме различни вкусове, защото нито х-л Камелия ме впечатли, а Родопчанка в Смолян е огромно разочарование. Преди години беше чудно/ прекрасна кухня и нямаше места, а сега няма никой. След като ни донесоха поръчката, разбрахме защо вече няма посетители Stop

# 40
Това лято сбъднахме една от мечтаните си дестинации - Родопа. Търсехме удобно място, за да можем да обикаляме наоколо. Отседнахме в хотел Орфей, Пампорово. Това е хотел от средно ниво за хора, които не са много претенциозни. Няма да го посетим отново. Стаята ни не беше добре почистена. На мивката имаше трицветна паста за зъби. Под неудобния фотьойл за детето имаше забравена блуза. Стаята е просторна и светла. Не всички стаи са с тераса, така че го напишете в резервацията си, ако искате такава. Гледката от по-високите етажи е страхотна. Има ресторант и механа за хранене, в зависимост броя на гостите. Храната не е вкусно приготвена. Сутрин мекичките свършваха много бързо, а вечер динята. При запитване изнасяха допълнително. Има малък закрит басейн без възможност да се излиза на вън. Има инфрачервена, финландска и парна сауна, малък фитнес. Персоналът е под средното ниво. На рецепция по-голямата част от персонала не може да работи с пос терминал. Повечето хора вече работят с кредитните си карти. Девойката ни каза да сме ходели да теглим отсреща на банкомата. Бяхме озадачени от бармана. До рецепция има бар и това е единственото място в хотела, от което можеш да си вземеш еспресо. На закуска има машини на нес кафе. Барът отваря към 10,00ч. и кафето е ужасно. Не си вземайте. Вечерта седнахме в фоаето и си поръчахме Мохито, което също не беше хубаво. Попитахме бармана кога отваря сутрин. Каза, че като се наспи. Вечерта много се напил и отворил 10,30ч. Много странно. Хотелът не е добър, но всичко наоколо е страхотно. Природата е уникална. Двишваш дълбоко и се наслаждаваш на красотата на Родопите. Всеки ден бяхме на различно място. Тръгнахме си много заредени и с очакване за следващото посещение. Постът стана много дълъг. Надявам се някой ден да опиша и разходките. Минахме покрай вили Малините и ни се стори много приятно. Позволиха ни да разгледаме и ни допадна. Следващият път там ще отседнем.

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 10:20 от Лоренн

# 41
Изтървала съм темата за любимите Родопи

# 42
вече я намери Laughing

# 43
Аз обичам да ходя на Белинташ - приятна разходка, изумително място. Имам си и любимо хотелче там с изглед към върха Simple Smile
Кое е хотелчето?
На мен ми хареса много язовир Кърджали, бяхме в "Рока резорт".

# 44
Кое е хотелчето?
На мен ми хареса много язовир Кърджали, бяхме в "Рока резорт".

Хотелът е "Стари времена", в махала Кабата преди село Врата - нови къщички в стар стил, зелено дворче, външно джакузи, басейн, домашни манджички... И ако отидете, задължително хапнете от домашното кисело мляко с домашно сладко - като се сетя за него, и ми се пълни устата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт