Трудно проговаряне - ТЕМА 21

• 133 158
  • 799
  •   1
Отговори
# 525
Mirra Manastira Аз съм писала до омбудсмана и спокойно бавят се малко но отговор ще получиш със сигурност.Пиши и до министерството на образованието Simple Smile
Подобни "педагози" трябва да си получат шамара. Аз пиша и получавам подкрепа.По друг въпрос бях писала на омбуцмана тогавашния К.Пенчев. и тогава в края на писмото което получих пишеше, че ако някъде по инстанциите ми правят проблеми (от чист мързел примерно) Веднага да сигнализирам ...Аз си бях разпечатала писмото и го показвах когато и ако трябва.  Peace
Успех и само най доброто за дечицата ни  bouquet

# 526
Ще гоня до дупка! Утре щф е друго детенце, не искам повече такива" педагози" до децата ни!!!И към лекари съм пуснала....и там чакам ли чакам, 5 месеца!

# 527
Моля мами с деца в логопедичната детска градина в Люлин ( ябълкова градина, ако не се лъжа) да споделят какво е положението. Как се работи, как напредват, как се отнася персонала и разбрана ли е директорката.

# 528
Какво стана? Не бяхте ли в нашата градина?

# 529
  • София
Моля мами с деца в логопедичната детска градина в Люлин ( ябълкова градина, ако не се лъжа) да споделят какво е положението. Как се работи, как напредват, как се отнася персонала и разбрана ли е директорката.
И аз тая градина заглеждам за догодина.

# 530
Здравейте, знае ли някой може ли да се дават заедно Брейн Бустер и Ноотропил?

# 531
Здравейте,момичета.  Hug Hug  Бях ви писала,че имахме напредък започнахме да говорим на бебешки. Но твърде много лоши случки станаха вкъщи....Баща ми почина и някак си Дани усещаше,че дядо му го няма....та покрай тази ситуация беше на градина,за да се забавлява с децата,но взе че се разболя от ларингит и 2седмици вкъщи на антибиотик бяхме.... все едно дръпна назад,а тъкмо започнах да се радвам че говори макар и на бебешки.... сега започвам с всичко отначало,а много ми е мъчно.... Реших че освен центъра за аутисти ще търся и логопедична помощ,въпреки че те ми казват че нямало нужда,защото проблема на Дани бил поведенчески....трябвало първо да посетим клиниката св Никола....но до тогава има доста време,2 месеца за това обследване.

# 532
  • София
Някакви изследвания правила ли си му?

# 533

Правихме изследване на слуха с упойка,както и консултации с психолог и логопед.

# 534
  • София

Чревни, метали, хранителни непоносимости?

# 535

Правили сме чревни изследвания,няма проблеми. Иначе за метали и хранителни непоносимости не. Те първа ще започваме с тези изследвания.

# 536
  • София

Правили сме чревни изследвания,няма проблеми. Иначе за метали и хранителни непоносимости не. Те първа ще започваме с тези изследвания.
Къде сте правили чревните?
Според мен направете първо тези изследвания, какъв е смисълът от обследването?

# 537
За да се потвърди или отхвърли диагнозата Аутизъм. Препоръчаха ни това обследване да направим,и ако има нещо да ни кажат върху какво да работим повече,нали пък и там са специалисти. А това изследване за метали в организма,не знам дали личната ще се съгласи. Пък и в нашия скромен град Габрово,по скоро трябва да търся частна лаборатория

# 538
  • София
Тина,твоето детенце е на четири нали? Наистина минете през се. Никола,за да не се чудиш какво трябва да направите. Мисля,че най задължително е да работите с логопед. Поведенческите проблеми са заради липсата на реч,а речта е работа на логопеда. Не че моето като говори са му свършили поведенческите драми,но има неща дето наистина няма да се изпарят.

# 539
За да се потвърди или отхвърли диагнозата Аутизъм. Препоръчаха ни това обследване да направим,и ако има нещо да ни кажат върху какво да работим повече,нали пък и там са специалисти. А това изследване за метали в организма,не знам дали личната ще се съгласи. Пък и в нашия скромен град Габрово,по скоро трябва да търся частна лаборатория

О Тина! Какво значи да се отхвърли или потвърди... Аутистичното поведение  не е като дюстабана ... Това е комплекс от симптоми които се наблюдават или не. Диагнозата е временна. Поведението може да се променя , диагнозата също. именно затова на малки деца се слага Грр. Реобследване ще се прави всяка година две. Единственото което виждам полезно в цялата работа е  финансовта облага от телка. Въобще не е диагноза за цял живот. Терапията трябва да си върви щото тя е по- важна от всичко... Не очаквай нещо много от това диагностиране. Добрите терапевти нямат нужда от диагноза за да видят дефицитите на детето.

Общи условия

Активация на акаунт