Искам да кажа ... (89)

• 67 700
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Даунче, тогава давай направо с последното на Маккензи на често. Много отпуска, аз напоследък като ме прихапе само това правя. Преди за да се разгъна - минимум една седмица на лекарства. Сега един ден интензивно тези упражнения и се оправям. Като, разбира се, много внимаваш и не зориш работата. Ако не може - не може.

# 556
Даунче, тогава давай направо с последното на Маккензи на често. Много отпуска, аз напоследък като ме прихапе само това правя. Преди за да се разгъна - минимум една седмица на лекарства. Сега един ден интензивно тези упражнения и се оправям. Като, разбира се, много внимаваш и не зориш работата. Ако не може - не може.

Аз ги правя, но не толкова редовно явно. Притесни ме като каза, че ако се появяват през нощта може да е сериозно, а мен предимно тогава ме боли Sad.

# 557
Предполагам, че си посетила лекар? Може също да е от матрака. Аз преди операцията можех да спя само по корем с единия крак много присвит към лакета чак. Мръсна работа са болките в кръста...

# 558
Алечка, аз така спя от както се помня, а кайропракторът ми твърди, че това предизвиква болките, но по друг начин не мога да заспя. Матракът ми е нов и ортопедичен (срам ме е да кажа колко пари дадах за него ooooh!). Ходих на лекар и нищо нямаше на рентгена. После всички вдигат ръце Sad. Много ми писва, защото вече втора година се мъча.

# 559
Добро утро.
Нали е понеделник, та днес си надвих мързела и покарах кростренажора солидно омацана с крем и навлечена, за да се препотя.
Даун, като прочетох, че плодовете се броят за въглехидрати и веднага опосках една ябълка. А преди това пих и гръмотрън- помага при отоци, затлъстяване и задържане на вода- сиреч целулит.
Иначе и аз предлагам смяна на матрака. Мисля че е от съществено значение. Прочетох те, но ако има друго легло в къщата пробвай и на него няколко вечери и си направи сравнение.
Алечка- любимата ми поза за сън. Е, и аз съм с болки де.
Жаки, гледай от хубавата страна. Ех, сега и аз да съм някъде.....
След малко влизам в банята и се залавям с един сладкиш за подарък. Надявам се на обяд да си запиша и час при зъболекаря, и да се свършва вече.
Захир, ти как си днес?

# 560
Мария, матракът го смених по съвет на ортопед и кайропрактор, като пробвах специални матраци за подобни болки. Пробвала съм и други легла. Сегашният ми матрак е топ-супер-дупер на ортопедията.

При НВДто, ако се търси бързо отслабване се спират рязко всички въглехидрати. Тогава има бърз ефект, докато се достигне "плато". По мек вариант е с малки количества сутрин. При тази диета трябва да има и упражнения и то предимно силови, за да се оформят мускули. Ако няма много килограми за сваляне, теглото може и въобще да не се промени, но контурът на тялото се оформя.

# 561
  • В Космоса
Вие хубаво спите по корем, а аз и така не мога, че с тази гръд ми е адски неудобно. Confused

Днес предстои нещо много важно за ММ. Ще съм на тръни. От сърце се моля на всички Всевиждащи, Всечуващи и Всемогъщи да не му препречват пътя, а да му пратят попътните ветрове на успеха! Praynig

# 562
Акаша, стискам палци. И на мен гърдите ми пречат понякога, а не са огромни.

# 563
  • Пловдив
Само аз ли съм красива и дебела? Laughing

# 564
добро утро, момичета!!

mariat, благодаря, че питаш, горе долу съм аз, зъба още ме мъчи...егати болката от един зъб, не съм вярвала, че чак такова чудо ще е... Пия антибиотика и малко ми просветна, ама мине ли ми, страх не страх, ама наистина много ме е е страх.. ще ида да го вадя. Не мога да понеса такова нещо още веднъж.

Ох, иска ми се да се захвана и аз с режим и някакви тренировки, но не мога да преценя кое е за мен. НВ ВМХ е ок, обаче на мен ми излизат едни нещица по лицето, като комедончета, които козметичката каза, че са от млечните храни и да ги огхранича. Искам да сваля около 8 до максимум 10 кг. Не знам към какво да се насоча. За спорт, също. Мисля да опитам с нещо групово, защото сама, познавайки се, във фитнеса няма да ида. Или нещо вкъщи ..  newsm78 Наистина съм объркана. Нищо не разбирам от режими и спортове.

Янтра, моя мъж гадже ако го питаш, съм си екстра..  ooooh! Само, че аз знам какво искам.

В София е хладничко днес, а на мен в офиса си ми е чак студеничко. Стартирах седмицата с 261 мейла.. Да ми е честито!  Whistling

# 565

Янтре, всички сме  Grinning. Аз и с 2о кила отгоре си бях неземна красавица Simple Smile.

Захир, трибуквените най-болят - зъб, ухо, око и гъз.

В НВД то млечните са сведени до минимум. Те имат доста въглехидрати.

# 566
  • София
Не!  Laughing

Добро утро!
При мен нищо ново, освен разни ядове покрай ремонта, но ги приемам за нормални.

# 567
  • Пловдив
Ма щото сичките диети обсъждате. Аз съм красива И дебела.

# 568
Ма щото сичките диети обсъждате. Аз съм красива И дебела.

Щото ти си 1,70 и кусур, а аз съм зАпъртък и с болки в гърба и ми тежат вече килата, като кача, дори и 5.

# 569
  • Пловдив
Не съм 170, нещо съм се смалила, 168 съм в момента.

Общи условия

Активация на акаунт