Искам да кажа ... (89)

• 67 742
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Е здраве да е. После покажи снимки някак си. Simple Smile

# 646
Мария и Мира и на двете като състав храната е ок. Мира, много е малко храната ти, особено обяда, макар че не тренираш.
Грах, ако хапнеш малко нищо няма да ти стане  Simple Smile.

Гена, страхотна си.

# 647
  • Ямбол
Утре ми е поредната родителска среща. Вече спрях да ги броя, но поне на 3 съм била от началото на годината, а съм пропуснала минимум 2.
Този нов закон ни разказва играта. Натоварени сме с допълнителни неща, които нямат никакъв смисъл и отношение към основната ни цел - а именно да образоваме децата.

# 648
Добро утро!
Даун, благодаря, че се включваш и ни помагаш! bouquet
Аз минах през кростренажора за 30 минути. Уви, за повече ми е досадно. След обяд може пак да го яхна.
Лил, съчувствам ти. Аз пък, като майка с нетърпение очаквам родителските срещи. Много искам да си изясним някои неща. До тогава ще си чакам и ще се дразня на учителите и претенциите им. Всеки ден съм до книжарниците. Защо в началото не ни дадат списък? Да не говоря, че във втори клас госпожата си кара по странна програма. В тетрадка пише да нарисуват момент от първия учебен ден- тя им казва какво точно да нарисуват. Имат задача са направят преразказ- той им се диктува. Имат задача да открият скрити думички- те им се диктуват. Мрън, оплаках се! Съжалявам, но и аз търся учители, които  да образоват, а не да са чиновници и малодушковци.
Почвам да стискам палците!

# 649
  • Някъде там
Добро утро. Ужасно студено е за това време на годината...Имам задачи по институции,еми ще ме почакат,в този студ няма да изляза толкова рано. GrinningВчера купихме якета но не от лидълските..бяха свършили точно техните размери.Тези които взех са и по плътни,ще изкарат до големия студ.
Мария определено и такива учители много,но мисля че и на тях им е писнало от всичко идващо от горе и гледат да се каже че са си свършили работата и толкова.Не всички са в това число,но както в всяка една свера така и тук.Лошото е че все повече такива има.
Режима вчера прочетох и съм сигурна че няма да отслабна така.Само глад ми действа,ама кога ли ще започна да гладувам . Grinning
Стиснати палчета на който са нужни и от мен.

# 650
  • София
Добро утро!
Сесили, според моя режим (90-дневната), грах не може да се смесва с друго, защото спада към бобовите храни. Също така салатата е много важно да присъства при храненията. От нея можеш да ядеш неограничено.
Аз още малко ще се натуткам и почвам 90-дневния режим. Само с него постигам много добри резултати и не седя гладна. Друг е въпросът, че в един момент ми писва.  Mr. Green
В началото на лятото подложих мъжа ми на режима, но той сваля много бързо и за месец и половина махна 10 кг и стана зловещ - хлътнали бузи и изпъкнали очи, така че му спрях диетата. Но той е изключително съвестен и не прави прегрешения откъм храненето, затова постига такива завидни резултати. Е, после като почне пак с бирата и манджите, за година отново връща килограмите (на корем) и пак ще се подлагаме на диета.

Стискам палци за всички нуждаещи се.  Peace

# 651
добро утро!!  Hug

Довечера сме на фирмено събиране във Вила Виктория, Ловен парк..сега погледнах, понеже не съм била там досега.. то голяма шукария. Какво да обличам?!  Crazy

добре де, аз сега съм в абсолютна дилема, и без това ми е трудно с взимането на решения ама кое да почна?! 90 дневната или НВ ВМХ?

# 652
Захир, отиди с рокля! Няма да те върнат! bouquet
В 90 дневната диета си има похапване на бая въглехидрати. Та ако няма да устискаш без въглехидрати (както е ВМ-НВД), то по- добре да е 90Д. Така поне ще си имаш съвест, като си похапваш торти.

# 653
  • Някъде там
Рокля или каквото ти е удобно,едва ли ще те върнат,най много да те обсъдят Wink
На мен 90 дневната ми е сложна с спазването на часове дни и продължителност,но аз казах че каквито и режими да съм пробвала свалям най-много 5-6 кг..и не виждам смисъл да се мъча.

# 654
90ДД не я харесвам по ред причини и дори не ми е ясно на този принцип как човек успява да отслабне.

Даун, аз се нахраних, дори ми стана тежко и при трите яденета. Няма как да поема повече просто.
Може би ще си слагам 2междинни хапвания, за да не се чувствам гладна. Но на колко часа може да се яде?

Лиляна, а за какво са тези чести родителски срещи?
Ние и една не сме имали още.

# 655
  • София
В 90 дневната диета си има похапване на бая въглехидрати. Та ако няма да устискаш без въглехидрати (както е ВМ-НВД), то по- добре да е 90Д. Така поне ще си имаш съвест, като си похапваш торти.
А, зависи от волята. Аз рядко си позволявам торти и сладкиши във въглехидратния ден, когато спазвам режима. Само редчето черен шоколад ям и то защото е задължително. Също така никога не ям филия пълнозърнест хляб в белтъчния. Кофтито е, че в един момент салатите ужасно ми втръсват.  Crazy Пиенето на вода в големи количества ми е огромен проблем!

# 656
Добро утро!  bouquet
Ние снощи късно се върнахме от гръцко, стояхме до последно и затворихме всички заведенеия по острова.. Joy
Сега - отново не знам от къде да започна.. #Crazy #Crazy
Празна е главата тотално. Sad

Захир, това е пицария за мен - всякак може да се облечеш.

# 657
и за мен, аз даже се учудих на претенциите им... На една приятелка, която ще се омъжва са и обявили цена от 250 лв куверт на човек!?  #Crazy  Виктория!!! Аз напоследък съм направо в шок. Някак си много рядко намирам заведение с храна, кореспондираща като качество на завишените им цени. Всичко ми е гадно, безвкусно и странно. От доста време си мечтаех за един френски ресторант, най-стария в София, бля бля.. Отидохме наскоро- разочарование. Френска лучена супа- потрес! Аз я правя по-добре, да не говорим, че си има правила, които се спазват особено при тази супа..ама кой да ти ги гледа тия неща. Иначе цените.. доволни. Та и с тази Виктория така.

# 658
Стискам палци, на всички. Дано се развият нещата, както ги искате  Peace

При нас върлува гадения вирус с повръщането и разстройството. Вкъщи малката и баща ѝ, сутринта и колежката се обади, че малката я е тръшнало. Числения в състав на работа е наполовина. Цирк.
Ама ще се оправим, поне го дават бързо да минава. За ден-два трябва да отшуми.

Отделно довечера сме на родителска среща на голямата. Най-накрая. Не знам какви точно са промените в образованието и колко е тежко на учителите, но и нас ни направиха на луди. Хиляди изисквания, кое от кое по ненормално. Последното, което ми чуха ушите е "заплахата" - една точка да има сбъркана в попълването на бележника ви го връщам да го препишете - ама с такъв тон, все едно живота на планетата зависи от това. Айде няма нужда  Stop

Никога не съм била на диета. Имам някой излишен сантиметър около талията, ама не се и втелявам много. В последните две години трайно добавих два кг. Ама ми е по-добре, вече не ми се вие свят  Joy

# 659
Захир, "Виктория" е масовка. Бързо хранене със заготовки.
Вилата е малко по-"хай", заради уединението и уж атмосферата.
Но менюто в обши лини е е същото.. Joy

Лично аз настръхвам като видя много неща и асортимет. #Crazy

Но пък има достатъчно малки и държащи на храната си, ресторанти. Heart Eyes

А 250 лв. за куверт е абсурдно. Shocked
(моят беше към 100 лв. за човек и то със супер гурме меню на готвач, готвил за р-нти с "Мишлин")

Общи условия

Активация на акаунт