Искам да кажа ... (89)

• 67 762
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Не е истина такива цени за претапициране. Аз както казах, че ме мързи да си скъся дънки, като нищо сама ще си претапицирам дивана.

Лято, мятай смело снимките, надали и тя ще ги разпознае Simple Smile, а и куповачите (и аз не си падам по-нерегламентирано домашно развъждане).

# 616
  • Euskal Herria
Като сме на тема дивани и претапициране - и мен ме чака същото. Само се колебая каква дамаска да търся. Да ми препоръчате някакви материи?

# 617

Лято, мятай смело снимките, надали и тя ще ги разпознае Simple Smile, а и куповачите (и аз не си падам по-нерегламентирано домашно развъждане).
Те си имат всякакви документи, ваксини и родословно дърво до девета лапа, доказващи чистия произход и порода. Не е нерегламентирано и не е домашно развъждане.  Peace Бащата на бебетата е французин с японски родители и моята приятелка ходина до Франция, за да запознаят тяхната лудетина с таткото.

# 618
Така е ок  Peace. И аз не бих имала птотив да ме водят във франция на рандеву  Grinning

# 619
  • Sofia
Искам да се поФаля аз и да мотивирам трениращите Flutter:
http://www.prikachi.com/images/682/8921682g.jpg

Обадиха ни се другари с Новогодишна оферта  Shocked.Приехме я  Crazy

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 18:12 от GeNa

# 620
  • София
Тъкмо повод да се запиша.
GeNa  #Crazy чудесна си.

# 621
  • София
Тонка, какво стана с телефона на Хобис? Обажда ли си?
Боже, в момента съм на светлинни години от ботушите на детето, главата ми ще гръмне от простотии.  Crazy
Почти изкъртихме стената в кухнята и съседът отдолу дойде и забрани да се кърти. Иска да дойде констуктор и да даде становище. Ще се побъркам вече, егати каръщината. Половин България си изкърти панелките и си усвои терасите, а точно ние да ударим на камък. Че и на конструктор да плащаме.  ooooh! Сега остава и да искаме разрешение от Общината и работата съвсем ще се закучи.
На 15-ти октомври се нанасям с детето в апартамента и ще спим на матрак сред кал и прахоляк. А може би и на студено. Реве ми се.
Майсторът пък е едно мрънкало. Питам го сто пъти за срока - още 2 месеца, щото апартаментът бил голям. Днес му платих няколко хилядарки аванс и ако не бях попълнила касов ордер, нямаше да видя никаква разписка от негова страна. А уж бил сериозна фирма. Дръжки.
Също така го питах за 3 седмици дали ще ми сложи тоалетна в банята, и след 2 минути размисъл се изтръгна едно измъчено "Да" от устата му.  Rolling Eyes

# 622
Тонка, какво стана с телефона на Хобис? Обажда ли си?
Боже, в момента съм на светлинни години от ботушите на детето, главата ми ще гръмне от простотии.  Crazy
Почти изкъртихме стената в кухнята и съседът отдолу дойде и забрани да се кърти. Иска да дойде констуктор и да даде становище. Ще се побъркам вече, егати каръщината. Половин България си изкърти панелките и си усвои терасите, а точно ние да ударим на камък. Че и на конструктор да плащаме.  ooooh! Сега остава и да искаме разрешение от Общината и работата съвсем ще се закучи.
На 15-ти октомври се нанасям с детето в апартамента и ще спим на матрак сред кал и прахоляк. А може би и на студено. Реве ми се.

Тони  Hug. Дано да се разреши проблемът по-скоро.

# 623
 Hug Toнка, дръж се душицо! Какъв му е проблема на този човек?!

Гена... срам ме е да покажа аз какво тЕло съм завъдила, а нямам деца..  Tired Благодаря за снимките, на мен лично ми подействаха мотивиращо!!!

bouquet

# 624
  • София
Hug Toнка, дръж се душицо! Какъв му е проблема на този човек?!
Захирче, нали сега сме в интелЕгентен блок, този е архитект и се прави на интересен. Явно е проспал моментът, когато почти 90 % от останалите съседи са си къртили и усвоили терасите към кухните. Но и ние сме си виновни. Кой кърти в почивен ден.  ooooh! Уж домоуправителят даде разрешение, ама... Ако този съсед беше на работа, нямаше и да разбере какво сме правили.

# 625
  • Варна
Тонка* ,дано ви се размине, че пусне ли жалба
съседа, ще ви се наложи общо събрание да свиквате.
Гласяха промени в ЗУТ, не се сещам приеха ли ги
обаче. Остъкляване и приобщаване на балкони и
лоджии ще става без разрешение за строеж, само
със съгласие и протокол от общо събрание по ПУРНЕС .
Провери го да ти е мирна главата.

Браво GeNa   Heart Eyes

По повод тапицирането за фотьойл ми искаха 200лв.
без материалите. Сега ще не ще, Ловето ще хваща
такера и ще го прави.

# 626
  • Телиш/Плевен
Ехааа, Гена, браво, наистина завидни резултати! Heart Eyes

Тонка, аз все вярвам, че след лошото идва добро и от сърце ти пожелавам след цялата тази каръшка поредица нещата най-накрая да влязат в релси. Hug

# 627
Гена, на първата снимка си помислих, че Ша се е върнала(въпреки че тя нямаше такава преса). Поздравявам те! И аз като Захир, само дето съм раждала. Embarassed
Тонка, бързо решаване на проблема и нанасяне според плана ти пожелавам!

# 628
  • София
Благодаря ви, момичета.  Hug
Знам, че рано или късно ще се наредят нещата, просто трябва да стисна зъби дотогава.   Wink

# 629
Е само аз ли съм слаба и грозна?!  Laughing Майтапа на страна, в тяло по бивам, отколкото в лице. И никак не ми харесва как ми се отразяват годинките. Много ми се изострят чертите на лицето, което все още е ок, но след някоя друга година едва ли ще ми харесва. Наскоро си намерих една снимка от преди 10-15 г., като бухнала питка съм в лицето, все едно съм 100 кила.

Много обичам народни танци, но тук за съжаления няма къде. Беше се събрала група преди години и попаднахме на много готин хореограф, но се прибра в България. Тя и групата се разтури, събрахме се 10 жени на едно място и за една година (учебна) такива интриги се навъртяха, че не е истина. Харесвам много екзерсиса, освен всичко останало.

За болки в гърба и кръста мога да препоръчам пилатес. Както и за изправяне на стойката.  Но трябва задължително добър инструктор.

Общи условия

Активация на акаунт