Хитринки за всякакъв случай - тема 14

• 141 154
  • 856
  •   1
Отговори
# 675
За лака за нокти ми се върти в главата, че преди много време една колежка си носи полата на химическо и го изчистиха. Но не я беше третирала/ прала с нещо.

# 676
Аз да споделя нещо полезно, може би е обсъждано по-назад, но да си кажа Blush Вчера накиснах една зелена блузка с малки петна от пот с препарат за миене на съдове и после изпрах на ръка и беше като нова Shocked А съм я прала толкова пъти и не са падали тези петънца и сега съм много щастлива, че мога пак да си я нося Simple Smile 

# 677
Аз да споделя нещо полезно, може би е обсъждано по-назад, но да си кажа Blush Вчера накиснах една зелена блузка с малки петна от пот с препарат за миене на съдове и после изпрах на ръка и беше като нова Shocked А съм я прала толкова пъти и не са падали тези петънца и сега съм много щастлива, че мога пак да си я нося Simple Smile 
А какъв е препарата точно,може би има значение  newsm78

# 678
А какъв е препарата точно,може би има значение  newsm78

Медикс, лилав Simple Smile Не му възлагах надежди пък взе, че стана.

# 679
Момичета, кой е най- мощния препарат за почистване на силно захабена фурна?

# 680
  • София
За силно замърсени повърхности (даже и ПДЧ) ползвам обезмаслител. За фурна не съм пробвала, но мисля, че ще стане. Иначе, специално за фурна, съм най-доволна от Форнет (мисля че така се казваше).

Едит - това е:

# 681
  • София
Препарата за фурни на Amway!

# 682
  • WonderLand
А1 за силно загорели мазнии. Има го в Кауфланд.

# 683
Много благодаря, момичета Hug

Сега ако кажете и за мръсна баня, почернели уплътнения на кабина и мръсно стъкло? Заела съм се да изчистя апартамента на възрастна роднина, имам чувството, че не е пипано с години. Жената е болна и не може, а децата и в чужбина. Обаче си трябват серизони препарати, няма да стане с търкане...
И дивана и е мръсен, с какво да го третирам, от плат е, не от кожа.
Матрака ако забърша с нещо, дали ще влезе навътре и има ли опасност да го разваля? Има ли специален препарат?

Много са въпросите, но и чистенето ще е голямо, намерих съмишленичка, барем да сме две.

Разчитам на помощта ви:)

# 684
  • Пловдив
За матрака...скоро моя приятелка чести такъв с разтвор от белина.Каза че светнал Simple Smile После оставяш да се проветри и поизсъхне.
За сериозните замърсявания...що не пробвате някоя поч.фирма?

# 685
Здравейте , с какво да изчистя  дамска чанта  - бежова боядиса  ми се от едно ,кожено яке точно под мишницата ,  леко синее Sad  и една друга червена ,на места  ми се забелила с какво да я намажа ?

# 686
За банятя, обилно пръскане със Саво, банята светва направо. Веднъж годишно изпръсквам цяла туба и оставям да си действа , смрадта е убийствена, но върши чудеса. Банята месеци наред е като нова. Лошото е,  че трябва да се изнесете от апартамента за 2-3 дни.
Инак ползвам препарата на Персил за баня. Намазвам и след 20-30 мин минавам с гъба.
С обилно поливане на белина и изплакване след ден-два също става, но след месец-два фугите започват да потъмняват.
П.п При ползване на Саво слагам маска или си връзвам Стара тениска на носа и устата.

# 687
  • Countryside
JACKLIN*, защо не ползвате фирма за почистване? Те си имат професионални препарати и машини и ще почистят перфектно. Цената е височка, но си струва. Даже мога да ти препоръчам фирма, за София.

# 688
Много благодаря, момичета Hug

Сега ако кажете и за мръсна баня, почернели уплътнения на кабина и мръсно стъкло? Заела съм се да изчистя апартамента на възрастна роднина, имам чувството, че не е пипано с години. Жената е болна и не може, а децата и в чужбина. Обаче си трябват серизони препарати, няма да стане с търкане...
И дивана и е мръсен, с какво да го третирам, от плат е, не от кожа.
Матрака ако забърша с нещо, дали ще влезе навътре и има ли опасност да го разваля? Има ли специален препарат?

Много са въпросите, но и чистенето ще е голямо, намерих съмишленичка, барем да сме две.

Разчитам на помощта ви:)
За мухъла Саво, но от гума, може и да не се изчисти. За варовика Политапид. Дивана със сапун течен на Фрош.

# 689
  • София
Банята може и с доместос. При мен фугите се изчистиха за около пет минути. Нанасяш с нещо, може и с гъба и перо за стъкла за автомобили. С гъбата нанасяш, изчакваш известно време, поливаш с душа и после обираш с перото.

Общи условия

Активация на акаунт