Хитринки за всякакъв случай - тема 14

• 141 129
  • 856
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте.Имам спомен ,че в някоя от задните теми се беше коментирало как се маха фулмастер от кожа,ама нямам времето да търся  Confused Малкия надраска столовете с фулмастер и не мога да ги изчистя.Пробвах с магическа гъба ,не става.Моля за съвет bouquet

# 736
Паста за зъби маха мастило, опитай и за флумастер.Или обезмаслител...

# 737
Паста за зъби маха мастило, опитай и за флумастер.Или обезмаслител...
Благодаря,но не стана  Confused Нито с пастата,нито с обезмаслител.

# 738
Здравейте.Имам спомен ,че в някоя от задните теми се беше коментирало как се маха фулмастер от кожа,ама нямам времето да търся  Confused Малкия надраска столовете с фулмастер и не мога да ги изчистя.Пробвах с магическа гъба ,не става.Моля за съвет bouquet
Мокра кърпичка? Ако е перманентен пише първо да се намокри и подсуши, после с дезодорант и се забърсва.

# 739
  • до най-прекрасния мъж
Спирт,  но първо пробвай на скрито местенце да не ти повреди кожата.  Другото,  което ми идва на ум,  е веро.  Повечето флумастри са на водна основа и би следвало да се изчисти.

# 740
Мокра кърпичка? Ако е перманентен пише първо да се намокри и подсуши, после с дезодорант и се забърсва.
Поотми се ,но много леко така.Изхабих половин флакон от един дезодорант,който не бях ползвала отдавна  Laughing Иначе пак си стои така хубаво нарисуван отгоре до долу.

# 741
Опитай с пяна за бръснене.

# 742
Имаше едно време едни дезодоранти "Зелена ябълка". Смърдяха ужасно, но безотказно чистеха химикал и фоумастер. Напръскваш и забърсваш. Не знам с днешните дезодоранти дали би се получило.

# 743
  • WonderLand
Пробвай с лакочистител с ацетон.

# 744
  • София
Купих си ефирна блузка, отдолу с потник, защото прозира, отгоре е тюлената част. Да, но не съобразих, когато без да искам залепих на тюлената част велкро лепенката на бебешката чанта. Получиха се като малки бримки, все още на едно място. Мислих от вътрешната част да мина с лак, за да не позволя разбримчване и скъсване, но си помислих как после след изпиране ще стане кораво и ще почне да се бели. Патили ли сте нещо подобно? Идеи?

# 745
Момичета, кажете с какво да си почистя стъклокерамичния плот, майка ми е изкипила ориз, казва, че само вода е кипяла, но никакъв препарат не действа. Tired
Петната стоят бели, няма нищо за стъргане, просто стои като петно от варовик. ooooh!
Пробвах 2 вида препарат за стъклокерамика, обезмаслител, препарат за прозорци, сода+оцет, нищо не става... Tired

# 746
  • Countryside
Дева, пробвай с това:
Има го в Бриколаж и Баухаус. Аз имам и го ползвам само от време на време, когато се позамаца плота.. Идеално чисти!

# 747
И аз с въпрос - реших да изпера/ че ми се видя леко пожълтяла/ миналогодишна блуза от кенар/ естествена коприна/ на ръка с прах, но не останах доволна и я цопнах в леген с вода и натриев хипохлорид/дават го за избелване/ в резултат на което стана на огромни жълти петна. След това я топих в разтвор на лимонтузу / реших, че ще избели/, изпрах я в пералнята с прах за бяло, топих я отново в разтвор на някакъв лидълски прах , специално за петна /мистър не-знам кой си/ - е , изпиране няма Mr. Green Явно направих реакция на натриев хипохлорид и прах за пране / не я бях изплакнала/ newsm78 Някаква идея какво да я правя или да хвърлям Mr. Green

# 748
За котлоните помагат стъргалките, и аз упорито мислех че е само петно, но със стъргалката се оправя. Седи като бяло петно, но де факто явно е някакво микрозагаряне или не знам и аз какво е
Това е цялата хитрина

# 749
  • WonderLand
И аз с въпрос - реших да изпера/ че ми се видя леко пожълтяла/ миналогодишна блуза от кенар/ естествена коприна/ на ръка с прах, но не останах доволна и я цопнах в леген с вода и натриев хипохлорид/дават го за избелване/ в резултат на което стана на огромни жълти петна. След това я топих в разтвор на лимонтузу / реших, че ще избели/, изпрах я в пералнята с прах за бяло, топих я отново в разтвор на някакъв лидълски прах , специално за петна /мистър не-знам кой си/ - е , изпиране няма Mr. Green Явно направих реакция на натриев хипохлорид и прах за пране / не я бях изплакнала/ newsm78 Някаква идея какво да я правя или да хвърлям Mr. Green

Мисля, че белина би трябвало да помогне + сушене на слънце.

Общи условия

Активация на акаунт