Хитринки за всякакъв случай - тема 14

• 141 130
  • 856
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, има ли опасност Пулрапид да "измие" и фугина на плочките? Искам да го ползвам за терасата и се опасявам да не да почне да тече водата през фугите!

# 721
  • до най-прекрасния мъж
Никакъв шанс в краткосрочен план. Мий си спокойно с Пулирапида. След години може би, но едва ли.

# 722
  • София
Имам сушилня, на който водата се събира в контейнер. Мисля, че се води кондензационна. Контейнерът е дълго продълговато пласмасово нещо и е само с една дупка, през която влиза водата. От известно време забелязвам, че от вътрешната страна започва да почернява и ми прилича на мухъл. Няма как да бръкна вътре и да изчистя, отвора е колкото да влиза водата и не може да се разглоби. Имате ли идеи за почистване. Препарати, хитринки....

# 723
Имам сушилня, на който водата се събира в контейнер. Мисля, че се води кондензационна. Контейнерът е дълго продълговато пласмасово нещо и е само с една дупка, през която влиза водата. От известно време забелязвам, че от вътрешната страна започва да почернява и ми прилича на мухъл. Няма как да бръкна вътре и да изчистя, отвора е колкото да влиза водата и не може да се разглоби. Имате ли идеи за почистване. Препарати, хитринки....
Вода с белина може да се справи с мухъла.

# 724
Ще го купувам, значи.
И аз съм пробвала оцет, сода, препарати, не. Няма ефект.

П.П. Даже е на промоция в Триумф другата седмица, Пулирапид 750 мл. Simple Smile
3,49. Simple Smile

Аз даже вече се възползвах от тази промоция.. сега е време да го пробвам..  Peace Peace
Само белият е на промоция, розовият не е..  Simple Smile Peace

# 725
Ще го купувам, значи.

П.П. Даже е на промоция в Триумф другата седмица, Пулирапид 750 мл. Simple Smile
3,49. Simple Smile

Аз даже вече се възползвах от тази промоция.. сега е време да го пробвам..  Peace Peace
Промоцията е застояла стока. "Чудно ", защо лилавия не е на промоция. Чистила съм и със двата продукта, има разлика.

# 726
Ще го купувам, значи.

3,49. Simple Smile

Промоцията е застояла стока. "Чудно ", защо лилавия не е на промоция. Чистила съм и със двата продукта, има разлика.

За промоциите може на дълго и на широко да се говори,но не е тук мястото според мен...  сега ще пробвам този, просто и тук в темата се препоръча и заговори за него по това време по което са го пуснали и там.. при мен въпрос на съвпадение... колко е залежал и колко не е, това не мога да определям, мен ме интересува дали ще ми е полезен, за това за което е предназначен.. като този не стане, ще пробваме и розовият... Peace Peace Peace

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 12:59 от Кики_кики

# 727
За промоциите не съм съгласна, че са само залежали стоки.

Да питам, за почистване на фуги става ли Пулирапид?
Че около батериите не ми харесват, а там не мога да ги мия с кислол. Иначе другите ги мажа и светват.

# 728
Вчера напълнихме с белина контейнерчето на машинка за боядисване и напръскахме целия таван - син латекс, почернял от мухъл на места, и плочките на стените и пода в банята. Изполвахме маска и предпазни очила.
Всичкият мухъл се изчисти.

# 729
  • Карлово
Вчера напълнихме с белина контейнерчето на машинка за боядисване и напръскахме целия таван - син латекс, почернял от мухъл на места, и плочките на стените и пода в банята. Изполвахме маска и предпазни очила.
Всичкият мухъл се изчисти.
Може и в шише с пулверизатор останало от някакъв препарат. Само че по-бавно се пръска. Аз така си чистя плочките в банята. Няма мухъл.

# 730
  • оттам, откъдето започва България
Аз откога споделям (възможно е да е било и в други теми), че само с белина си чистя банята и тоалетната чиния и всичко е добре изчистено.
Мухъл, ако имате в стаите, също го пръскайте с белина - изчезва.
Само да уточня, че банята задължително подсушавам след всяко къпане, вкл. се почистват и батериите на душа и мивката след всяко къпане. (имам и стъклена мивка  ooooh!)
Отнема около 5 до 10 минути, но спестява търкане.  Peace

# 731
И аз подсушавам.
Никакви варовици нямам.

# 732
  • Seattle-USA
Някой да има опит с филм, наслоено покритие върху костен порцелан чинии как може да се измие?
Имаше преди въпрос за почистване на миялна-оцет или лимонтозу (цитрусова киселина)вместо препарат...

# 733
Пръсни обезмаслител и измий с гъба.Опитай на обратната страна на чинията с Циф, не би трябвало да надрасква.

# 734
Здравейте, мацки!
 Някой има ли идея как да изчистя петна от бял силикон от банския/ полиестер/ на сина ми. Силиконът го е обрал от дъното на новоремонтирания ни басейн в СТ. Загора ? Пробвах с газ, не става, стои мазно, но не е пропило от опаковата страна на банския!
Моля за съвет с какво да опитам, и без това банския е съсипан и ще го хвърля!

Общи условия

Активация на акаунт