Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Цветолечението на д-р Бах - 9

• 110 935
  • 712
  •   1
Отговори
# 45
Да,доста от нас го ползват.Аз не намирам разлика,но опитът ми е само с няколко есенции английски ( не помня дали бяха на Нелсън).

Реклама
# 46
Благодаря.Докато не се вземат и се пробват,не може да се разбере
.Май ще ги поръчам.

# 47
Има ли значение,капките как се пият ? В смисъл направо или трябва да се слагат във вода и ако се разреждат във вода, колко вода трябва да бъде-малко, цяла чаша ?

# 48
Капките се слагат в каквато и да било течност, която обаче не е гореща или леденостудена. Хубаво е да има поне 100 мл. Могат да се взимат и директно, в който случай имат по-бърз, но по-кратък ефект.

# 49
  • Пловдив
Светнете ме малко в тази област Simple Smile Тези капки изписват ли се от съответен специалист,
или аз мога например да потърся в аптеката и да поискам капки да речем, за тревожност?
Индивидуално ли се преценя комбинацията каква е?
Лекарите използват ли ги, или не ги толерират, понеже са нетрадиционна медицина?

# 50
има поне 50 лекаря по класическа медицина, които са и Бахови терапевти.
Комбинациите се преценяват индивидуално като всеки преценява дали да се обърне към специалист или сам да си забърка комбинация. Някои хора имат комплекти, на други им ги приготвяр в аптеки.

Класическото средство за тревожност е рескю, което човек може да си закупи готово от почти всяка аптека.

# 51
Капките се слагат в каквато и да било течност, която обаче не е гореща или леденостудена. Хубаво е да има поне 100 мл. Могат да се взимат и директно, в който случай имат по-бърз, но по-кратък ефект.

Благодаря ти за отговора  bouquet

# 52
Отново да попитам..
Пия есенциите от седмица и мисля ,че в момента сякаш имам нужда от други комбинации та въпросът ми е :
Може ли да започна да взимам друга комбинация или първо трябва да си приключа пиенето на тази ?
А може ли да се приемат двете комбинации заедно или трябва само една да бъде ?

# 53
  • Стара Загора
Може да смениш с друга комбинация, но заедно- не.Ще станат много цветя  Peace

# 54
Може да смениш с друга комбинация, но заедно- не.Ще станат много цветя  Peace
Благодаря за отговора bouquet

# 55
А трябва ли да има пауза при смяната на капките ? В смисъл,сега новата комбинация мога ли да я започна,при положение,че съм пил сутринта от първата ?

# 56
Давай с новата,щом имаш  желание Simple Smile

# 57
Капките на Бах не е задължително да се пият във вода. Ако дете не иска да изпие капките във водата може да му накапете 4 капки върху устните или директно в устата, или върху дрешките с които ще ходи облечено. Може също така по-голямо количество за целия ден 16-20 капки да се сипят в шишето с вода за деня и така тя почти не променя вкуса си.
За да имат капките ефект е изключително важно да се определи правилно съответната комбинация.
Капките Рескю Ремеди са много добри, но по принцип, както се вижда и от името им са за спешни случаи и по-краткотраен прием.
За дългосрочен прием трябва да се подбере правилната комбинация за всеки човек.

https://www.facebook.com/terapiastsvetiatanabach/

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 23:52 от zlato80

# 58
капките не е задължително да се пият във вода не само защото могат да се пият директно, но и защото могат дас е разтворят в каката и да било друга течност, която не е гореща или леденостудена.

Това с примера, извинявам се, но не го разбрах въобще. Думата "прием" ли имате предвид?

Рескю има много предназначения.

# 59
Може ли да се ползват от деца -2 год за нервност, тръшкане, неспокоен сън, превъзбуда? Четох,че са много видове, но към лекар ли да се обърна?

Общи условия

Активация на акаунт