Кое име от трите да избера за момиченце ?

• 10 222
  • 92
  •   1
Отговори
# 45
Само Ева ми допада от изброените. bouquet
От трите нито едно,това не са традиционни Български имена.Бих избрала наше име българско Мария,Магдалена,Николина,Дияна красиви имена.

# 46
  • Най-красивата страна
Мисля,че Розана е италианско име,на мен ми звучи малко грубо.Повече ми харесват Розалия или Роза.
Не са често срещани.
Аз бих кръстила бебето на трите баби.Може би двойно име Thinking
Анна  много ми харесва.Класическо име с хубаво значение.Ева също. Heart Eyes
Антония,Анита,Анелия Heart Eyes
Изабела вместо Изабел .
Зара не ми харесва.
Гласувах за Ева.

# 47
  • Sofia, Младост 3
Стеф, аз точно това съм посочила, че НЕ търся - традиционно име. Искаме интересно и не толкова често срещано. Ако можеш да предложиш такова ще съм благодарна, иначе мнението ти е офф-топик.

# 48
Аз харесвам Ева от изброените. Розина съм чувала, но Розана не. Зара ми предизвиква асоциация със Зара от Биг Брадър. Изабел не ми звучи подходящо с бащино и фамилно име, завършващи на "-ова". Успех в избора Hug

# 49
Ева е прекрасно име,не е традиционно,оригинално е,но не и твърде изчанчено.
Розана ми е малко грубо и не мога да го възприема.
Ан(н)а е обикновено и често срещано.
Изабел не ми харесва.
Зара ми се струва сякаш е галено от друго име. По-хубаво според мен е Светлозара и пак може да му викате Зара на галено.
Някой беше дал предложение Розалина,аз пък предлагам Розалия  Peace Успех в избора

# 50
Изабел, Ева, Розана, Ан(н)а  - всичките ми харесват. Но щом Изабел и Ева са "общи" бих избрала между тях.
Розана, наистина съчетава имената на трите баби, но най-вероятно ще й викате Рози, т.е. на прабабата.
Тъй като харесвам Анна, в случая бих го използвала, но по-важното е на теб да ти харесва, а доколкото разбирам това не е така.
Зара не ми харесва, може би защото така прекръщават дъщеря ми. Тя е Лъчезара (Лъчи). Светлозара, Зорница...

Гласувам за Изабел.

А как е името на другия дядо?

# 51
  • I want it all and I want it now.
Ана

# 52
  • Sofia, Младост 3
Изабел, Ева, Розана, Ан(н)а  - всичките ми харесват. Но щом Изабел и Ева са "общи" бих избрала между тях.
Розана, наистина съчетава имената на трите баби, но най-вероятно ще й викате Рози, т.е. на прабабата.
Тъй като харесвам Анна, в случая бих го използвала, но по-важното е на теб да ти харесва, а доколкото разбирам това не е така.
Зара не ми харесва, може би защото така прекръщават дъщеря ми. Тя е Лъчезара (Лъчи). Светлозара, Зорница...

Гласувам за Изабел.

А как е името на другия дядо?

Владимир е другият дядо. Той ще почака за ползване на името му, ако някога имаме две момченца .  Laughing Защото и неговото име ми харесва, но на моя баща името винаги ми е било любимо. Даже се шегувах, че заради пустата мода всички да си кръщават децата Никол ми взимат удоволствието да кръстя аз така дъщеря си.  Laughing

# 53
  • Нейде из лудите гори...
Съседчето се казва Николая,  познавам и 30 годишна с това име Simple Smile
Никол наистина е твърде масово, а и лично на мен ( не че има значение) не ми харесва.

# 54
От посочените единствено Зара ми харесва.
И все пак не е името, което бих обмисляла за моята дъщеря.
Засега Йована ми е фаворит!  Heart Eyes
Съдържа името на бабата, може да го обсъдите, не е често срещано.  Peace

# 55
В сравнение с Николая, Никол е просто прекрасно (иначе и на мен не ми е фаворит). Някои женски имена, произлезли от мъжки, са толкова зле звучащи, че просто не знам как дава сърце на родителите да нарекат така детето си. Но - всичко е въпрос на вкус.  Peace Трябва най-вече на тях да си им харесва, а не на другите.

# 56
  • Нейде из лудите гори...
Трябва най-вече на тях да си им харесва, а не на другите.

Това всъщност е отговора на 90% от темите в този подфорум Simple Smile
Иначе относно Николая, не казах, че ми е по-хубаво от Никол, а само го споделих, защото не е толкова типично. Въпрос на вкус Wink

# 57
Гласувах за Зара, но май предпом Сара.

# 58
  • София
Oт предложените най-много харесвам Зара.
Другото, което ми допада е Розана, според мен звучи нежно, не е масово и може да има прекрасни галени имена.

# 59
А какво мислиш за Мира?

Общи условия

Активация на акаунт