Пазаруване от Amazon - тема №53

• 128 324
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе
n.y.x,  bouquet bouquet bouquet

# 301
  • Варна
Здравейте, знам, че скоро го коментирахме... но тогава не ми трябваше. Трябва ми кутия за обяд за детето.
Гледам: това на Система, но не е ли много голямо? Тече ли? Има ли по-добър вариант?

# 302
  • софия
Здравейте, знам, че скоро го коментирахме... но тогава не ми трябваше. Трябва ми кутия за обяд за детето.
Гледам: това на Система, но не е ли много голямо? Тече ли? Има ли по-добър вариант?
Много е голяма.

# 303
Препоръчвам тази, гарантирано не пропуска и храните от отделенията не се смесват. Има и по-малки, но имай предвид, че са тънки.

# 304
  • Русе
Извинявам се за нахлуването, но в първия пост не видях инфо за пазаруване от американския сайт. Искам да поръчам учебник за SAT - видях, че има освен на Prime и от други лица на по-добри цени. Не успях обаче да се ориентирам за шипинга. Не съм пазарувала от Амазон до сега.
https://www.amazon.com/gp/offer-listing/1457304309/ref=olp_f_new … F8&f_new=true За това иде реч. Та, може ли някой да ми каже 3,99 ли ще е шипинга или това е само за Щатите и ако не - как да разбера, колко ще ми излезе. Благодаря.

# 305
elan Незнам защо си решила точно от американския амазон да поръчваш, но същата книга /даже по-евтина/ я има и в английския: https://www.amazon.co.uk/dp/1457304309
и в немския/малко по-скъпа/: https://www.amazon.de/dp/1457304309
За пазаруването- 2 варианта:
1. Директно до БГ - доставката ще я видиш стъпка преди окончателното плащане.
2. С превозвач - линк към темата за превозвачите има на 1 стр.
 Peace

# 306
  • Русе
защото към 11паунда като добавим 5,50 +1,80 на кг, а той е към 3 килца ми се вижда повече от около 12$ + 3.99$, дори за през прайм около 16$, ако добавя още един учебник до 25$ доставката е безплатна (може би) Simple Smile
Супер сложно ми се вижда.

# 307
  • Sofia
защото към 11паунда като добавим 5,50 +1,80 на кг, а той е към 3 килца ми се вижда повече от около 12$ + 3.99$, дори за през прайм около 16$, ако добавя още един учебник до 25$ доставката е безплатна (може би) Simple Smile

Безплатно от Щатите няма! Сложи това, което искаш в кошницата и карай напред по стъпките,за да видиш крайната цена и дали изобщо има доставка до Бг.

# 308
Изобщо не е сложно. За този от 16$ доставката ти до Бг е 7,98$

# 309
  • София
Изобщо не е сложно. За този от 16$ доставката ти до Бг е 7,98$
За съжаление вероятно разхода няма да е само това. Пратки над 30лв с включена цена на транспорта отиват на митница. Там дължите 20%ДДС, такса за посредничество и бог знае още какво... зависи от начина на изпращане (пощи или куриер)

# 310
# 311
  • Варна
Последно купувах от американския амазон стока за $67, изпратиха я с USPS. Пристигна за 10тина дена и не е ходила на никаква митница.

Получихте ли си завивките Impressions? Аз също поръчах за подарък, още не съм я получила и се чудя дали ще са читави.

# 312
  • гр. София
Безплатна доставка до България от Щатите няма! Плаща се транспорт+ДДС. Всичко това предварително. Като заявяваш и си напишеш адреса ще ти излезе колко още дължиш. Доставките от Щатите не са евтини и едва ли си заслужава, освен ако няма някой да ти го донесе. Щом го има в английския и немския амазон си го вземи от там - спестяваш от транспорт, разправии и ДДС. Може с превозвач - излиза по-евтин транспорта!  Peace

# 313
Презвозвачът ще ти вземе два лева на кг. Така че наистина най- добре да си го поръчаш от Англия.

# 314
  • Русе
Бкагодаря Ви, ще проверя за превозвачи.

Общи условия

Активация на акаунт