Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (16)

• 31 294
  • 711
  •   1
Отговори
# 435

А колко струва този гонал? newsm78
[/quote]

И аз това се чудя. То зависи от дозата.

# 436
Аз последния път бях с Гонал 375-бях по фонда и не знам колко струва,но съм чела че е най-използвания в света.
Утре съм при Калчев да видиме какви магии ще се правят този път.

# 437
Кейла, палци за утре!

# 438
Може да гледате ориентировъчни цени в най-популярната онлайн аптека Wink И за всякакви други лекарства. По принцип са завишени, но са са някакъв ориентир.
keylla, успех Hug

# 439
Мерси мацки утре ще докладвам,ама то при мен е пълна каша

# 440
  • София
Кейла, успех и от мен.  Hug

# 441
Повечето сме така, но дано док ти е на късмет и да нацели правилната стратегия при теб Wink

# 442
Кейла, успех. Hug
Това с онлайн аптеките не е много сигурно. В една такава пишеше цена 290 лв. и направо се изприщих. ooooh! Цената в клиниката е 160 лв.

Момичета, да докладвам. Биха ми тригера. Сестрата не беше в настроение, сигурно мислено ни проклинаше, че сме я изкарали от вкъщи.  Twisted Evil

Видях таблото за 27-ми. Само аз съм за пункция при док и едно много приятно момиче, което е при Семерджиева. Пишеше, че съм за 8 часа. Блингче, пак позна. bouquet

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 18:32 от boby_pl

# 443
Solace, Keylla, Bling, успешен старт тази седмица! Боби, успешна пункция!  HugСилно стиснати палчета да повлечете крак с + тестчета!  Praynig

Аз след 2 стимулации с различни препарати последния път доста си говорих с док, обясни ми, че се делят на два типа най-общо и че кой ще избере и в какви дози зависи много от възрастта на жената, антралните Ф, които се виждат до 3 ден, вида протокол и т.н. Така че реших да не чета и сравнявам, защото няма смисъл. Като гледам всички сме различни случаи ooooh! Силно вярвам, че док има план за всяка една от нас и заедно ще успеем!  Peace

# 444
  • От Луната
Кейла успех утре ... силно стискам палци.

И Пурегон е много хубав и чист препарат. Много държа да е такъв. Като цена май са близки с гонал. А каква е разликата с фостимон нямам идея. Знам само, че Гонал и Пурегон да чисти фсх препарати.

Дописвам: Боби, Пурегон излиза, че е по-скъп 300 единици са 220лв.

Лив, така е, аз тези неща ги четох след опита, даже след положителния тест. Само от любопитство, иначе безрезервно вярвах на целия екип. Следях всичко, но се доверих за много неща.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2016, 21:25 от ♥Синеока♥

# 445
Боби, ами то в 21:00 нямаше как да не си първа и единствена Laughing Нека ти е по-спокойно и нямаш върволица след теб. Ти общо взето ще си от първата партида. В следващите седмици сигурно ще се понатрупат повече хора, ама няма как.
Скрит текст:
И аз се притеснявах за тригъра да не ми теглят някакви... наум, но жената беше в много добро настроение, както и мъжа от охраната. Нали ви казах, че тогава се падаше вечерта на Евровизия и двамата се бяха загледали. С ММ отидохме десетина минути по-рано и си гледахме тв с тях. И както беше едно хубаво и топличко вътре в сравнение със студа навън направо не ми се тръгваше хаха Laughing

# 446
Момичета, не усещам почти нищо в ляво, където са 4-те фоликула? Това е лош знак, нали? Две жени, с които се запознах казаха, че се чувстват много издути. Люксенче, ти ли беше с 5 фоликула? Кажи какво усещаше, моля те.  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 18:33 от boby_pl

# 447
Боби, всичко ще е наред  Praynig Hug При всеки усещанията са различни и не постоянни. Точно спукване при теб не мисля, че ще се случи. По-скоро други неприятни изненади може да има, но точно това ме съмнява.
Люксен беше с клостил и е по-различно, Синеока пък спомена, че е доволна от последната стимулация. Нещата очевидно са много отнисителни. Но нека те те успокоят. Аз знаеш какъв опит имах и колко различни бяха нещата.

# 448
  • От Луната
Боби, аз имах 8ф и не усетих нищо. Просто стимулацията е качествена и нямах никакви неразположения. За разлика от предишните стимулации с хапиве. Спокойно, всичко ще е наред! Стискаме палци и зъби и чакаме хубави новини!

# 449
  • София
Боби, да бях с 5..мисля. newsm78 Аз винаги си усещам всичко. Имах тежест в корема и леки болки от време на време, но не силни и неприятни. Такива имам точно преди да се спукат. Не е нужно да имаш сериозни усещания. Тогава и аз четох, че някои жени изпитват такива неща. На мен само коремът ми се поду. Но и аз като цяло нямам корем и за мен беше шах това. Моя приятелка нищо не усещаше. Извадиха 5 яйцеклетки и се оплодиха.  Simple Smile
При мен общо са пунктирали 7 ф. Извадили са 3 я, а от тях са ставали. И двете се оплодиха. Аз бях малко разочарована, че само 2 стават. Sad Но Деси  Crazy беше права : аз бях там за едно бебе.

Така че споко. Не е нужно да те боли. Ще извадите нужното и ще стане бебе. Вярвай ми! Жената на тригера и при мен беше малко намусена.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт