Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (16)

• 31 289
  • 711
  •   1
Отговори
# 690
Люксенче, мерси!  Hug Hug Hug Ти държиш ли се? Поуспокои ли се вече наистина? Simple Smile

За вит. Д, докато пиех хаповете на Допел Херц за месец качих 7 единици, минах на вигантол 5-6-7 капки, е за два месеца мръдна с 1 нагоре. Отказах се и сега пак съм само на хапчетата да видим какво ще стане:)

# 691
Да взема да проверя и моя колко е станал вече, че напоследък редовно забравям да го пия. Ама хич не ми се занимава вече Tired Като го качих към 50 и нито док, нито доцента вече му обръщат внимание и съвсем ми се изпари желанието да го следя.

# 692
Кристи за жалост е първенец по тези работи Confused Няма да забравя като се похвали преди месеци как ни надъхваше, че и при нас ще стане. Просто си представям момента, в който евентуално най-после успея. Ще има "Казах ли ти аз, казах ли Naughty  Mr. Green"
Ми то така ще стане Simple Smile

# 693
Блингче, гледай си го. На мен ми се отрази животворно това да го пия. Мисля да си го следя като го вкарам в норма веднъж на 6 месеца, за да си знам, че е ок. Явно имам проблем с усвояването му. Както и ММ, има алергия към слънцето... Русев му каза по 1-2 хапчета всеки ден... май за цял живот Grinning

# 694
Кристи, нали, знам си аз. Затова редовно пиша така "плачевно", че да има после за какво да ме наредиш Mr. Green Като се скапя и се присещам за твоите думи Heart Eyes
Сън, може да взема да направя една контрола на някое дупчене наистина, че не е хубаво така да се оставям на произвола. На ММ също му го бутам да го пие заедно с другите добавки. Милият тези дни ми вика еди какво си е на свършане трябва да се поръчва нова опаковка. И аз "край повече добавки няма да взимам". Добре, че не ме нареди, че само той пие в момента, пък аз съм ги спряла.

# 695
Явно наистина се правят на важни или се пробват да си набутат нови вносни лекарства.
Иначе и аз спрях добавките дето си пиех, малко почивка си дадох от тях, ама вчера ми четоха конско точно за витамин Д та го почвам веднага. Mr. Green

# 696
Еее не, него си го пий. Те и добавките помагат, но първо трябва да е доказано, че имаш евентуално нужда от тях, второ на всеки действат различно. И си трябва доста време и контроли, за да се види дали имат ефект.
Аз вече просто се уморих да ги пия пет години. И не са хич малко финанси. Този опит ще ми е последен за тази година и дълъг период от време след това, ако не дай си боже не успеем. Ще го видим "прекрасния" ми резерв дали е толкова прекрасен. От там нататък се оставям на течението и ако природата вземе да сътвори чудо без побутване ок. Ако не в бъдеще ще го мислим.

# 697
Вит. Д-то е много важно.

Аз сега като си сметна хапчетата на ден... Ми клонят към 20... Особено като пиех и за стимулацията и като ми се падне и Достинекса да си пия... Ужас. Ама ми е трети месец на повечето и мисля от следващия Ц да бойкотирам и да не пия нищо:) Понеже не залагам големи надежди да стане чудо с инсето, та планирам другия месец да ******* на всичко и да си почина като бял човек! Simple Smile

# 698
Блинг, ще съм напълно откровенна - за мен всичко е късмет. Ама всичко! Болни, здрави, с тръби или без, яйца, ембриони, добавки, показатели...вятър и мъгла! Да, ако не оправиш проблемите, хептен няма да стане, но дори и да ги оправиш, гаранция никаква. Звучи пораженчески и тъжно, но за мен точно така стоят нещата. Даваш всичко от себе си и просто се надяваш този път ТИ да си късметлията. Рано или късно и това се случва. Даже на мен и на теб Wink

# 699
А най-обичам, че повечето са все на гладно и далече от кафе. Все едно деня ми е 48 часа и ям по 10 пъти ooooh! Тези дни като огладнея и първоначално се спирам да хапна нещо по навик. После обаче се присещам, че няма за какво и си похапвам бързо сладко сладко Mr. Green
Ясно ми е това Кристи. И аз съм на същия принцип. Лошото е, че колкото повече влизаш навътре в нещата, осъзнаваш как си играеш една лотарийка, ама по-скоро руска рулетка. И понякога до такава степен изкукваш, че се радваш, че не си успял от самото начало вместо след това да страдаш на по-късен етап.
И този късмет дето хич го нямам много ме плаши. Щото аз някак психически ще издържа сигурно още някоя годинка, ама виждам как се отразява на ММ и брака ми като цяло. И не ми харесва особено. Само тези, които не се отказват не успяват. Въпросът е да не е на голяма цена.

# 700
Блинг, ще съм напълно откровенна - за мен всичко е късмет. Ама всичко! Болни, здрави, с тръби или без, яйца, ембриони, добавки, показатели...вятър и мъгла! Да, ако не оправиш проблемите, хептен няма да стане, но дори и да ги оправиш, гаранция никаква. Звучи пораженчески и тъжно, но за мен точно така стоят нещата. Даваш всичко от себе си и просто се надяваш този път ТИ да си късметлията. Рано или късно и това се случва. Даже на мен и на теб Wink

Така е! Като има да стане нещо то става!
Момичета, някой да е ползвал Бигванеле? Опаковката е като уред, за китайско мъчение.

# 701
Не е ли нещо подобно на Розалгина newsm78

# 702
Не е ли нещо подобно на Розалгина newsm78

С два пъти по -дебел и по-дълъг накрайник...

# 703
Хахаха ужас Laughing Нищо де представяш си, че си на преглед и това е накрайника на ехографа Sunglasses

# 704
Хахаха ужас Laughing Нищо де представяш си, че си на преглед и това е накрайника на ехографа Sunglasses

Ааа оправих се аз, само споделям Simple Smile
Очевидно опаковката не е измислена от жена.

Общи условия

Активация на акаунт