Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (16)

• 31 289
  • 711
  •   1
Отговори
# 675
На мен ми казвахаа, че но шпа се взема рядко  при наистина силни спазми, защото е възможно при разждане матката да стане ленива и да спре да контрахира или при моя случай при аборт, като прсвих един от абортите ме питаха колко но шпа съм пила и колко време. Но за това, че може да докара тромб за първи път чувам..

# 676
Един въпрос към момичетата правили пункция и не стигнали до трансфер. Кога да очаквам МЦ, както си е нормално ли?
Да. Ти не си имала лекарства като естрофем и прогестерон, така че ще ти дойде около обичайната дата.

Боби, то не се сещам кой има такъв опит.
Как да не се сещаш? Аз. Не знам колко пъти Joy

# 677
  • От Луната
Днес обаче Сигридов ме изненада, аз бях в 9:30 там, и той вече преглеждаше  Crazy , имаше един спешен случай, иначе щях да си вляза навреме  Sunglasses и за 1ви пак съм от рано.

# 678
Офф верно Rolling Eyes ooooh! Ух прехвърлих мислено наум. Сетих се за Зазу, но тя вече не пише при нас.
Нещо паметта яко взе да ми изневерява тези дни. Гони ме параноята да не съм забравила да пия нещо. Понеже спрях и всякакви добавки, обаче навикът си го имам, по сто пъти на ден се плаша, че нещо забравям. ММ и той взе да се опитва да ми напомня, че да не съм прецаквала нещата. То все едно има много неща за пиене в момента Laughing Само боцкането ми е важно. Утре ще са пак драми, че ще го боцкат него този път ooooh!

# 679
Мерси, Кристи. Тъкмо щях да запитам чак такъв карък ли съм, та само аз не мога да стигна до трансфер. ooooh!

# 680
Кристи за жалост е първенец по тези работи Confused Няма да забравя като се похвали преди месеци как ни надъхваше, че и при нас ще стане. Просто си представям момента, в който евентуално най-после успея. Ще има "Казах ли ти аз, казах ли Naughty  Mr. Green"

# 681
  • София
Йоли, много неща, много работи, но важното е, че имаш човек, който да ти казва как да действаш и се надявам да си спокойна.  Hug Интересна теория за кандидата, не я бях чувала до сега и ми беше интересно. Да споделяш как вървят нещата. Силно те прегръщам и се радвам, че писа какво е станало. Явно вече му е навик да идва рано, дано това продължи дълго.  Mr. Green

За но-шпа и аз се опулих. Всеки ден по нещо ново...направо вече не знам кое да помня и кое не.  ooooh!

Сън, радвам се, че напредвате и ти стискам мнооооого палци.  Simple Smile

# 682
  • От Луната
Но-шпа на мен ми казаха само при нужда, имам леки болки, но не съм пила от месеци. Предимно преди път пия по едно и това е. Иначе днес се видях с доцента и каза да отида след две седмици с новите изследвания Simple Smile, каза че ако всичко е наред, ще мина през ден на клексан Praynig Praynig Praynig
Иначе вит. К и но шпа имам постоянно в чантата си Wink Като диабетичка, дано не добавя някои инсулин само  ooooh!

Люксен, спокойна съм, нищо не чета в нета, разчитам само на него и му вярвам. Опитвам се да си живея нормално, и да не мисля за всяко нещо, че ще стана ей така  #Crazy

Боби, по-добре да стигнеш до пункция, без оплождане от колкото спряло развитие. Били са честни с теб, в друга клиника можеше да ти вземат парите и да се "опитат" да ги оплождат ...

# 683
Ейй, ама хич не я изписвате днес тази тема Naughty Мислех да пускам нова. Ще ме хванете в движение.

# 684
Мен Сигридов се опита да ме сплаши вчера, вика: "какво ще правите ако ме няма не знам.." (по повод неглижирането на случаи като моя с по няколко аборта без да се търси причина)  и аз го питам нали,  къде ще ходи  Mr. Green и той вика "ми излизам сега и ме блъска камион, кво правим?"  Mr. Green казах му че никакъв камион да не дава да го блъска че ни трябва на сума жени  Heart Eyes
А може ли някой да ми каже, защоо тези капки Вигантол имат и витамин А, като никъде не го пише в листовката? Ходих днес в две аптеки да питам, и в двете ми казват че нямат чист. И ако имат мога ли да си пия по 5 капки или рискувам да предозирам витамин А?  newsm78

# 685
Хмм не знам да има вит. А. Зарязах Вигантола отдавна, защото не дозира хич добре. Може да го замениш с Джеймисън, ако не се лъжа беше на капки, но с по-висока цена. Аз си карам на гелкапсули.

# 686
Предложиха ми някакъв спрей, ама аз кати сметнах той ще ни стигне за няколко дни, едно впръскване е 400 на мен ми трябват 2000 или 1500..абсурт..имаше и хапчета, ама ме гел капсули ами някакви никакви..измислени. А джеймисън ми бяха първите ама мислех да ги сменя малко..в краен случай такива ще си поръчам от някъде. Просто се зачудих защо пък казват че има витамин А като четох тук в нета листовката и не го пише..

# 687
Ако не пише в листовката явно са някакви измислици на аптекарките. Гелкапсули в Бг не съм виждала. Моите ги поръчвам от чужбина, след капките са най-препоръчвата форма на прием на вит. Д. Всъщност излъгах последно си поръчах Swanson от един бг сайт, защото правех поръчка и на други неща и ги забелязах случайно.

# 688
Ох ново 20 за но шпа?
Аз съм алергична към витамин А, а вигантол пия редовно, така, че не би трябвало да има.

# 689
Абе и аз четох, че ми стана интересно.  Няма такова нещо.
Dragon Fly, явно нещо не сте се разбрали с аптекарката или яко се опитват да те метнат. Някои като почнат да се правят на много знаещи ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт