Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (16)

• 31 294
  • 711
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Честита насрочена пункция, Боби. Ако не се бъркам, се разминахме с теб пред манипулационната тази сутрин. Успех ти пожелавам, дано изкарате много и качествени яйчица.

# 361
А, то е ясно, че добавките чудеса не правят. Simple Smile Аз също вече не пия нищо непредписано от доктор.

# 362
Solace, благодаря ти. Hug Издай се. С теб ли обсъждахме студа навън? Heart Eyes

# 363
Те правят чудеса, но не при всички. Сигурна съм, че нещата щяха да са по-зле при мен, ако не ги пиех. Но всичко си има граници и край. И за себе си реших да съм до тук. След тази последна намеса на медицината оставям всичко на природата.
Solace, как мина днес, всичко по план ли е?

# 364
  • Бургас
Неее ... Тъкмо се връщах от лабораторията и се разминахме на вратата. После тъкмо записваха твоето име на дъската с часовете за тригер и пункция. По това се ориентира че може би си ти.

ПП : При мен всичко е ок ... Чакам да ми дадат инжекциите с които ще ме стимулират.

# 365
Еее. Как ме е яд, че съм проспала този момент. Но може и да не съм била аз, защото след мен влезе друго момиче при Мира /с което обсъдихме студа  Mr. Green/ и може по-късно да ми е написала името. Аз съм с тъмнокестенява права коса до под раменете, бях облечена с черно яке, синя жилетка отдолу, че сутрин е такъв студ и черен панталон.

А защо ще ти дават инжекциите? Сама ли ще си ги слагаш?

Последна редакция: нд, 25 сеп 2016, 09:58 от boby_pl

# 366
Наистина сутрин рано е голям студ!
Боби, в колко часа те викат във вторник за пункция? Добре, че са ти спестили разходката утре за консултация с анастезиолог. Щом имаш вече упойка там е безсмислено.

# 367
Поли, викат ме в 7.30, но нямам идея в колко ще ми е пункцията. Аз също загледах таблото, но все още ме нямаше вписана. Може би към 8.30 ще започнем.

# 368
Най-вероятно ще си първа с този час за тригър Wink Може да не цепиш секундата с 7:30. В 7:50 те викат тепърва горе и после по ред на номерата. В 8 и малко ще почнете стига док да не се забави с нещо и естествено, ако няма пациентки и на д-р Семерджиева преди това.

# 369
  • София
Боби, много добре, че няма да те разкарват пак до клиниката. Аз среща с анестезиолог не съм имала преди самата пункция. На нея ме разпита, но и аз нямам проблеми и до момента имах 3 упойки. Аз нищо особено не носех с мен за трансфера и пункцията.  Hug Нямам търпение да кажеш колко яйчица сте извадили.

Аз на първата пункция бях с множество момичета. 5 на Семерджиева, и около 5 на Калчев по едно и също време. На Семерджиева бяха в една друга зала, първата след мястото за събличане, а Калчев в неговата си. Беше голяма върволица и лудница. Добре, че втория път бях сама навсякъде и ми беше така спокойно и приятно. Боби, дано да си сама. Поне за мен така беше по-приятно.

Solace, честит старт!  Flutter Да пишеш после какво са ти дали.

# 370
Не е лошо да си имаш дружка, но по възможност една и приказлива. Че да се убива времето в чакане по-лесно. Е, разбира се е до човек. Аз имах за компания една готина мацка, с която се сприятелихме. Навсякъде движихме заедно. Мъжете ни и те се сдушиха. Жалко, че в бързината не успяхме да си разменим координати накрая, за което съжалявам. Сигурна съм, че те успяха Praynig Heart Eyes
Леле десет човека е ужас ooooh! То за тансфер е по-неприятно в случая, но пак си е чакане. Хич не ми беше комфортно на онзи студ. А бяхме само три.

# 371
За октомври голяма група де очерта  Heart Eyes bling, solace, bobi  успех  сто пъти го напидах, но наистина ви стискам палци от сърце, нека всичко върви по план и да няма провали  Heart Eyes
На Фран наближава все повече термина, дано и при нея всичко мине гладко и да се похвали скоро  Heart Eyes
На Cristi също наближава.. bouquet
Brayda, твоята овулация мина ли? Не съм гледала календара още. Тази тема наистина ще мине рекордите по изписване  Grinning  
Люксен, Синеока, poly и другите момичета  bouquet
С Bobi може да се засечем във вторник Heart Eyes ако не  ще и стискам палци и на краката.

# 372
Дам очаквам след 5-6 дни да пускам новата Mr. Green

# 373
На Фран наближава все повече термина, дано и при нея всичко мине гладко и да се похвали скоро  Heart Eyes
На Cristi също наближава.. bouquet
Фран като гледам ще ме чака мен. Да си пъшкаме заедно Joy

# 374
Благодаря ти, Dragon Hug Ще ме познаеш по разтреперания поглед. Joy

Иска ми се да си имам една дружка за компания, ама чак такава върволица не искам. Че остава едно чувство че сме като на конвейр. Аз затова си харесвам Малинов, защото въпреки всичко е доста по-спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт