VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 570
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 1 125
Алекс горе долу ми беше симпатичен, но днес се прояви като абсолютна истеричка при хореографията

Кака Лара ме дразни непрекъснато  Sick

# 1 126
Аз говоря само за него.Богат бизнесмен, не вярвам да не е имал кандидатки и богат избор.Просто явно е много притеснителен, а може би го е и страх да не се опари.

Шегувах се  Simple Smile А Борислав най-вероятно не се чувства в свои води тука. Предполагам, че е силен в компания с приятели, с дрешките му, с колата му, по барове сред мацки. Сам е едно нищо. Прекалено притеснителен ми изиглежда.Сигурно не се чувства на място сред виповете. Щото богати хора в България има бол, ама не са тръгнали да ги вкарват във ВБ

# 1 127
Александър ще си ходи със сигурност.
Що? Получил е покана от Холивуд?!

# 1 128
Кака Лара не я бива и като имитатор.

# 1 129
На мен тоя чешит Алек С. ми е забавен на моменти, докато Лили ми създава кисело настроение и е досадна, дано тя да си излиза. smile3535

# 1 130
  • Бургас
Ернестина е ужасно сбръчкана и изглежда на 60, предполагам, че е от пушенето
Юлияна Дончева и на нея вече й личи, че е над 50г. за съжаление иначе е много хубава жена

# 1 131
Кака Лара не я бива и като имитатор.

Като нищо не я бива  Sunglasses

# 1 132
Александър ще си ходи със сигурност.
Що? Получил е покана от Холивуд?!
hahaha
Рейтинг, не друго. Whistling

# 1 133
Аз говоря само за него.Богат бизнесмен, не вярвам да не е имал кандидатки и богат избор.Просто явно е много притеснителен, а може би го е и страх да не се опари.

Шегувах се  Simple Smile А Борислав най-вероятно не се чувства в свои води тука. Предполагам, че е силен в компания с приятели, с дрешките му, с колата му, по барове сред мацки. Сам е едно нищо. Прекалено притеснителен ми изиглежда.Сигурно не се чувства на място сред виповете. Щото богати хора в България има бол, ама не са тръгнали да ги вкарват във ВБ
Само защото е богат не означава,че трябва да го слагаме в някаква рамка. Не всички богати ходят по барове, свалят манекенки, фукат се с скъпи коли и т.н

# 1 134
Кака Лара е голямо бездарие. С двама родители актьори, а тя нито е актриса като актриса, нито е водеща като водеща.

# 1 135
17 000 харесвания на хореографията, май ще правят огретен с 2 картофа  Joy

# 1 136
Само защото е богат не означава,че трябва да го слагаме в някаква рамка. Не всички богати ходят по барове, свалят манекенки, фукат се с скъпи коли и т.н

Така е, но просто такова впечатление остави в мен образът, който някак ни втълпиха от самото предаване

# 1 137
  • Тра-ла-ла
А може да е прекалено взискателен, кисел и прочие. В същото време да е скучен и едноплоскостен и да не представлява чак толкова голям интерес.

# 1 138
  • Ню Йорк
17 000 харесвания на хореографията, май ще правят огретен с 2 картофа  Joy

Горките Ути и Роро, ще се стопят от глад. Wink

# 1 139
Рут ми се струва разхубавена днес. От боя ли е не знам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт