VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 448
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 1 440
В понеделник /в новата тема/ ще сменя въпроса с кой искате да бъде номиниран. Благодаря за предложението Лиляна - малко тъпо според мен да се оплакваш при положение не само, че съм тук и чета редовно, а и помолих за предложения за анкетите, но щом така ти е по-удобно нека  Simple Smile

# 1 441
Михов, Торнев и Надя са ми най-безинтересни до този момент.

# 1 442
Гласувах, че ще са номинирани Жана, Лили и Роро, може би и Миглена

# 1 443
  • София

На мен тези + Борислав. Но сега след влизането на Емануела и мисията, която им постави ВБ, може и да живне.  Joy

# 1 444
  • Ямбол
В понеделник /в новата тема/ ще сменя въпроса с кой искате да бъде номиниран. Благодаря за предложението Лиляна - малко тъпо според мен да се оплакваш при положение не само, че съм тук и чета редовно, а и помолих за предложения за анкетите, но щом така ти е по-удобно нека  Simple Smile
Аз не се оплаквам, давам своето мнение по повод на написаното от Тайна, която гледа на анкетата точно както и аз и не е обърнала внимание, че има разлика, малка и лишена от мисъл.

# 1 445

На мен тези + Борислав. Но сега след влизането на Емануела и мисията, която им постави ВБ, може и да живне.  Joy

Ааа, има хляб в Борислав.  Laughing Ще видим как ще се справи.

# 1 446
Въпросът на анкетата е достатъчно ясен  Peace
Кой се оплакваше от объркването на гласове, телефонни номера и страници  Mr. Green

# 1 447
Въпросът на анкетата е достатъчно ясен  Peace
Кой се оплакваше от объркването на гласове, телефонни номера и страници  Mr. Green

Joy Joy Joy

# 1 448
  • Ямбол
Въпросът на анкетата е достатъчно ясен  Peace
...
А някой твърди ли, че не е ясен?

# 1 449
  • София
Предполагам, че едни от номинираните ще бъдат Миглена, Жана и Лили.

Как стана така снощи, че как Лили имала най-голям вот?!  newsm78 Най-много хора нея са подкрепили??? #Crazy  Не ми се врява!

Видяхте ли, снощи нямаше торбичка с подаръци от Рефан или от друга фирма за Александър. Интересно! До сега винаги са давали някакви скромни подаръци на напускащи къщата. ВБ обеднява?!  Станал е по-стиснат?! newsm78.....Или причината е друга?!  Rolling Eyes  newsm78

# 1 450
  • Ямбол
...
Как стана така снощи, че как Лили имала най-голям вот?!  newsm78 Най-много хора нея са подкрепили??? #Crazy  Не ми се врява!
...
Ти ли твърдеше, че поколението, на което Лили е била любимка, не е сред пускащите СМС-и. Аз пък смятам, че това е напълно възможно. Тоя несресан Алек не е известен на никого и разбираемо е бил с най-малка подкрепа.

# 1 451

Видяхте ли, снощи нямаше торбичка с подаръци от Рефан или от друга фирма за Александър. Интересно! До сега винаги са давали някакви скромни подаръци на напускащи къщата. ВБ обеднява?!  Станал е по-стиснат?! newsm78.....Или причината е друга?!  Rolling Eyes  newsm78

Или по-беден Wink
Няма спонсори, вероятно. Но и защо пък да им се подарява каквото и да е при напускането, нали взимат хонорар, и то не лош, доколкото разбрах от вас.

Аз пък мисля, че в така зададена анкетата има повече смисъл. Все пак ние отвън гледаме. Гледаме това, което сценаристи и режисьори решават да ни покажат (като спането на Лили. Ами те са 2-3 кадъра, които се въртят непрекъснато - един в спалнята, един на двора и един на дивана. Загледайте се в дрехите и обстановката! А ни внушават, че тя само и единствено спи!). По-интересно е да гадаем кого ще номинират участниците и доколко ще познаем, а не кого ние не харесваме. Кого не харесваме става достатъчно ясно от коментарите тук.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2016, 12:04 от птица

# 1 452
Лилянa, Взела съм въпроса от старите теми за Брадъра. Според мен е формулиран ясно - ако не виждаш смисъл не гласувай  Peace. За да не се загубят гласове прецених за уикенда да използвам този, а другия за следващата седмица.

# 1 453
  • София
...
Как стана така снощи, че как Лили имала най-голям вот?!  newsm78 Най-много хора нея са подкрепили??? #Crazy  Не ми се врява!
...
Ти ли твърдеше, че поколението, на което Лили е била любимка, не е сред пускащите СМС-и. Аз пък смятам, че това е напълно възможно. Тоя несресан Алек не е известен на никого и разбираемо е бил с най-малка подкрепа.

Да, изказах мое мнение.

Разбираемо е защо излезе Александър снощи.  Peace

# 1 454
Звездите едва ли страдат много, че не им подаряват торбички с "Рефан". Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт