VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 455
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 1 425
Интересно ми е, дали новият лаф "Пракака"  hahaha ще се появи из медиите  Mr. Green
Аааа ще си го патентовам преди това, поне някой лев да изкарам и аз. Току виж ме поканили в следващия ВИП   Laughing

# 1 426
  • Ямбол
каква е тази лудница? Само с две изречения кажете, снощи съм го пропуснала.
Друго място в къщата, с почти никакво обзавеждане, със стари болнични легла и тук-там мръсни дюшеци, без баня и не знам за тоалетна. Имаше горящ казан на двора и подлудяващи звуци.

# 1 427
Друго място в къщата, с почти никакво обзавеждане, със стари болнични легла и тук-там мръсни дюшеци, без баня и не знам за тоалетна. Имаше горящ казан на двора и подлудяващи звуци.
Казаха, че нямало тоалетна  Laughing Ще отидат те в лудницата, повече от ясно е, най-малкото че дори да се справят с мисията все някой ще разбере отвън както излизат редовно. Crossing Arms

# 1 428
  • Ямбол
Той този, който ще разбере отвън, ще разбере и че не трябва да прецаква мисията, че иначе го чака лудницата и ще се опита да си трае.

# 1 429
Че те като разберат, ще си траят.

Опс, едновременно с лиляна сме реагирали.
И толкова ли е сигурно това излизане?

# 1 430
Легла с мръсни дюшеци без чаршафи, мръсна баня без топла вода, банки със системи, ще спят на двора. Което пък ме навежда на мисълта, че всъщност няма как да се случи - вече е студено и не мисля, че продуцентите биха рискували съквартирантите да се тръшнат болни. Даже ми се струва, че тези кадри с лудницата са снимани преди началото на шоуто, в двора, едва ли наистина в момента има такова място. Ама пък може и да ме изненадат.

# 1 431
  • София
Гледам Жана е с доста гласове за номиниране от тук.Аз пък, никога преди не съм я харесвала, не съм чула нито една нейна песен, но не искам да излиза, интересна ми е.Дори да лъже, дори да играе, пак е по-интересна от света Ирина, пракака Лили, Жоро Торнев и още няколко други дивана.

# 1 432
Легла с мръсни дюшеци без чаршафи, мръсна баня без топла вода, банки със системи, ще спят на двора. Което пък ме навежда на мисълта, че всъщност няма как да се случи - вече е студено и не мисля, че продуцентите биха рискували съквартирантите да се тръшнат болни. Даже ми се струва, че тези кадри с лудницата са снимани преди началото на шоуто, в двора, едва ли наистина в момента има такова място. Ама пък може и да ме изненадат.

Мисля, че това е  онази къща, в която бяха в първия сезон миналата година

# 1 433
Той този, който ще разбере отвън, ще разбере и че не трябва да прецаква мисията, че иначе го чака лудницата и ще се опита да си трае.
Като им виждам акъла, по-скоро ще изклюкарят само и само да се направят на много умни и прозорливи. ooooh! Виж, ако е Миглена вярвам, че би си замълчала за общото благо, но примерно Жана дето излиза почти всяка вечер- едва ли.  Simple Smile

# 1 434
...Да не говорим как тук някои бъркат брой гласове с телефонни номера и дори цели страници. ...

Хайде, няма нужда от това!
Скрит текст:
В темата на модераторите пък някои не могат да схванат смисъла на две прости изречения. Само казвам  Whistling

# 1 435
Гледам Жана е с доста гласове за номиниране от тук.Аз пък, никога преди не съм я харесвала, не съм чула нито една нейна песен, но не искам да излиза, интересна ми е.Дори да лъже, дори да играе, пак е по-интересна от света Ирина, пракака Лили, Жоро Торнев и още няколко други дивана.

Анкетата я разбирам като "кого ще номинират участниците вътре", не кого ние харесваме или не. А вътре повечето са насъбрали на Жана, определено ги дразни, къде волно или неволно, с някои влезе и в директен сблъсък, затова предполагам, че ще искат да я махнат.
Иначе, ако аз трябва да номинирам, без колебания ще номинирам Ирина. Прекалена скучна е всъщност, да оставим настрана, че я намирам за пресметлив, лицемерен и нечистоплътен човек.

# 1 436
Защо Рени казва, че мъжът и всичко и е взел? Разбрах, че била прехвърлила някакви имоти и коли на негово име.Не трябва ли да делят наполовина, защото е по време на брака?  newsm78Те всъщност имат ли брак?

# 1 437
Защото е много хитра сврака Mr. Green Когато се е опитвала да излъже държавата, му ги е "прехвърлила" с продажба. 

# 1 438
Не знам какъв е случаят на Рени.
Преди малко (след интервюто с Алек) коментираха развода на Брад и Анджелина. Ива Екимова каза една отдавна известна истина – препоръчвала на клиентите си да използват (когато е възможно) такива похвати – съобщения за раздели и разводи, ако им предстои някакъв нов проект.

# 1 439
  • Ямбол
Анкетата тук няма никакъв смисъл с така поставен въпросът ѝ. Няма смисъл да се опитваме да гадаем кой ще бъде номиниран, по-интересно би било да се пита кой ние бихме искали да бъде и после да направим сравнение с техните номинации. Аз така гласувах - кой искам да номинират, а не кой предполагам, че ще номинират.

Общи условия

Активация на акаунт