VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 468
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 1 410
-

Последна редакция: сб, 24 сеп 2016, 16:09 от jhbd

# 1 411
  • Пловдив
Гласувах за Жана, Торнев и Лили  Peace а Емануела е била и по-рано в предаването на Миглена, тъкмо беше изоставена пред олтара... кой да знае, че ще става певачка... ще да е било около 2003г., тогава гледах всяка сутрин Искрено и лично и бях фен на Миглена. Темите всяка сутрин бяха различни и тя все успяваше да изцеди от гостите си есенцията. Даже и дъщеря й беше гост в едно от предаванията инкогнито и се оплакваше от майка си, че не й купува уредба  Mr. Green засягаха се и много сериозни теми - евтаназия, домашно насилие и др. И много хора, които са й гостували, впоследствие се набъркаха в хай средите

# 1 412
  • София
Вече е било ясно, че ще става певачка, това е била подгрявка.

# 1 413
Поне хубаво ли пее Емануела? Не съм слушала нито една нейна песен, а не ми се рови в гугъл..
Но е хубава жена. Жалко, че е глуповата и лигава.

# 1 414
Пракаката е яка превземка и пълна лигла.ББ го видя и сега ще я изцеди до край.Сигурна съм че  ще бъдат пратени в лудницата докато каката е там за да и гледат сеира.

# 1 415
Глуповата не бих казала Sunglasses много е хитра даже, е коя е столицата на Белгия може и да не знае,но изобщо не е лапни шаран .лигава също не бих казала .
Иначе пее добре,на живо как пее не съм я слушала.

# 1 416
  • София
Поне хубаво ли пее Емануела? Не съм слушала нито една нейна песен, а не ми се рови в гугъл..

Хубаво, хубаво, колко да е хубаво - като всички от бранша - не можеш да ги разпознаеш коя коя е, защото звучат еднакво.

# 1 417
Интересно ми е, дали новият лаф "Пракака"  hahaha ще се появи из медиите  Mr. Green

# 1 418
Идеално се получи, че Лили остана - сега нямам търпение Борислав и Емануела да издънят мисията и да ги пратят в лудницата, за да я видим в пълния ѝ блясък. Там едва ли ще има отделна стая и кошници с храна.

# 1 419
Там няма и легла, само дюшеци.
Но и да не спират зловещото бебе, обстановката ще е задушевна. Sunglasses

# 1 420
  • Бургас
Искам в лудницата! Не аз, а ВИП - овете! Laughing Далеч съм от мисълта, че ще ги оставят там за дълго
 / Големият брат ще се смили над тези известни хора и ще отмени наказанието /, но колкото-толкова. С риск да изглеждам злобна мисля , че до сега не са заработили парите си. Надявам се да стане, защото едва ли са инвестирали да направят това място само за да ни го покажат в няколко кадъра.
Ама и Кънчев направо ма просълзи, като каза, че дори и той не знаел за лудницата. Милият!

# 1 421
  • Ямбол
И аз не бих казала, че Емануела е глуповата, поне не толкова, колкото някои други в бранша ѝ, дори е много над Рени като умствен багаж. Да не говорим как тук някои бъркат брой гласове с телефонни номера и дори цели страници. Единственото неприятно в нея ми е изцъклянето на очите ѝ. Не я знам как пее, не ме и вълнува особено. 1-2-3 дни може и да поддържат някаква заблуда у останалите, че са влюбени с Борислав, но 7 дни увеличава възможността за издънка и някой да се усъмни. Трябва да заложат на усамотяване и да нямат много разговори по отношение на "връзката си", за да елиминират неволни грешки.

# 1 422
  • У Диспансера ...♥♥♥
Колкото пеят повечето чалгарки, тоест никак .

# 1 423
Някак нямам желание да гледам вкарването на участниците в "лудницата". Изглежда ми като подигравка към наистина болни хора. Дали някои от съквартирантите имат отклонения, трябва се прецени от специалисти. Можеха да измислят нещо друго като наказание.

# 1 424
  • София
каква е тази лудница? Само с две изречения кажете, снощи съм го пропуснала.

Общи условия

Активация на акаунт