VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 402
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 1 560
Въпросът е дали си струва за тия пари да позволиш да те мачкат. Или всяко чудо за три дни...

200 000лв за 2 месеца?! Абсурд да им дават такива хонорари! Абсурд!
А дали си заслужава... Къде другаде можеш да изкараш такива пари, докато те хранят и поят....че и Ирина ти готви Mr. Green

Може и да е истина. Щом на Динко даваха 150 000, защо да не дадат и 200 на някого, който е малко по-важен от Динко Laughing А Динко с ушите си го чух, с очите си го видях  при Лора Крумова в Комбина като обясняваше, че за 150 000, които му предложили, никога няма да се излага в такова предаване като брадъра Laughing (не ми се вярва точно в ефира на Нова да си измисля колко са му предложили)

# 1 561
Ааа ама ти от Динко си го чула! Joy Joy

# 1 562
Е по Нова тв ли ще ги разправя, ако си измисля Laughing

# 1 563
  • Mediterraneo
За 200 хиляди бих дала да ме помачкат малко  Thinking Всъщност не вярвам ББ да им сервира нещо, което се отличава на светлинни години от онова, упоменато в договорите им. Всеки знае къде отива, какво ще се случва с него и какво ще получи накрая.

# 1 564
Пракака Лили се опитват да я наложат като новата Кичка и ще я държат поне още 2 седмици. В лудницата здраво ще изтрещи и ще има сеир (не само от нея). Все пак трябва да си изработи хонорара и да я направят за резил.

# 1 565
Не мога да повярвам, че се дават такива хонорари, още повече че всеки си излиза по участия, чете си служебните мейли и т.н., т.е. няма загуби, за които да се налага да ги компенсират.  Rolling Eyes
Реално всеки който влезе в къщата си прави реклама и ПР и това им е основната полза

# 1 566
Михов със сигурност нищо не е "твърдял", заради солидните клаузи за конфиденциалност.  Laughing

Започвам да си мисля, че Алек има право донякъде да се гневи, че го определят коментаторите като пълен въздух под налягане, и че не е правил нищо в кариерата си.
Няма да се обяснявам от къде е информацията, защото е безмислено. Единствено ще кажа , че има договорки с продуцентите още преди всякакви договори и Вальо като нормален човек обсъжда с приятели. А той има достатъчно такива.

# 1 567
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Песните му не са чалга Peace

Грешката е моя явно  Blush Видях Десислава и не си направих труда да пусна линка.Нали пее т.н. поп фолк.

# 1 568
Резултатите:  
Кои според вас ще са следващите номинирани?

Лили                                       185 (31%)
Жана                             164 (28%)
Миглена                   67 (11%)
Торнев             48 (8%)
Роро           29 (5%)
Деси         28 (4%)
Глория         23 (4%)
Ирина  8 (1%)
Рени  8 (1%)
Лара  7 (1%)
Борислав  6 (1%)
Явор 5 (0%)
Ути2 (0%)
Вальо Михов1 (0%)
Надя1 (0%)

Общ брой гласове: 212

Нова анкета до утре  Simple Smile

Последна редакция: нд, 25 сеп 2016, 01:19 от Alcarin

# 1 569
  • София
Михов със сигурност нищо не е "твърдял", заради солидните клаузи за конфиденциалност.  Laughing

Започвам да си мисля, че Алек има право донякъде да се гневи, че го определят коментаторите като пълен въздух под налягане, и че не е правил нищо в кариерата си.
Няма да се обяснявам от къде е информацията, защото е безмислено. Единствено ще кажа , че има договорки с продуцентите още преди всякакви договори и Вальо като нормален човек обсъжда с приятели. А той има достатъчно такива.

Михов може да каже и че 1 милион му е предлагано точно за да не се излага много пред приятелите си!  Laughing
Аз само споделям, че телевизията дори и да плати повече пари на някой като Михов, няма как на всички да плаща такива суми, които обявяват жълтите вестници и сайтове, или по-точно една лъжа да я преписват всичките.

# 1 570
Очаквано изгониха Алекс.Без значение от реализацията му навън,за играта на мен ми е скучен,а на външен вид с тези прораснали корени ми е и нелицеприятен.Лили е доста мелодраматична,но то какво друго да гледаш в това предаване и най-вече този сезон освен сълзи и крясъци.Поркай Емануела и мисията й с Борислав сега ще гледаме 1 седмица флирт и одумването им по кюшетата от страна на другите съквартиранти.Мисля,че Емануела ще си пасне с Цонева,един дол дренки ми изглеждат.
По-назад стана дума какви ли са взаимоотношенията между Надя и Ирина.Според тази статия ,цитирам:
"В момента тя (Надя) работи в продуцентската компания на Иван и Андрей и е ценен кадър. Тя е редактор на предаването на Николета Лозанова и без нея плеймейтката изпитва истинско безсилие кой да й пише репликите за ефир. "

В тази връзка не очаквам и Надя да кръстоса шпаги с Ирина.Да видим на кой изобщо ще му стиска да не му прегризи гръклана. Party

# 1 571
  • Тра-ла-ла
Гласувах за Ути. Поне ще измисли какво да ядем на самотния остров. Хем е ловец, хем е готвач. Лошото е, че има риск да ме изкльопа при липса на алтернатива Laughing Но от друга страна канибалите ще започнат първо него, освен ако не се търколи и не ги смаже Mr. Green

# 1 572
Както някой вчера писа, не случайно са обзавели лудницата, т.е. със сигурност ще има пациенти.Десито и Жана са си баш за там.Забравих и Глория.Само Миглена не я виждам там, мисля, че има много здрава психика.

# 1 573
Както някой вчера писа, не случайно са обзавели лудницата, т.е. със сигурност ще има пациенти.Десито и Жана са си баш за там.Забравих и Глория.Само Миглена не я виждам там, мисля, че има много здрава психика.
И Роро, че ще имат нужда от рефер  Mr. Green

# 1 574
За самотен остров избирам Ирина Peace Флегматичните ѝ проповеди ще са ми огромен стимул и максимум за ден ще съм сглобила сал и ще отплувам от там. Joy

Общи условия

Активация на акаунт