VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 438
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 1 575
За самотен остров избирам Ирина Peace Флегматичните ѝ проповеди ще са ми огромен стимул и максимум за ден ще съм сглобила сал и ще отплувам от там. Joy
Joy  Joy  Joy

# 1 576
На Глория да й дадат един нож в лудницата, да се чувства сигурна и защитена и ще се справи момичето Joy

# 1 577
Само Миглена не я виждам там, мисля, че има много здрава психика.
+ 1
Много е корава Миглена .

# 1 578
  • София
За самотен остров избирам Ирина Peace Флегматичните ѝ проповеди ще са ми огромен стимул и максимум за ден ще съм сглобила сал и ще отплувам от там. Joy
Joy Joy Joy
Ох Осмичка, направо със сълзи се хилих!

# 1 579
В 168 часа имаше статия, която цитираше екипа на ВИП брадър. Най-високият хонорар бил 100 000 лв (само един), другите били далеч по-скромни. Пишеше също, че година след година ставало все по-трудно да намерят интересни участници, а баш ВИП-овете като Лили Иванова, Стоичков и Данаилов за нищо не са съгласни да влязат.

# 1 580
  • Тра-ла-ла
Със сигурност ще има отделна мисия следващата седмица и може тогава изгубилият отбор да го пратят в лудницата newsm78

# 1 581
  • Пловдив
Гласувах за Глория - от една страна ще носи нож, което си е голям плюс в такава ситуация, а от друга сигурно яде малко  Peace

# 1 582
Пишеше също, че година след година ставало все по-трудно да намерят интересни участници, а баш ВИП-овете като Лили Иванова, Стоичков и Данаилов за нищо не са съгласни да влязат.
Явно за това ли ни пробутват тези палячовци за ВИП-ове (повечето, де).Куцо и сакато се спряга за ВИП.

# 1 583
За острова избирам Лара. Grinning

# 1 584
Аз Миглена, най-интересна ми е като събеседник, иначе доводите ви за Ирина и Глория са неоспорими  hahaha
След като се видя как всички успяват чудесно да се изложат вътре, трябва да си доста отчаян или глупав за да влезеш в къщата, а отчаяните нямат нужда от толкова големи хонорари за да се съгласят и хич не ми се вярва, с някои много малки изключения, да раздават такива суми.

# 1 585
Цитат
Ако се окажете на необитаем остров с участник, кого бихте избрали?
Може да изберете максимум 3 опции.

Рени и Глория.
Рени е здрава, изглежда силна, ще върши добра работа.
Глория изглежда енергична, слаба е, ще се провира през недостъпни места и тесни пространства.
Трите ще се справим и ще оцелеем.

# 1 586
Цитат

Рени и Глория.
Глория изглежда енергична, слаба е, ще се провира през недостъпни места и тесни пространства.

Абе не знам за Глория - да не докопа нож и да ви подгони по острова.

# 1 587
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
 hahaha hahaha Глория с тези ножове е опасна.Знае ли човек какво може да и хрумне  Naughty

# 1 588
Цитат

Рени и Глория.

Абе не знам за Глория - да не докопа нож и да ви подгони по острова.

Нищо ѝ няма на Глория.  Simple Smile

# 1 589
  • sofia
Избирам Вальо Михов! Ще си спи в някой храст и няма да досажда! Освен това, ако ни погнат канибали, ще го надбягам! Това, ако не се е скрил така добре, че да не го забележат!

Общи условия

Активация на акаунт