VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 405
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 1 605
Жалко, че при продукцията не се наблюдава никакво творческо развитие - нито сменят сюжетните линии, мисиите по същество са едни и същи, само участниците сменят, но като типажи пак са еднакви  Wink

За самотния остров мислих, мислих и май Явор бих избрала, не че го харесвам като цяло, но като че ли най много с него бих се разбрала  Thinking

# 1 606
  • София
Аа, наблюдава се, как да не се наблодава - развитие в простотията! Може и с други думи да го кажем - обратно развитие. Направо са си за диагноза, като им гледам творчеството.

# 1 607
Знаете ли, че...
Торнев и Надето са били гаджета. Отвратителен ми е, пък все хубави жени. Да не е богат?

# 1 608
Като знам какво скандали са ставали в кухнята и за какви глупости, изобщо не съм учудена, че Миглена седи далеч от нея, хитра лисица е тя! Все си мисля, че би се справяла чудесно и там, но тя иска да се докаже по друг начин.

# 1 609
Най-добрият играч в къщата е Миглена. Силна е, знае какво иска и как да го постигне.
За кухнята, тя още с влизането си каза, че от доста време е решила да не готви. Възможно е и да не е свързано с играта. Аз познавам жени, които много обичаха да готвят и в един момент спряха. Щом могат да си го позволят.

# 1 610
Лайфовете са абсолютно безсмислени и не трябва да продължават повече от 2 часа, тъкмо Нова ще си спести едни хонорари. Канят напълно безинтересни хора, които достатъчно са се изложили в своя сезон та да коментират други такива. Аз ги прескачам  Peace

# 1 611
  • София
Лайфовете са присмял се хърбел на щърбел. Видяхме ги и теЗ героЙ колко струват.

# 1 612
Лайфовете са абсолютно безсмислени и не трябва да продължават повече от 2 часа, тъкмо Нова ще си спести едни хонорари. Канят напълно безинтересни хора, които достатъчно са се изложили в своя сезон та да коментират други такива. Аз ги прескачам  Peace
А колко рекламни блокове има в лайфовете? Не ги мисли за глупави, направили са си добре сметката.

# 1 613
Гледах рекламата за утрешния лайф. Видя ми се, че номинациите май ще са очи в очи.
Жана избухна срещу някой и пак нареждаше нещо... Борислав и Емануела се гушкаха и изглеждаха влюбени. Laughing

# 1 614
Тях въобще не ги мисля, мисля за себе си, че вместо да гледам Откраднат живот, трябва да се примирявам с тъпите им лайфове  Peace

# 1 615
  • София
Тъпи лайфове, но стоим пред ТВ и ги гледаме!  Grinning

Последна редакция: нд, 25 сеп 2016, 13:54 от Amiamo

# 1 616
Тъпи лайфове, но стои пред ТВ и ги гледаме!  Grinning

Да бе да. Тегля от нета и го гледам за 20 минути с превъртане  Mr. Green

# 1 617
  • София
Преди години съм попадала няколко пъти в компания с един от бившите на Миглена. Рядко неприятен тип. Не спря да я плюе през цялото време. Тя тъкмо беше станала известна.

Е това не мога да го разбера и аз. Не понасям такива мъже - комплексари. Каквато и ще да е, бил си с тази жена, живял си с нея, спал си с нея - ами замълчи си! Дори и да не е било всичко цветя и рози, да запази достойнството на тази жена, а не да я плюе пред хората.

# 1 618
А нея чували ли сме я да плюе по някой от бившите? Май не!

# 1 619
Тъпи лайфове, но стои пред ТВ и ги гледаме!  Grinning

Да бе да. Тегля от нета и го гледам за 20 минути с превъртане  Mr. Green

Аз даже не ги тегля, гледам по-късно и превъртам, но не е там работата...можеше някой интересен сериал да дават вместо 3 часа дъра бъра  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт