VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 400
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Ямбол
А аз не гледам сериали. Ако ми се пригледат - за теглене има 1001 поне. Не ми пречат живите излъчвания, нито коментаторите. Ако не са ми интересни, няма да се занимавам даже и да ги коментирам.

# 1 621
  • София
Преди години съм попадала няколко пъти в компания с един от бившите на Миглена. Рядко неприятен тип. Не спря да я плюе през цялото време. Тя тъкмо беше станала известна.

Е това не мога да го разбера и аз. Не понасям такива мъже - комплексари. Каквато и ще да е, бил си с тази жена, живял си с нея, спал си с нея - ами замълчи си! Дори и да не е било всичко цветя и рози, да запази достойнството на тази жена, а не да я плюе пред хората.

Много малко са мъжете и жените, които няма да говорят и оплюват бившите си. Много голяма част действа първично.

# 1 622
# 1 623
Не смятам, че е нормално, една силиконова кифла да коментира друга такава колко изкуствена е

# 1 624
  • София
JenniferLopez, интересно интервю! Няма спор, че Миглена е умна, хитра и голям професионалист!

Относно  въпроса за анкетата - от всички изброени .....не знам на този етап кого да избера. Simple Smile  Щом избера някой, ще пиша.  Laughing

Последна редакция: нд, 25 сеп 2016, 14:50 от Amiamo

# 1 625
  • София
Избрах Миглена,с нея ще се разберем.А случайно ако се окажа с Ирина, по -добре да се връщам обратно в морето, при акулите.

# 1 626
Не мога да гледам видеото от тук, но заглавието казва всичко Кака Лили вместо със сол, сготвила с прах за пране  Crazy

# 1 627
  • София
Не смятам, че е нормално, една силиконова кифла да коментира друга такава колко изкуствена е

Убий конкуренцията! (не ти, за тях говоря)

# 1 628
Не мога да гледам видеото от тук, но заглавието казва всичко Кака Лили вместо със сол, сготвила с прах за пране  Crazy

Държала ги в бурканчета, не знаела какво е, мислела си, че е сол...

Имаше един руски филм. Мъжът много пиеше. Съпругата и тъщата му сипаха някакъв препарат в една бутилка. Той реши, че е водка и я надигна. Оживя, но не можеше да говори.

# 1 629
  • София
Joy Неееее! Къде го четете това?

# 1 630
Цъкни върху заглавието - има видео.

# 1 631
Е, хайде и вие сега, объркала била като млада, голяма работа Laughing В темата за муните и по-странни неща могат да се прочетат  Crazy

# 1 632
Не очаквах да симпатизирам точно на Миглена Ангелова, но просто няма как. Жената се държи нормално, отстоява си нещата без да хленчи и не ходи "по кьошетата" да сплетничи. Надя, Ути, Явор и Рени също държат фронта засега. Но другите са излагация пълна. Зависими от разни вещества, от егото си, от жлъчка или простотия...

# 1 633
Е, хайде и вие сега, объркала била като млада, голяма работа Laughing В темата за муните и по-странни неща могат да се прочетат  Crazy

Добре, че веднага е изхвърлила яденето, а не си е помислила "пениш се - не пениш, ке те ядем".  Simple Smile

# 1 634
  • sofia
Не ме кефи Миглена. Гласът и хиленето и са ми много неприятни!

Общи условия

Активация на акаунт