VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 373
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 1 635
Михов със сигурност нищо не е "твърдял", заради солидните клаузи за конфиденциалност.  Laughing

Започвам да си мисля, че Алек има право донякъде да се гневи, че го определят коментаторите като пълен въздух под налягане, и че не е правил нищо в кариерата си.
Няма да се обяснявам от къде е информацията, защото е безмислено. Единствено ще кажа , че има договорки с продуцентите още преди всякакви договори и Вальо като нормален човек обсъжда с приятели. А той има достатъчно такива.

Михов може да каже и че 1 милион му е предлагано точно за да не се излага много пред приятелите си!  Laughing
Аз само споделям, че телевизията дори и да плати повече пари на някой като Михов, няма как на всички да плаща такива суми, които обявяват жълтите вестници и сайтове, или по-точно една лъжа да я преписват всичките.
Тук съм напълно съгласна! За това и преди споделих, че тази сума ми се струва невъзможна и неоправдано голяма.

# 1 636
Ути Бъчваров излезе от къщата, за да участва в събор в родопско село

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5778503

# 1 637
Вчера през деня в Драгалевци Ирина с утробните си деца и Опосума !

Явно е че са на платен санаториум hahaha с режисирани сценки Outta Joint

# 1 638

сериозно? на разходка?    hahaha hahaha hahaha

# 1 639
  • Mediterraneo
Баси тъпото  ooooh!  Tired Тези тайни мисии за какво ги поставят  ooooh!

# 1 640
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Shocked Shocked Стига бе......тцтц много им отпускат каря на тези Випове.То специална храна,специална спалня,влизане и излизане когато си поискат,пък и пари взимат. Crossing Arms

# 1 641
Знаете ли, че...
Торнев и Надето са били гаджета. Отвратителен ми е, пък все хубави жени. Да не е богат?
Знаем, разбра се! Явно е бил богат, но сега.....Мира друго казва
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5778796
П.С.
Преди им водеха децата на свиждане, без да ги снимат...А сега - Ирина навън. Хич нищо не и е казал Ваньо за нагласите сред хората.... Outta Joint

# 1 642
  • До морето
Е, тя пък толкова ли не й пука, че някой ще я види, та чак тръгнала да се разхожда?!?!

# 1 643
Щом и го позволява договора- от 'кво да и пука, казано иначе- не е луд този, който яде баницата.

# 1 644
аз искам Глория съвсем да изтрещи и да ги заколи всичките докато спят...идеално като за юбилей Laughing

# 1 645
Това с Ирина не ми се вярва да е истина. То е ясно тогава, че тайната мисия хич не е тайна вече и всички дружно да се отправят към лудницата. Там Глория тотално ще превърти без марковите парцалки и ще се лее кръв. Laughing

# 1 646
  • София
http://www.vbox7.com/play:5ea7555d47

Логическа задача от Надя. newsm78

А иначе добре е за тях, да кажат,че вярват, нищо,че знаят истината, за да не ходят в лудницата.

# 1 647

Има и видео с отговора, тъпо е  Mr. Green

# 1 648
# 1 649
  • Испания
Утре в "Баш бай брадър" Мария Игнатова ще е страхотна Жана.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт