VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 882
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 315
И да е истина, и да не е, рециталът й не ми хареса. За голям играч се мисли, ама ние не пасем трева. Сигурно си мисли, че като я избраха за таен бос и е станала любимка на народа и сега ние трябва да точим с*поли с нея. И за псуването не й вярвам. Към бълхите било. Просто е свикнала да си псува за щяло и нещяло към когото свари, като "добър ден" Grinning

# 316
На тирадата от снощи и аз не вярвам, а да ѝ съчувствам не може и дума да става.
Фалшива ми е и не мога да я възприема сериозно.

# 317
Жана не е психически стабилна и не е особено умна, щом сама се слага на прицел. Общо взето този сезон са събрани доста лабилни и неуравновесени хора.

Най-мразя мъж-интригант, а Роро си е баш такъв.

# 318
  • ГО
Въобще не ме кефи Жана. Несериозна, инфантилна, неуравновесена, фалшива ми е.
Цялостното й представяне до сега, от фактора, до брадъра е една мъка. Въобще не м харесва, че фокусът е само върху нея. Другите са ми по-интересни, пред фалшивите драми на Жаба.

Десислава, пък, е типичен пример за разглезено, богаташко, дете. За разлика от баща си, който също беше дете на известни родители, тя е невъзпитана, разглезена, нечистоплътна, изобщо не изглежда здраво стъпила на земята, абе типична утайка на БГ елита. Не знам, от демократичното възпитание ли е, от какво е, ама е излагацията на рода си. Язък, както са казали старите хора  Mr. Green

# 319
А какво каза ББ на разплакания Михов - И това ще мине, Вальо...  Simple Smile

# 320
Не мога да харесам Жана. Фалшива, груба, истерична. Не знам историята за сиропиталището истинска ли е, не ме и интересува. Ако си измисля е жалко и грозно.
Деси е ужасна! Последното нещо, което би ми дошло на ум е, че скърби. Поведение като на някоя от гетото- говорене, маниери..
Глория се срина психически, а шоуто едва сега започва. Освен ако не е поза...да си излезе тогава, пълна смешка е с тези ножове и драми и говорейки си сама, че всички са луди.
Михов ми беше най-симпатичен. И той снощи сълзи и сополи. Защо влизат в къщата като знаят, че трябва да номинират, няма начин.
Роро е много мазен. Има нещо подмолно в него.
Лара непрекъснато хвали великото си чувство за хумор. Не е толкова забавна или оригинална.

# 321
А защо бързате да вярвате, че това са лъжи?

Защото Жана всеки път, разправя различни версии. Има интервюта в които казва че, баба и, я е отгледала спуквала я е от бой, заради буйния и характер, тъй като е вярвала, че това е правилния начин за възпитание. Тук твърди, че е израстнала в сиропиталище, защото майка и, и мъжете с коити е била, са я пребивали. Веднъж казва че баба и е починала в дом за стари хора, после разправя че се върнала от Дания, веднага като разбрала че баба и е болна, да се грижела за нея.... Когато я аресруваха отричаше за дрогата, била с приятелки, поръчала си натурален сок, някой и сипал дрога в сока, после признава, и тръгва из телевизии да разправя че има проблем с дрогата, и как ще се лекува.... Изобщо, много объркана жена, със сигурност с трудно детсто, което виждаме, че си е дало отражението.... Не мисля че лъже за всичко, просто сякаш, "хваща" нещо от миналото си, или от дадена случка и си го украсява и доизмисля, както и се иска... правейко го нейната истина..

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 09:29 от Cersei

# 322
Аз предполагам, че Жането бърка училищно общежитие със сиропиталище.

# 323
  • ГО
Ох, Лара....една пренавита пружина, която се мисли за много оригинална и забавна. И тя не порасна, еййй, детинското държание и поведение е интересно до едно време. Даже и номинира Рени, че не се смеела на смешките й.  ooooh!

# 324
Жана се държи като типичния зависим човек- все тя жертва, а целия свят против нея и за всичките ѝ издънки има оправдание... ooooh!

# 325
Скрит текст:
А защо бързате да вярвате, че това са лъжи?

Защото Жана всеки път, разправя различни версии. Има интервюта в които казва че, баба и, я е отгледала спуквала я е от бой, заради буйния и характер, тъй като е вярвала, че това е правилния начин за възпитание. Тук твърди, че е израстнала в приют, защото майка и, и мъжете с коити е била, са я пребивали. Веднъж казва че баба и е починала в дом за стари хора, после разправя че се върнала от Дания, веднага като разбрала че баба и е болна, да се грижела за нея.... Когато я аресруваха отричаше за дрогата, била с приятелки, поръчала си натурален сок, някой и сипал дрога в сока, после признава, и тръгва из телевизии да разправя че има проблем с дрогата, и как ще се лекува.... Изобщо, много объркана жена, със сигурност с трудно детсто, което виждаме, че си е дало отражението....
Не мисля че лъже за всичко, просто сякаш, "хваща" нещо от миналото си, или от дадена случка и си го украсява и доизмисля, както и се иска... правейко го нейната истина..

Подкрепям мнението ти, но добавям, че най-вероятно някой ѝ помага с дооформянето на историите.

# 326
# 327
Ох, Лара....една пренавита пружина, която се мисли за много оригинална и забавна. И тя не порасна, еййй, детинското държание и поведение е интересно до едно време. Даже и номинира Рени, че не се смеела на смешките й.  ooooh!
Абсолютно съм съгласна.
Лиготии, лиготии, ама по някое време изпростява и то сериозно.

# 328
Лара се прави на много печена и позитивна, обаче как слушка при едни, а после ходи да докладва на останалите.

Гала удари дъното с тия в студиото и хигиената на Софкин  Sick

# 329
  • София
Искам да попитам-аз ли съм изпуснала или не са го давали: след първата мисия, когато бяха разделени на отбори на двете каки, където кака Лара загуби беше съобщено, че загубилия отбор горко ще съжалява. И в какво се състоеше наказанието на отбора? Аз не разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт