VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 816
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 375
Уау......пак ще има квалификации.......... Crazy

Не е нещо ново, факт, но това винаги отключва "неподозирани за нас"  Laughing , страни на участниците  Mr. Green

# 376
  • Тра-ла-ла
Всеки сезон едно и също. Номинации кой е най-лошия в нещо си. Скукааа Crossing Arms

# 377
Жана обявяват за най-лоша майка.
Мислех, че е друга Thinking

# 378
  • У Диспансера ...♥♥♥
Всеки сезон едно и също. Номинации кой е най-лошия в нещо си. Скукааа Crossing Arms
Скука, ама от там идват конфликтите после  Mr. Green Представете си на Ирина, ако и каже Миглена- не си добра майка, че си оставила малкото си дете за да влезеш тука  Laughing
Роро, и на мен ми стана противен с тия женски интрижки, Ути правилно го описа .

# 379
Представете си на Ирина, ако и каже Миглена- не си добра майка, че си оставила малкото си дете за да влезеш тука  Laughing

Е, Миглена ѝ го каза, беше сред първите ѝ реплики при влизане на Ирина - нещо от рода на "ти какво правиш тук, нямаше ли малко бебе", Ирина веднага - "не е толкова малко, на година и половина". Mr. Green

# 380
парАта праЙ борбЪта  Laughing като знае какъв хонорар ще вземе, що да мисли за детето на година и половина  Wink достатъчно е голямо, щом е излязло вече от корема й, за да се грижи само за себе си  Laughing

# 381
  • София
Мче лоша майка е. Как може да не го кърми още newsm78 Mr. Green
Иначе нахъсани изглеждат в промото. Хич не им е трябвало да реват преди да си дадат определенията.
Снощи бая се смях как Вальо Михов циври, щото трябва да номинира някого.

# 382
Извинявайте, пропуснах доста голяма част от сериите тази седмица. Доста хора пишат за Роро, но не разбрах какво е направил. Може ли ако на някой му се занимава да драсне два реда?  bouquet

# 383
  • София
Толкова много циврещи в тоя сезон ... почвам да се замислям дали не им пускат някакъв газ дето да им влияе на психиката - уж да ги отпуска, а то все на рев ги избива. Изглеждат не толко да имат повод за сълзи или да са травмирани и сякаш не могат да се овладеят.

# 384
Извинявайте, пропуснах доста голяма част от сериите тази седмица. Доста хора пишат за Роро, но не разбрах какво е направил. Може ли ако на някой му се занимава да драсне два реда?  bouquet
Син е на Вили Кавалджиев, естраден певец, рокаджия, член на СДС в началото.
Пробутваха го тук-там, но ....
Мисля, че и влизането му в ББ е отново реверанс към баща му и попълване
на изтънялия му бюджет.

# 385
Благодаря  Simple Smile, знам кой е, но в темата се обсъжда, че е направил нещо в епизода вчера /мисля/.

# 386
  • Sofia
Ути нещо се изказа негативно за Роро,но не мога да се сетя какво беше Thinking

# 387
Вчера, на шега или не, с Деси се гъбаркаха тя да легне при него, а Софкин да изпратят да спи при Жана. Алек/с отиде и веднага изкодоши на Жана. Роро и Деси после казаха, че се шегували  Peace

# 388
Създаде интрига между Жана и Деси, а тъкмо се бяха кротнали двете.....

# 389
ББ ще докара инфаркт на Жана. Подскача всеки път като го чуе. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт