VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 676
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Деси тотално ме дразни! Аман от това парадиране с фамилията "Цонева"!!! Жана поне САМА си е заслужила да е в предаването, а Деси е там благодарение на баба си, дядо си, баща си, леля си, чичо си и така до девето коляно...и никакви лични заслуги, че и нагла бе! Ей... много ме дразни и ми е супер неприятна!
Нагла разглезена пръдла... опс... журналистка...  Joy Joy Joy Joy Joy

# 451
Лили е смесица между Къци и Гала ooooh!
Ти току-що и направи огромен комплимент!  Peace
Никой от двамата не би могъл да е толкова отвратителен /дори да се престарае!/, колкото е тя! Не виждам нито едно добро качество в тази жена! Нито едно!  ooooh! ooooh! ooooh!

Вероятно си забравила участието на Гала Mr. Green

# 452
  • София
Лили е смесица между Къци и Гала ooooh!
Ти току-що и направи огромен комплимент!  Peace
Никой от двамата не би могъл да е толкова отвратителен /дори да се престарае!/, колкото е тя! Не виждам нито едно добро качество в тази жена! Нито едно!  ooooh! ooooh! ooooh!

Вероятно си забравила участието на Гала Mr. Green
Хич даже, но тази бие всичко живо!  Joy

# 453
Аз имам някъв спомен,че от първият Вип брадър така май си излязоха повечето или се лъжа. Не че има някакво значение.
Жана все повече ми опротивява,такова детинско
държание,че чак бие Цоневата щерка. Вярно обидна кфалификация,но всички знаят,че така ке играе там- мръсно.

# 454
На мен ми стана мъчно за Лили.
Обаче ми направи впечатление, че тя се разсърди най-много на Роро. Ами той се е спукал да ги обикаля и да ги прегръща. Ей от такива хора човек трябва най-много да се пази. И се сещам за Явор, който беше много прав, че не са там да се сприятеляват и "четкат"/не цитирам/. Роро като цветарка ги обикаля да им се хареса на всички, пък после като дойде подобна мисия......
А Ирина ги обикаля да ги поучава и проповядва, ама никой не смее да й каже нищо.

# 455
А защо нямаше въпрос "Кой е най-лошият баща"?

# 456

И не разбрах защо Ирина е по-добра майка от Миглена, която е износила 4 Thinking
на Миглена са 4! Изгледани и реализирани! (поне повечето, предполагам), а на тази фльорца са драми по приемане/неприемане и плюене по училища и зарязване на дете на 1.5 г от 'най-добрата майка' - всъщност прави точно това, в момента,  в което обвиниха Жана

# 457
  • София
Не се плащат парите предварително, взимат уговорения хонорар след участието и то ако са спазени условията по договора (парите може да варират, според прекараното време).
Затова не им стиска да си дигат още първите дни чукалата и търпят.  Laughing

# 458

И не разбрах защо Ирина е по-добра майка от Миглена, която е износила 4 Thinking
на Миглена са 4! Изгледани и реализирани! (поне повечето, предполагам), а на тази фльорца са драми по приемане/неприемане и плюене по училища и зарязване на дете на 1.5 г от 'най-добрата майка' - всъщност прави точно това, в момента,  в което обвиниха Жана

Ирина не си е зарязала детето. Тя го е оставила да се грижат за него близките й. В момента тя все едно  е на работа, изкарва пари, така както всяка друга майка, която ходи на работа, командировки и т.н.

# 459
Наистина ли им е толкова нужен този хонорар на Ирина и Иван?
Според мен тя се води от егоистичната нужда да е на екран, без значение, че децата й със сигурност имат нужда от майка си. Дет се вика, да се прибира след работа да пообщува с тях.
А щом егоизмът надделява, не може да е най-добрата майка. Със сигурност е майка, като много други, но най-добрата, едва ли.

# 460
Жана я обявиха за такава заради поведението ѝ, лабилността ѝ, наркотиците, псуването, купонясването... Списъка е дълъг. А Миглена една чиния не изми и това също поставя въпроси как се е грижила на 4 деца, не че е невъзможно да ги е обгрижвала изключително, но в къщата като най-отговорна за домакинството се показва Ирина и колкото и да не ми е симпатична, разбирам защо единодушно я избраха.

# 461
Грешка! Mr. Green

# 462
Лилето е страшно мрънкало, но има повече достойнство от Роро. Тя се обиди на лицемерието му. През цялото време ѝ е обяснявал колко я харесва, какъв пример е тя за него и т.н., а накрая - разочарован съм от нея. Това я шокира Лилето, неговото лицемерие.
Кой каза "Ирина, разбира се", при въпроса за майките? А това с лошата майка беше гадно. Как им хрумна да отговорят на тези въпроси? Нима Рени и Миглена са по-малко добри майки от Ирина? И откъде знаят каква майка е Ирина, не живеят с нея и децата ѝ. Както и с Жана.

П.П. Това, че Ирина мие паници, не означава, че общува с децата си и ги разбира. А това те прави добра майка.

# 463
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох, това с прането е много долно. Този ме разочарова много. Седят и се подпичкосват всичките, той самият лежи, ама някой друг да му пере.
Хахахахах фермата, нали  Laughing Щото и аз гледам и се изцъклих, викам темата ли обърках  Mr. Green

# 464
Нали на Жана детето го гледа мъжа й?

На Ирина го гледа някой .. не мъжа й щото и той работи.

Общи условия

Активация на акаунт