VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 647
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 525
Сезонът хич не ми е скучен, само недостатъчно осветлен, но Кичка никога не бих я върнала.  Grinning Grinning Grinning
Даже още от началото се надявам, че ако допълнят сезона с ол(д) старс, тя може да е сред поканените. Praynig Дано договорът от миналата година да я задължава, защото иначе не вярвам да се навие за още един гастрол в къщата на омаскаряването.

# 526
Доколкото разбрах няма да има Ол старс тази година. Някакво интервю на Вики Политова ми попадна преди няколко седмици, казваше, че ще правят сезон 2 в 1. До ноември основно ще заложат на Брадъра, "Откраднат живот" и "София ден и нощ" в прайм тайма, от ноември - "Пей с мен" и ново кулинарно предаване ще заемат мястото на виповете, а в петък се завръща "Аз обичам България".

# 527
  • Тра-ла-ла
Този сезон направо липсват кифли и кроасани Mr. Green Явно се изчерпаха всички "випове" и се чудят от къде да изсмучат още кадри за всеки нов сезон.

# 528
Кичка ако влезе ще спаси сезона  Mr. Green Party
newsm20
От твоята клавиатура в продуцентските очи!
Тц.Трябва и Ритон да вкарат.Иначе с кой ще си мери Кичето кариерата, концертите и феновете.Няма естрадно величие от нейния ранг, от утробата и едно дете се е пръкнало и там няма да може да се класира, не е била велика водеща на детско предаване.Няма да има конкуренция на Кичето.Освен с Миглена да се хванат за гушите и да се мерят коя  колко мъже , съпрузи и т. н.

Joy
Ако и Ритон влязат, ще бъде велико шоу. Как забравих, та те са комплект. Велико трио.

# 529
АЗ дори с Ути си я представям как 'мило' си общуват, с Миглена също, а Роро ще е чудесно поле за забъркване на интриги. Михов ще се влюби в нея, после ще вкарат жена му да си скубят косите  Mr. Green

# 530
  • Тра-ла-ла
Ути всеки ден ще готви на Кичка сьоНга и така ще станат първи приятели hahaha Само да не й я и изяжда Mr. Green

# 531
  • Viena
А,ако влезе майката на Вулева-тогава и до бой сте се стигне.

# 532
  • София
Може да влезе Тоца, ако е останала без дом след развода или в случай, че има нужда от убежище Simple Smile

# 533
Аз пък искам да вкарат Вихра, но гледам във ФБ се споменава Емануела...

# 534
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
О,да ако вкарат Вихра ще стане "весело".

# 535
Доколкото разбрах няма да има Ол старс тази година.
bouquet
Уф, умря ми и слабата надежда за любимата Кичка. Ще я чакам догодина, пък. Simple Smile

# 536
Аз пък имам спомен,че първите дни Явор спомена,че ще влиза брат му. Не го харесвам и ми е все тая,ама го предпочитам пред Емануела.

# 537
  • До морето
Емануела ще е май. Във фб са написали, че буря от емоции ще връхлети къщата, а тя имала такава песен!

# 538
  • Тра-ла-ла
Да вкарат Анджелина Джоли и нейните незнам си колко вътре и извън утробни. Да видим тогава коя е най-добрата майка Whistling

# 539
Аз пък имам спомен,че първите дни Явор спомена,че ще влиза брат му. Не го харесвам и ми е все тая,ама го предпочитам пред Емануела.
Явор се бъзикаше

Общи условия

Активация на акаунт