VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 700
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Тя като онази докторка, дето е на абонамент при Гала - всичките болести на света ги е изкарала и се е излекувала с глад там каквото продава. Да вземат да й я вкарат на кака лили, да й метне едно лечебно гладуване, вместо специална диета.

Аз винаги като я чуя тази Деси, си мисля, че трябва да е Александър и обратно.

# 631
  • София
Лили явно е очаквала само за столици да я питат, докато боцка ябълчици и дреме на дивана.

# 632
Абе тая Лили що изобщо е влязла там?
Нали този хонорар, който ще получи трябва да си го заслужи.
Е, честно ли е спрямо другите Sick

# 633
Мале, тази по-зле от Къцамун  #Crazy

# 634
  • София
Тя като онази докторка, дето е на абонамент при Гала - всичките болести на света ги е изкарала и се е излекувала с глад там каквото продава. Да вземат да й я вкарат на кака лили, да й метне едно лечебно гладуване, вместо специална диета.

Аз винаги като я чуя тази Деси, си мисля, че трябва да е Александър и обратно.

Joy Joy Joy

# 635
Надето хубаво и рекна да не е влизала щом не може да играе.
А кака ви Лили, правилно ли чух, че по договор може да отказва мисии? С какво е заслужила такава привилегия?

# 636
Пих две Но-шпа ... Лелеее -  страшно много си се предозирала како, а аз съм пила по 6 , плюс Спазмалгони, Аулин и какви ли не други гадории  Confused Баси примадоната нахална и  тлъста

# 637
Добре, де, Кака Лили като е такава развалина - с цистит, колит, конюнктивит, плексит, радикулит и т.н , чий го дири вътре? Да ходи на санаториум да се лекува.

# 638
Спред мен тая " какичка " повежда първенството по най- противен участник.Съгласни ли сте.

# 639
Лили се държи много лилигаво и смотано.
И разбира се, че ще отказва мисии, нали кошничката ще идва. И ако ще отказва мисии да го прави в началото, а не когато всички са се измъчили с глупости, а накрая да търпят и лишения.

# 640
Според мен не й дреме и помага да я изгонят

# 641
  • София
Какъв е бил този зор да я вкарат вътре, че си е договорила такива неща към договора  newsm78Вярно, някакъв спомен от детството ни е, но никой не приритва да я гледа, да не кажа, че за съществуването и се сещат само близките и.
Драмата с кака Лара не ми изглежда толкова любопитна, че да е толкова желана в шоуто.

# 642
Трябва да си вземе хонорарчето каката. Какво я интересуват мисиите.

# 643
Добре, де, Кака Лили като е такава развалина - с цистит, колит, конюнктивит, плексит, радикулит и т.н , чий го дири вътре? Да ходи на санаториум да се лекува.
Ама тя явно си е мислила че отива точно на санаториум.

# 644
Уф, Лили, че е капризна лигла, е, ама и тя е права за другите, че са луди.
Въобще ББ е голяма гавра с хората. И всяка година ме потриса какви безропотни овце са всички там. Всички ние, явно, но ние поне не ходим там да се излагаме за пари.

Общи условия

Активация на акаунт