VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 922
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 930
А този Димитър Динев го представиха в статията като много ерудиран, а през седмица сменя гаджетата.Това изобщо не ми се връзва термина "ерудиран" . Crossing Arms

Кой го определя като ерудиран? Някой друг ерудит ли?

# 931
  • София
банковата сметка.

# 932
  • София
А този Димитър Динев го представиха в статията като много ерудиран, а през седмица сменя гаджетата.Това изобщо не ми се връзва термина "ерудиран" . Crossing Arms

Кой го определя като ерудиран? Някой друг ерудит ли?
Е много ясно! Една от ерудираните му приятелки лекаркаучителкамикробиоложка  hahaha

# 933
Емануела я вкарват за да я питат за столиците или въпроси, от учебниците за 3-4 клас.
След излагацията на черната Златка стана нещо като традиция да изпитват разни моделки и чалга певици. В миналите сезони препитваха Кучкова и онази Катрин някоя си.

Пък може и да се надяват да се лепне за Борислав. Явно, че с Надя няма да стане работата.

# 934
Достатъчно е да препитат Рени, има хляб в нея.

# 935
Нали наследниците на новопроизведените олигарси ги пращат да учат в чужбински лицеи и университети, та може би оттам тръгва идеята за... ерудиция.  Sunglasses

# 936
Да не би всички от Черешката да имат договор да участват в ББ? newsm78

# 937
Ех,нямам търпение да я изпитат Емануела по география и история. Ще има много смях Grinning

# 938
Само заради Борислав я вкарват тая в къщата.
Не ми се вярва да стане нещо, но може в договорите да имат такава клауза, знаеш ли....

За Вучков съм с две ръце и две крака, но той няма да приеме никога.

# 939
  • Тра-ла-ла
Да не би всички от Черешката да имат договор да участват в ББ? newsm78
Едни и същи сигурно са на договор към Нова и ги въртят по всички риалитита

# 940
Ех,нямам търпение да я изпитат Емануела по география и история. Ще има много смях Grinning

Защо да изпитват Емануела. Резултатът е някак си предвидим. По-забавно би било да поизпотят инженера или най-добрата майка.

# 941
  • До морето
Секретна мисия щяла да има Емануела. Сега ще я вкарат веднага, че да може към 12 спокойно да иде на участие.

# 942
  • Тра-ла-ла
Секретна мисия щяла да има Емануела. Сега ще я вкарат веднага, че да може към 12 спокойно да иде на участие.
Така, де...това ще й е мисията. Да стигне за 30 минути от Нови хан до центъра на София Laughing

# 943
Така, де...това ще й е мисията. Да стигне за 30 минути от Нови хан до центъра на София Laughing
hahaha
Ако може да ѝ дадат мисия да се скрие някъде! Аман от безмозъчни същества  Crossing Arms

# 944
  • София
може да се окаже, че с някоя са баджаначки.

Общи условия

Активация на акаунт