VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 950
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 915
Най-много да са се уговорили с ББ да се свалят с желания ерген и Миглена да няма на кой да прави масажи Joy

# 916
  • по пътя
Можеха да измислят нещо по-добро от тази простакеса Емануела, но явно се надяват да направи интрига, не ми е хич интересна.  Confused

# 917
А този Димитър Динев го представиха в статията като много ерудиран, а през седмица сменя гаджетата.Това изобщо не ми се връзва термина "ерудиран" . Crossing Arms

ааа...не го знам този, обаче ерудиран и смяна на гаджета нямат нищо общо и няма защо да имат  Peace Може да си ерудиран и да си сменяш гаджетата, едното не пречи на другото  Peace
Той не е ли на 20 и няколко години, каква ерудиция...Завързва връзки с фолкаджийки, танцьорки...

# 918
А този Димитър Динев го представиха в статията като много ерудиран, а през седмица сменя гаджетата.Това изобщо не ми се връзва термина "ерудиран" . Crossing Arms

ааа...не го знам този, обаче ерудиран и смяна на гаджета нямат нищо общо и няма защо да имат  Peace Може да си ерудиран и да си сменяш гаджетата, едното не пречи на другото  Peace
Ерудирания човек е наясно със себе си, улегнал.Такова прехвърчане от цвят на цвят е най-малкото несериозно.Да сменя гаджетата, разбира се, но тази честота с която пишат,че го прави е характерна за пуберите, а не за улегналите и ерудирани мъже.
А, сега видях-че той доскоро е бил пубер, явно инерцията го държи. Laughing

# 919
  • Берлин
Да права си принципно, но ерудицията няма общо с възрастта или броя креватни похождения - в тази посока ми беше коментарът.  Peace
Скрит текст:
http://rechnik.info/ерудиция

А защо се сигурни,че тази емануела май беше, ще влиза в къщата? Нещо май пропуснах  newsm78

# 920
  • София
ВБ или ББ винаги, когато вкарва нов съквартирант става в края на предаването, 2-3 минути  излъчване за запознаването - приемането и на следващото предаване дават повече.

Сигурни сме, че Емануела ще влиза в къщата, защото в анонса за тази вечер го дадоха и казаха!

# 921
  • София
не се ли изчерпа от всички формати Емануела? тя е глуповата какво има да покаже.
Глупост и простотия, които евентуално ще доведат до цирк!  Peace

# 922
  • София
Той ерудирано ги сменя.

# 923
  • Берлин
ВБ или ББ винаги, когато вкарва нов съквартирант става в края на предаването, 2-3 минути  излъчване за запознаването - приемането и на следващото предаване дават повече.

Сигурни сме, че Емануела ще влиза в къщата, защото в анонса за тази вечер го дадоха и казаха!

Благодаря. Ми да видим тогава каква ще да е тази. Обаче хвърлих едно око и си спомних,че съм я мернала при Гала май с някаква ясновидка, предсказваше й разни любови, една с голяма уста и някакви странни очи я помня.

# 924
Той ерудирано ги сменя.
лекарка-инженерка-учителка-микробиоложка и т.н...

# 925
  • София
Той ерудирано ги сменя.
лекарка-инженерка-учителка-микробиоложка и т.н...
Joy Joy Joy

# 926
Някой писа, че кака Лили имала много почитатели от времето, когато е била популярна водеща. Кога беше това? преди 100 години! И тези, които са й били фенове, са от това поколение, което не гласува и не изпраща смс-и!

Извинявай, аз ѝ бях фенка като бях дете и смятам,че не съм на 100 години, само на 30. Не пращам смс-и, защото знам, че предаването е нагласено.

# 927
Които са били деца през 80-те, я помнят кака Лили. Аз също мисля, че тя загуби от това участие. Помня я млада, усмихната и лъчезарна.

# 928
Искала е да погъделичка егото си, като ни припомни отново за себе си, но тази жена само изгуби от това си участие. Показа какво мрънкало и какъв егоист е. И съм убедена, че след излизането си, вместо да се замисли защо хората имат такова отношение, ще мине в агресивно-нападателна позиция

# 929
Лили си я спомням, че правеше предавания с деца от детските градини. И в нашия град е идвала. Децата много я харесваха, аз също. Много добре си вършеше работата. За тогава си беше много известна и със сигурност е имала самочувствие, защото е докосвала много детски сърца. Аз на нейно място също бих се гордяла. Но всяко нещо с времето си, всичко се променя.
Сега донякъде я разбирам. Винаги едно го мислиш, то стане друго. Явно са й трябвали пари и затова е влязла. То на кого ли не му трябват. Но със сигурност всички първоначално си мислят, че ще издържат и се чувстват нещо, като подготвени, но като влязат в къщата ги чакат изненади. Не беше правилен подхода й, малко стои като разглезена и взискателна, но на мен ми стана мъчно за нея и не я виждам като лош човек.

Общи условия

Активация на акаунт