VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 561
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Боже кви неща помните ...  Joy

# 121
Боже кви неща помните ...  Joy

Ти ако си детенце и ти изпълнят желание по телевизията, че и името ти кажат, няма ли да помниш?  Mr. Green

# 122
OX'AMAH, ама така хубаво си ги описала, напълно такива са и моите впечатления  Peace

# 123
Миглена е надута с обикновените хора. С хората от своето съсловие се държи добре.
Имам позната в голям хипермаркет - отдел обслужване на клиенти, рекламация. Няколко пъти е ходила там. Държала се е изключително невъзпитано, нагло и надменно. Все едно пред нея е уличен помияр, а не човек.
Абсолютно, неведнъж съм ставала свидетел на невъзпитано и унизително, ако щете отношение от популярни хора към обикновен човек на каса в супермаркет или в заведение.
Голяма работа са, но като излязат от рамките на държавата са кръгли нули, но у нас нали са ВИП. Stop

# 124
Гласувах за Миглена.
А Ирина за мен е от типа хора с душевна нечистота. Нищо лично, но това е което виждам от представянето и. Четох някъде, че един проект няма изкаран до края....

# 125
Все още не знам за кога да гласувам.
Александър ми е безличен и безинтересен.
Лили, помнех я като позитивна и усмихната. Сега ми се вижда малко тежък характер, който иска да води на фона на добрия тон. Иначе е възпитана жена и изглежда добре за годините си.
Миглена всеки момент очаквам да покаже много от себе си. Точи си зъбите Mr. Green
Засега най-много ми харесват Ути и Надя. Ути го харесвам още от кулинарното предаване. Тук ми се вижда шегаджия и прям. Надя ми се вижда фина възпитана дама и мисля, че съвсем не стои като "мебел", както някои се изразиха, просто ББ не ни показва всичко.
За Роро мисля, че доста хора ще останат разочаровани. Прекалява с играта, крила няма да му поникнат. Grinning Забелязахте ли какво каза Ути за него? Да видим дали ще излезе така.

Благодаря за новата тема.Simple Smile

# 126
За Mиглена гласувах. Гледа ми се сеир! Mr. Green
Пупи и Розичка си ги спомням, но не и Генатa. newsm78

# 127
Titina, мисля, че си прочела мнението на up2me от предната тема.

Цитат
Че е амбициозна, амбициозна е, но упорита не е. Наблюдавам я много внимателно откакто започна в Станция Нова. В самото начало ме подразни гласът й, после ръцете й, които сякаш бяха поели функцията на интонацията - равен глас с насложени жестове, които отделят фразите, указват изтъкнатите места, диапазонът им показва силата на емоцията. Изключително интригуващо компенсаторно жестикулиране. После станаха историите с Иванушка (който между другото се превръща в копие на доктор Енчев) и ми стана още по-интересно. Та покрай наблюденията си забелязах, че тя никога не докарва нещата до край. Започне някъде блог, направи си ПР и го зареже, напише един текст, направи си ПР и приключва, започна влог, обеща сума ти неща, заряза и него. Това за мен не е упорит човек. Няма да се учудя, ако довечера излезе тя. Ще пасне в досегашната и схема Smile Дано не съм права.

Абсолютно съм съгласна. Може би наистина не може да намери себе си. Направи ми впечатление, че в пилотния епизод на влога използва дума по дума представянето си и в ВБ - трите деца, корема, надуваемата лодка. Библиотеката ѝ - част от която също е снимала ме разочарова доста. Нещо има в тази жена - предполагам е нещо, което излъчва невербално. Лично аз не я харесвам от появяването ѝ в нова - тогава нищо не съм знаела за нея. т.е не е нищо от нещата които сега знаем или предполагаме.

# 128
За Mиглена гласувах. Гледа ми се сеир! Mr. Green
Пупи и Розичка си ги спомням, но не и Генатa. newsm78
Скрит текст:
A Роза с кого разговаряше всеки път и го посрещаше с възглас ''Евгениииии''. Мисля, по Музикална чуднотека течеше рубриката, но не съм убедена.

# 129

Засега най-много ми харесват Ути и Надя.

Направо да ви се неначуди човек,какво толкова и харесвате на тая Надя ,като играч newsm78
Явно някои хора колкото и да са красиви пред камерата...нямат ли сценарий до тях-за нищо не стават.
Съмнява ме ,че и романса и с Борислав ще и се получи-тя ми се вижда толкова флегматична ,че дали става от дивана незнам.

# 130
Наистина ли Лилето ви изглежда добре за неизвестните ѝ години? Та тя е с толкова намеса по лицето, че ако я боднеш с игла, ще се пръсне. А като се опита да се усмихне, така грозно ѝ се очертават две бръчки на бузите, опитвайки се да пробият под дебелия слой пудра. Лицето ѝ квадратно, цялата подпухнала, толкова е неестествена. Смешни са ми хора, които така отчаяно и с всякакви методи се борят със старостта, че изглеждат нелепо накрая.

# 131
  • София
Защо Торнев ми се явява ту с мустаци, ту без? Изкуствени ли си лепи? Има много коцкарски вид!

# 132
На мен и като млада не ми харесва Вучкова.
Онази вечер бяхме у нашите и накарах баща ми да ми пусне Брадъра / щото той такива простотии не гледал Whistling/ и като я видя Лили Вучкова и изкоментира, че толкова е остаряла, че вече и той спокойно можел да я нарича кака Лили, въпреки че е на 60год.

# 133
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ехе много напреднала новата тема. #Crazy

# 134
За никой не съм гласувала в тази анкета. И тримата са ми безразлични. Миглена със сигурност няма да излезе, все още не. Борбата ще е между Лили и Александър. Сякаш той ще напусне...като най-слабо известен.

Общи условия

Активация на акаунт