VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 873
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 255
Бахаров бил загубил девствеността си от Глория? newsm78
Joy Joy Joy Joy Joy
Сериозно - нали този сезон щеше да е лек и забавен. А пак драма, кръв и сополи

# 256
Joy Joy Joy Joy Joy
.

И ножове  Joy

# 257
  • Варна
18 страници нови отговори Shocked, да не излезе човек веднъж... Гласувах и се връщам да чета.

# 258
Joy Joy Joy Joy Joy
.

И ножове  Joy

Ама ножа е още девствен.  Joy Няма кръв по него.

# 259
Е, важното е, че Бахаров не е.Със или без помощта на Гло.  Mr. Green

# 260

Е чак пък толкова....даже според мен ще се спаси за сметка на Сашко...

# 261
Имах предвид гримирана, ти видя ли я?

# 262
  • Варна
Ама Явор наистина е прав. Как тези двете "лолитки" гледат и изобщо възпитават децата си? Недоумявам! То са псувни, ревове, изтерясване, невротично въртене и подскачане, цигари,  алкохол, остра абстиненция. Не е справедлив живота. Толкова млади образовани и интелигентни двойки са без деца и се борят за тях, а тези двете блатни птици имат такъв дар и какво показват?

# 263
  • До сърцето...
Ама какви приятелки са Жана и онова недоразумение Цоневата? Познават се от няколко месеца.... 
Просто са познати и затова нямат проблеми с емоциите една към друга  Whistling

# 264
Ох, тръгна си Софкин и кака Лили пое щафетата на мрънкалото с куп болести. То не беше жлъчка за спезиално меню, широко легло, ама  някой да ѝ помогне да стане, да седне, да диша...Сега пък и конюктивит проимала от грим, щото сигурно спиралата,с която се омазва иначе и  така сплъстява миглите ѝ, е правена от крака на торен бръмбар,  творящ топчета от изпражнения на крава, хранена с екологично чист фураж. Т.е. био де. Големи ВИПове, голямо нещо. За сега най-симпатични са ми Жана и Миглена, на другите "симпатяги" - Роро и Ути им давам максимум седмица да си покажат душиците. Иринито ще  поеме щафетата на комсомолски секретар и  тотално ще писне на всички. Ренито ще поплаче  за гадния бивш, за прекрасните си деца, за новото начало, което е отбелязала като скочила от някъде и  до там ще ѝ е интересността. Моделката , актьорът и щерковнучката няма да издържат без потдържащи живота им мазнения, белови, чернови и ножове и сами ще се опитат да си тръгнат на няколко пъти, докато на другите не им писне и   ги изгонят. Торнев ще си го прибере жена му, Михов  няма да издържи още номинации, щото ще се срине от гадостта да номинира "приятели". Бизнесменчето и онова русолявото неопределено може и да заформят двойка без никой да ги забележи, та могат да останат до към средата на формата. На финал  виждам Миглена, кака Лара и Надя. Ще ми се госпожа "искрено и лично" да е победител, ама звездите само толкова ми казват засега Laughing

# 265
# 266
# 267
Не можах да разбера защо Михов плачеше?

# 268
Не иска да номинира никого, много ги обичал всичките и ги боготвори.

# 269
Лили ми прилича на Къци. Няма такива мрънкала  Crazy

Ох, тоя го бях забравила. Joy

Общи условия

Активация на акаунт