VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 966
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 285
Гледам сега и има нещо гнило в историята на Жана. Фалшивее ми нещо.
99% мисля, че послъгва.

# 286
99% мисля, че послъгва.
И на мен историята ми се стори доста репетирана,не се знае до къде е истината и колко е присложила допълнително,но поведението й говори недвусмислено,че нещо не е било наред.Забелязвам,че когато се включва гласът на ББ,тя се стряска и подскача,нервната й система действително е опъната до краен предел.

# 287
  • Ямбол
Не ми е била неприятна Миглена, нито преди, нито сега. напротив, умна жена е и не е лигла, за разлика от доста други там.

# 288
99% мисля, че послъгва.
И на мен историята ми се стори доста репетирана,не се знае до къде е истината и колко е присложила допълнително,но поведението й говори недвусмислено,че нещо не е било наред.Забелязвам,че когато се включва гласът на ББ,тя се стряска и подскача,нервната й система действително е опъната до краен предел.

Притесни ме отношението което има към майка си и постъпките и. Някак си едва ли не се изкарваше светица. Благодари на майка си за всичко, което и е направила.
Аз като човек тормозен от единия родител ми се струва абсурдно да се изразявам така предвид нанесените травми.

# 289
+1 за Миглена. Много ме дразнеше в предаванията си и с постоянните си сватби и големи любови по жълтите медии, но тук определено ме кефи на макс  Laughing нямам обяснение защо, но много ми харесва, особено когато заявява категорично позицията си и не дава право на никого да й противоречи (както в епизода днес, когато Лара подложи на съмнение признанието на Жана).  И аз я виждам на финал.
 А Деси с всеки епизод ми става все по-антипатична. Не знам кой крив, кой прав в спора им с Жана, но нещо в поведението на Деси ме дразни на макс  Thinking  Не мога да повярвам, че е дъщеря на толкова уважавания и възпитан Димитър Цонев. Поведението й за мен е категорично неприемливо. Кой както ще да твърди, че се изразява скръбта, тя е всичко друго, но не и страдаща за смъртта на баща си.
Макар че не я дават често, харесвам и Надя. Вчера дадоха, че направи забележка на Софкин, значи не е толкова пасивна, просто фокусът е на друго място (Жана, Деси, Лили).
+1

# 290
Благодари на майка си за всичко, което и е направила.

Да,имаше  противоречия в нейната изповед.

На този етап сред финалистите аз виждам Миглена,Ирина,Жана,Валентин.... обаче какво ще гледаме цели 2 месеца предвид скучните участници идея си нямам,миналият сезон ми изпъкна много на фона на сегашния.

А да,забравих да кажа,че Лара ми е все по-инфантилна ,постоятно в някаква еуфория,гримаси,театри,чупки,муцки,дори и когато се опитва да е сериозна сякаш разказва приказка на децата в детската градина.А и това непрестанно желание всички да се хилят на шегите й,доживотен шут ли е решила да го играе?

# 291
  • Бургас
Аз се забавлявах с Явор и Алекс в новата мисия. Най-после нещо, на което искрено да се засмея.
Не че не се смях на вида на Лили  Joy. Конюнктивит друг път! Правеж и лиготия. Ути чак да стане и помага, че миличката не може да се вдигне от дивана. Тази ще е следващата, чийто образ ще изцедят тази седмица и ще изпратим да си ходи.
Да видим после кой ще е наред.
Драмата на Жана с Деси ми изглежда мнооого нагласена.

# 292
Благодаря за темата

# 293
  • София
Ох, тръгна си Софкин и кака Лили пое щафетата на мрънкалото с куп болести. То не беше жлъчка за спезиално меню, широко легло, ама  някой да ѝ помогне да стане, да седне, да диша...Сега пък и конюктивит проимала от грим, щото сигурно спиралата,с която се омазва иначе и  така сплъстява миглите ѝ, е правена от крака на торен бръмбар,  творящ топчета от изпражнения на крава, хранена с екологично чист фураж. Т.е. био де. Големи ВИПове, голямо нещо. За сега най-симпатични са ми Жана и Миглена, на другите "симпатяги" - Роро и Ути им давам максимум седмица да си покажат душиците. Иринито ще  поеме щафетата на комсомолски секретар и  тотално ще писне на всички. Ренито ще поплаче  за гадния бивш, за прекрасните си деца, за новото начало, което е отбелязала като скочила от някъде и  до там ще ѝ е интересността. Моделката , актьорът и щерковнучката няма да издържат без потдържащи живота им мазнения, белови, чернови и ножове и сами ще се опитат да си тръгнат на няколко пъти, докато на другите не им писне и   ги изгонят. Торнев ще си го прибере жена му, Михов  няма да издържи още номинации, щото ще се срине от гадостта да номинира "приятели". Бизнесменчето и онова русолявото неопределено може и да заформят двойка без никой да ги забележи, та могат да останат до към средата на формата. На финал  виждам Миглена, кака Лара и Надя. Ще ми се госпожа "искрено и лично" да е победител, ама звездите само толкова ми казват засега Laughing
Разби ме! Голяма забава падна. Определен съм ти фен.

Щерковнучка е култово!  Joy Joy Joy

Тазвечершния епизод ме забавлява доста особено накрая с анонса на новата мисия. Много ме изкефи Ути как декорира каката Лили. Допада ми когато някоя префърцунена кокошка я поставят на място ura

# 294
Ох, тръгна си Софкин и кака Лили пое щафетата на мрънкалото с куп болести. То не беше жлъчка за спезиално меню, широко легло, ама  някой да ѝ помогне да стане, да седне, да диша...Сега пък и конюктивит проимала от грим, щото сигурно спиралата,с която се омазва иначе и  така сплъстява миглите ѝ, е правена от крака на торен бръмбар,  творящ топчета от изпражнения на крава, хранена с екологично чист фураж. Т.е. био де. Големи ВИПове, голямо нещо. За сега най-симпатични са ми Жана и Миглена, на другите "симпатяги" - Роро и Ути им давам максимум седмица да си покажат душиците. Иринито ще  поеме щафетата на комсомолски секретар и  тотално ще писне на всички. Ренито ще поплаче  за гадния бивш, за прекрасните си деца, за новото начало, което е отбелязала като скочила от някъде и  до там ще ѝ е интересността. Моделката , актьорът и щерковнучката няма да издържат без потдържащи живота им мазнения, белови, чернови и ножове и сами ще се опитат да си тръгнат на няколко пъти, докато на другите не им писне и   ги изгонят. Торнев ще си го прибере жена му, Михов  няма да издържи още номинации, щото ще се срине от гадостта да номинира "приятели". Бизнесменчето и онова русолявото неопределено може и да заформят двойка без никой да ги забележи, та могат да останат до към средата на формата. На финал  виждам Миглена, кака Лара и Надя. Ще ми се госпожа "искрено и лично" да е победител, ама звездите само толкова ми казват засега Laughing

Ооох!! ВЕЛИКО! Със сълзи се смея! Събудих си домочадието Joy Joy Joy Joy Joy

# 295
Зандали, имаш чудесно чувство за хумор, развесели ме bouquet

Роро ме разочарова каква беше тая пед@лск@ интрига дето я подхвана, с едната, с другата, нещо не му разбирам мотива.

# 296
  • София
Ути явно наистина му знае номерата на Роро.

# 297
Да кажа , че аз съм ревла номер едно и рева на всичко, историята на Жана беше с такава изкуствена интонация, че не можа да докосне и милиметър от сърцето ми. Толкова изкустевено, толкова фалшиво.

Кака Лили наистина точно на Къци ми напомня  Joy

Надя и Рени забравям , че с къщата.

Кака Лара и Ирина ги харесвам .

# 298
Гласувах за Алек, но харесвам и Миглена.

Жана може би не лъже, но се превзема и преувеличава.
Мерси за темата.

# 299
Гласувах за Миглена. Много ми е симпатична и земна.

Относно Жана - майка и се включи в една от публикациите в страницата на Биг Брадър въс Фейсбук и каза, че Жана никога не е била в сиропиталища и прочие.

Все още не съм гледала еп.7 и 8, защото НоваПлей се е бъгнала, а ВиБокс не знам защо е забранил съдържанието си за УК.
Ще съм много благодарна ако някой знае къде бихме могли да ги гледаме.

Общи условия

Активация на акаунт