VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 936
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 300
Гласувах за Миглена. Много ми е симпатична и земна.

Относно Жана - майка и се включи в една от публикациите в страницата на Биг Брадър въс Фейсбук и каза, че Жана никога не е била в сиропиталища и прочие.

Все още не съм гледала еп.7 и 8, защото НоваПлей се е бъгнала, а ВиБокс не знам защо е забранил съдържанието си за УК.
Ще съм много благодарна ако някой знае къде бихме могли да ги гледаме.
Упс, дано тази история се раздуха още. Имам мнение за Жана, че  е патологична лъжкиня и обича да го играе жертва. В екс фактор също се опитаха да я изкарат светица, а бащата на детето й едва ли не някакъв злодей който й е отнел детето пък истината се оказа друга, взел го е защото е негодна майка.

# 301
Гласувах за Миглена. Много ми е симпатична и земна.

Относно Жана - майка и се включи в една от публикациите в страницата на Биг Брадър въс Фейсбук и каза, че Жана никога не е била в сиропиталища и прочие.

Все още не съм гледала еп.7 и 8, защото НоваПлей се е бъгнала, а ВиБокс не знам защо е забранил съдържанието си за УК.
Ще съм много благодарна ако някой знае къде бихме могли да ги гледаме.

Пробвай да гледаш през това прокси.
http://bgproxy.org/
Копирай линка на видеото от Vbox и го пейстни в полето където пише-
 Enter URL, след това -Go естествено Simple Smile
Не гарантирам че ще стане, в БГ съм и не мога да го пробвам предварително, но докато бях в УК, така гледах БГ сайтове които не вървяха там, дори торенти си свалях. Simple Smile

пп. Всъщност може да пробваш и с линк на Нова плей

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 01:20 от Cersei

# 302
Някой спомена че майката на Жана се е включила в фейса, стана ми интересно и ето.

Mисля че Жана лъже, измисля си и си наглася разни истории, в които сама вярва и ги разпространява за да трупа девиденти, я съжеление, я да се изкара колко е силна и оправна, и как е успяла САМА, въпреки лошите хора които я мразят, мачкат, бият, и каквото още се сетите, все в тоя род... 

О, и очакваме мами в лайфа в петък...

# 303
Аз пък се чудя дали тези ВИПове извън къщата, живеят в същите или по-добри условия?И стандартът, който ВБ им предоставя, е същият, който имат навън?
Ето например, Софкин мрънкаше,че бил поискал масажист,че не знам си какъв проблем имал.Дали масажите са част от неговото ежедневие навън?
Как Лили пък искаше да й дадат необходимите неща, за да почистват по-често къщата,че имало прах, тя била с алергия и т.н.?Та да разбирам ли,че в къщата на кака Лили една прашинка няма?
Жана и Деси са ми най-антипатични, някак противни.
Аз не успявам да гледам редовно,старая се да ви изчитам тук, но си мисля,че Рени е някак обрана,не се изявява?Или може би след Нобеловата награда е решила малко да се сниши newsm78

# 304
Скрит текст:
Някой спомена че майката на Жана се е включила в фейса, стана ми интересно и ето.

Mисля че Жана лъже, измисля си и си наглася разни истории, в които сама вярва и ги разпространява за да трупа девиденти, я съжеление, я да се изкара колко е силна и оправна, и как е успяла САМА, въпреки лошите хора които я мразят, мачкат, бият, и каквото още се сетите, все в тоя род... 

О, и очакваме мами в лайфа в петък...

Жана срам няма ли? С какви очи ще погледне майка си като излезе. Или ще и каже "Трай бе мамо, аз за пред глупавите зрители го казах" hahaha
Мъже са я били, майка и я е била, а тя с Деси как постъпи, как изтеряса?  Joy Простила е такива побоища, а за дреболии се ежи.

# 305
Е, може ли да говори такива гнусни лъжи... Още повече ми падна в очите. Sick Crossing Arms

# 306
  • Ямбол
А защо бързате да вярвате, че това са лъжи?

# 307
Ути така бил виждал Лили, затова я изрисувал по този начин. Един тъжен клоун...
Повече ме притесняват шарените очила, през които Лили каза, че не вижда. Има опасност да се спъне някъде.

# 308
Не знам, ама тази майка дето клепа щерка си пред напълно непознати едва ли ще е стока. Ами пък,  ако е замислено, за да има драма и интересът към Жана да скочи? Всичко очаквам. Ако наистина се появи в лайфа да вее семейното, мръсно бельо ще е прецедент. Май не сме гледали таква драма в предните сезони, или съм забравила?

# 309
  • София
Aко наистина я обвиняват в нещо толкова сериозно и ако не го е направила и аз не бих си замълчала.

# 310
  • София
На мен монологът на Жана ми се стори доста странен - живяла в сиропиталище, била сирак (ама всъщност май не била сирак), майка и и мъжете я пребивали, но пък била простила и била благодарна. А в същото време истеряса заради това, че са я събудили един ден по-рано. Сигурно е имала тежко детство, възможно е и фактите да са такива, каквито ги разказва, но ми се струваше някак крайно театрално поведението и.

# 311
От самото начало Жана ми напомня  ужасно много на Пипи и затова ми е симпатична.  Истинска Пипилота.

Да не забравяме, че и на Пипи баща и е крал на остров.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 08:17 от Lucy in the Sky with Diamonds

# 312
  • У Диспансера ...♥♥♥
Само, че Пипи е на възраст, която въображението е развито и напълно нормално да си вярва, че баща и е крал, докато Жанка малко е надскочила тази възраст за подобни изказвания .

# 313
Прототипът на Пипи е сираче с тежко детство, което има дух. При Жана с просто око се виждат семейни проблеми, без значение какви.

Да не съдим прибързано, заради публикации във фейсбук. Вярно, че беше театрална, сигурно не каза цялата истина, но е рано да я наричаме лъжкиня.

(Аз предполагам, че е живяла в общежитие към спортно училище или нещо такова.)

# 314
Грозно ще е, ако това е истина.
Ако допуснем, че е лъжа за какво ги говори тези глупости? Трябва  да е много тъпа, за да не си даде сметка, че ще излезе наяве, все пак го казва в национален ефир в популярно предаване или всичко е постановка, режисирана отпреди да влезе в къщата и съгласувана с мама, за да може Жана да получи повече съчувствие от зрителите. Rolling Eyes Нали уж чисти имидж....

Общи условия

Активация на акаунт