VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 850
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 330
Не варвам на Жана. София е много малка,имам познати които я познават. Две мои приятелки ка пяли с нея в Детския радиохор. Гледала я е баба и. Другият ми познат още по времето на X Factor я обвини в лъжа. Детето и наистина е взето от нея,защото мъжа и е бил наясно,че пуши трева от ранна сутрин. Въобще повечето неща които говори тя,явно са измислица.

# 331
Аз също не вярвам на историите на Жана, а и не ме интересува живота и въобще. Неприятна ми е по принцип, не само в това предаване. Сигурна съм, че няма да и издържат нервите и ще направи големи панаири.

# 332
Оффф, тоя Софкин отвратителен Sick Той бил дарявал... ЦИГАРИ. Е$ати дебила  Stop

# 333
Възможно ли е Софкин,да си е мислел че Биг Брадър осигурява цигарки Grinning както им дава алкохол. Честно ви казвам,много противен човек. Рядко си позволявам да давам такива определения,обаче тоя направо ми скри топката.

# 334
Пуснах "На кафе". Коментаторите са като марионетки и предлагат на Гала (като създател) разни работи. Зейнеб си носела ибрик.

# 335
Тази звИзда Жането, щом от сега не и издържат нервите, не я виждам в следващите  2-3 години.
Явно много насериозно се е взела, ама известността не е за нестабилните психически хора.Само да не свърши като Ейми Уайнхаус.  Naughty
Лара е дразнеща, все пак е на сериозна възраст, не и отива постоянно да се лигави и да демонстрира плоския си хумор.То пък един хумор........ Tired
Миглена просто ми е ужасна.Не е глупава, но е ужасна.Това включва начин на говорене-неспирната и логорея, маниери, това, че всичко винаги и е ясно.
Няма да я забравя в предаването на Венета Райкова, когато показваха сватбата и с "Живчето"-както тя го наричаше, какви целувки с език бяха, какво нещоооо.... Rolling Eyes

# 336
Искам да попитам-аз ли съм изпуснала или не са го давали: след първата мисия, когато бяха разделени на отбори на двете каки, където кака Лара загуби беше съобщено, че загубилия отбор горко ще съжалява. И в какво се състоеше наказанието на отбора? Аз не разбрах.

Това го правеха и в предния Брадър. Покажат едно, преминат на друго и забравят първото. Сценаристите отдавна са забравили тази игра. Мен ме дразни, че дават кадри от днес сутринта, после от вторник, па преминат на четвъртък... Снощи дадоха и Софкин на масата. Показват ни сглобени кадри, реплика оттук, реплика оттам, иди разбери кой какво казал и кога го казал.

# 337
Само на мен ли ми направи впечатление, че вчера дадоха психо утробата само веднъж?  Mr. Green

# 338
  • sofia
Ей сега погледнах оттук-оттам вчерашния епизод. Жана тотално преигра с монолога си. Сръднята с дъщевнучката, дърлянето и цупенето...много инфантилно.
Може да е била в пансион, който се нарича "Клиника по токсикология", или в комуна. Ако не е, не е зле да иде.
А..на Ейми Уайнхаус,  на малкият пръст не може да стъпи! Защото Ейми е артист, който е оставил следа в музиката.
Роро, правилно не съм го харесвала. Мазен и фалшив. Ути правилно го номинира!

# 339
Тръгнах с отрицателна нагласа към Миглена, но на този етап ми харесва най-много. Забавна, открита, не позволява да и се качват на главата, отстоява позицията си, казва директно какво мисли. Много е готина. Засега. Роро започва да ме разочарова много. Жана никога не съм я харесвала, Деси и Глория са инфантили.Алек Сандър неочаквано ми е интересен образ и искам да остане. Миглена ще е спасена от зрителите с най-висок вот. Дано кака Лили си замине. Скучна е.

# 340
Може да е тъпо, но искам да кажа, че Явор много ми харесва като марионетка. Simple Smile
Искам да си ходи Торнев (знам, че не е номиниран), по-скучен ми е от кака Лили даже.

# 341
  • Тра-ла-ла
А от каква възраст човек трябва да спре да е забавен, да си позволява да се лигави и да стане сериозен и кисел?! Щото аз познавам девойки, които от както са хванали гадже решиха, че трябва да се държат като сериозни семейни жени и на 26 изглеждаха като тетки, говорещи само за битови неща. Аз приветствам хора, които съхраняват свежест, чувство за хумор и доза детско в себе си. Все пак хората вътре са влезли да си купонясват. За кое им се налага да са сериозни?!

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 12:10 от Джулая

# 342
Когато ти идва отвътре да си забавен и не се налага да обясняваш къде е смешното в това, което си казал, е приятно дори и на 80 да си. Но когато се напъваш, за да си интересен и да те харесат другите, и на 20 да си, си е жалка работа. Peace

# 343
Жана има късмет, че не е омъжена за някой див българин. До сега да й е наместил чакрите и да е обяснил подробно по всички медии, как точно Жана си гледа детето.

# 344
Когато ти идва отвътре да си забавен и не се налага да обясняваш къде е смешното в това, което си казал, е приятно дори и на 80 да си. Но когато се напъваш, за да си интересен и да те харесат другите, и на 20 да си, си е жалка работа. Peace

...И номинираш тези, които не ти харесват 'смешките'...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт