VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 802
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 390
Тая мисия много хардкор ми идва.
Интересно ми е за колко време ги карат да са в тоя вид... Дотук май са няколко часа, станаха сутринта, дадоха им мисията, правиха обяд... За един ден се издържа, но за повече, не.

# 391
Пресветата се появи  bishop

# 392
Тази Лили е много досадна. Истинска принцеса да бяха вкарали нямаше да се превзема толкова Rolling Eyes

# 393
Очевидно и е много неприятно,ама като са си дали гъза под наем,какво са очаквали? Все едно за първа година е формата и незнаят,че ще има и такива неща.

# 394
Тя Лили май си мислеше, че само ще лежи и яде в къщата...

# 395
Ами тя Лили ще си получи кошницата с храна по договор.Голяма работа че другите ще са с оскъден бюджет.

# 396
Извинявайте, пропуснах доста голяма част от сериите тази седмица. Доста хора пишат за Роро, но не разбрах какво е направил. Може ли ако на някой му се занимава да драсне два реда?  bouquet
Син е на Вили Кавалджиев, естраден певец, рокаджия, член на СДС в началото.
Пробутваха го тук-там, но ....
Мисля, че и влизането му в ББ е отново реверанс към баща му и попълване
на изтънялия му бюджет.

Въпросът беше какво е направил, за да го квалицират като интригант?
На мен също ми е интересно, не съм гледала вчерашния епизод.

# 397
  • София
Тази Лили е много досадна. Истинска принцеса да бяха вкарали нямаше да се превзема толкова Rolling Eyes
Очевидно и е много неприятно,ама като са си дали гъза под наем,какво са очаквали? Все едно за първа година е формата и незнаят,че ще има и такива неща.
Отвратително същество... Колкото е грозна отвън, двойно повече е грозна отвътре...  Sick
Не е за вярване как от нищото, някой може да си създаде такова самочувствие... без каквито и да е основания!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 398
Изобщо не ми е жал за Лили.Прави ги луди всичките Sick Sick Sick

# 399
Показва си цялата Убост Лили в момента  ooooh! Mr. Green

# 400
На мен пък в тази мисия ми харесват Рени и Надя. До сега бяха все в сянка, а сега виждам, че и те имат мнение и го показват.За Лили беше ясно, че ги дразни. А това за "най-добрата майка" си беше чисто подмазване. За "най-лошата" беше ужасно изобщо да го коментират. Кой може да дава такива определения? Много зле от страна на продукцията.

# 401
  • Тра-ла-ла
Айде, пиарът сработи. Ирина е най-добрата майка  Mr. Green

# 402
  • София
Ирина постигна целта си, да я обявяват за най-добрата майка.

# 403
Ирина постигна целта си, да я обявяват за най-добрата майка.
Да излиза щом е постигнала целта си
Жана пак ще откачи. Всъщност това е отвратителна провокация на сценаристите! Как могат да питат коя е добра /лоша майка?!

# 404
Аз това със спането на долния етаж не го разбрах. Другата пък скочи, че спяла с детето си  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт