VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 793
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 405
Ирина е най-добрата майка, защото...?

# 406
Малко е да се каже, че Лили е отвратителна.Чак натиснах мутето за да не я слушам Mr. Green
Всъщност този епизод на нея ли е посветен, бляк.....

# 407
...защото водеше това предаване. Laughing Нима Лара, Миглена, Рени са лоши майки,  защото не парадират с 4 те си деца, 3 от които от личния им корем? Ужасно гнусно от страна на продуцентите! Прекалиха!

# 408
  • София
Ирина постигна целта си, да я обявяват за най-добрата майка.
Да излиза щом е постигнала целта си
Жана пак ще откачи. Всъщност това е отвратителна провокация на сценаристите! Как могат да питат коя е добра /лоша майка?!
Апропо, едно от основанията за дом. насилие е ако някой от близките ти ти каже, че не си добра майка... Жалко, че Брадъра не им е роднина...  щяха да го осъдят Joy Joy Joy

# 409
Лили се държи сякаш е поне като Опра.А Ирина яко ме дразни- на всяко гърне мерудия е, навсякъде се е набъркала, все акъли дава.
Как не я усещат другите не знам.

# 410
Ирина пак се намърда в конфликта на другите  Tired

# 411
Чак сега пускам.
Каква изненада, обявили Ирина за най-добрата майка...... Ей, Богу.... Outta Joint
Лилито явно е трещяла, ще върна по-късно да я видя.

# 412
  • София
Играта загрубя наистина... Но щом не си готов на всякакво унижение, защо влизаш изобщо вътре.Парите толкова ли са важни за тях?Щом си решил да влезеш, трябва да имаш железни нерви.

# 413
  • София
Основно този сезон има доста свирепо изтрещяване сред всички. Или Биг Брадър работи със страхотни психолози, които напипват точките им, или ги е подбрал при кастинга по ниво на психична лабилност.

# 414
  • София
На мен пък в тази мисия ми харесват Рени и Надя. До сега бяха все в сянка, а сега виждам, че и те имат мнение и го показват.За Лили беше ясно, че ги дразни. А това за "най-добрата майка" си беше чисто подмазване. За "най-лошата" беше ужасно изобщо да го коментират. Кой може да дава такива определения? Много зле от страна на продукцията.
Отвратително е да даваш такива определения!!!
А Ирина въобще няма да я коментирам.  ooooh!

# 415
  • В Космоса
Ирина постигна целта си, да я обявяват за най-добрата майка.

Като я гледах как реагира, стиска очи, отдъхва си, само дето не каза "Йес!". Laughing Има нещо вярно в "етикетите", които ѝ лепите, но вярвам, че искрено се старае да е каквото там силно желае да е. Simple Smile

Много ми е тъпо за кака Лили. Не харесвам да се излагат хора, които са ми били симпатични, а в случая символ от детствеото ми.

# 416
Боже изгонете я тази. Непоносима е Rolling Eyes

# 417
  • София
Лили голямо оплакване изкара. То не е сриване, алергии, акари, детски лагери, недоспиване...ужас  Joy
Като знае, че не издържа на детски лагери, за какво влиза вътре  Laughing

# 418
Тая Лили е достойна заместница на Къци, но докато Къци беше интересен и се опитваше да бъде забавен, то тази е непоносимо мрънкало. Много неприятна жена. Жана е в абстиненция, то е видно. Сезон с толкова много неприятни за мен участници не е имало.

# 419
  • София
Ама тази Лили е наистина отвратителна... бляк...  Sick Sick Sick като Софкин ми е...  Sick Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт