VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 705
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Ами като искат да излизат - да ги пускат без никакъв хонорар и със сметка за разходите по пребиваването им  Peace никой няма и да си помисли за напускане  Sunglasses

# 436
Айде Жана и тя си тръгва  Laughing

# 437
Деса направи добър ход, че се посочи сама в отрицателна категория.

А кака Лили как може и кошницата да си изяжда, и от храната на останалите да яде невъзмутимо.

# 438
кака Лили е тотално разочарование.

# 439
Ами като искат да излизат - да ги пускат без никакъв хонорар и със сметка за разходите по пребиваването им  Peace никой няма и да си помисли за напускане  Sunglasses
Доколкото съм чувала не само че не взимат хронорар, а и дължат големи неустойки. То иначе всичките щяха да си заминават след седмица  Peace

# 440
Всички искат да си ходят. Жива душа няма да остане Cry

# 441
  • Тра-ла-ла
Жана е лъжливото овчарче. Все лъже и маже, все ще напуска и разиграва сценки. Tired

# 442
  • София
Всико живо ще си бега инакрая ще гледаме една седмица само Утробата.

# 443
Joy Joy

Жана излизала най-често? Че къде има участия?

# 444
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тя Жана, за кой ли път иска да си тръгва вече  Laughing
Ми искат да си отиват, като са психично лабилни . И ето Явор каза, че Жана излизала най-много, ми тя ако не излиза да е изтрещяла още повече .

# 445
  • София
Жана е лъжливото овчарче. Все лъже и маже, все ще напуска и разиграва сценки. Tired
Аслъ, то никой друг не е лъгал в този "колектив"...  Mr. Green

# 446
Сега и водещата каза, че Жана остава!
Аман от нейните детски номера!
Да я игнорират, какво и се молят на тая....

# 447
Деси тотално ме дразни! Аман от това парадиране с фамилията "Цонева"!!! Жана поне САМА си е заслужила да е в предаването, а Деси е там благодарение на баба си, дядо си, баща си, леля си, чичо си и така до девето коляно...и никакви лични заслуги, че и нагла бе! Ей... много ме дразни и ми е супер неприятна!

# 448
Те както се засилиха да не гледаме само Утробата два месеца че тогава ще я втасаме

# 449
Цонева и на мен ми е много нахална и прекалено самоуверена, никак не ми харесва  Peace

Общи условия

Активация на акаунт