VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 665
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 480
  • Ямбол
Ох, тоя Биг брадър сигурно поздравителен адрес трябва пусне към всички знайни и незнайни майки и да се извини, че "титлата" на Ирини не значи, че те са лоши майки.  Crazy
Хаха, колко си точна. Не се учудвай колко първосигнално реагират коментиращите. Гаранция, че всяка си е отдъхнала, че не е най-лоша майка, след като Жана е посочена за такава. Единствено не могат да преглътнат това, че една майка може да бъде добра и когато мисли за себе си.

# 481
  • До сърцето...
... Единствено не могат да преглътнат това, че една майка може да бъде добра и когато мисли за себе си.

Просто всяко нещо с времето си.

# 482
Според мен една майка, ако спре да мисли за себе си един ден това се отразява и на децата и на семейството, като цяло. Но това е друга тема.

# 483
  • 221B Baker Street
Сега във фейса прописаха и хора, които твърдят, чее Жана наистина е била в дом, в село Стойките, област Смолян, лесно може да се провери...

# 484
В кой сезон участава Гала въвъ Вип Брадър?

Вип Брадър 3 - http://www.vip3.bigbrother.bg/. Ето една статия за сезона - Кой какъв се оказа във ВИП Брадър 3

Понеже нямам много опит в темите да питам. Кога се пускат нови анкети? Струва ми се дори и без да сме гледали епизодите до петък няма да се променят много резултатите или  newsm78. Ако някой има предложение ще се радвам. Чета сега стари теми има например "Моите трима най-симпатични във ВБ:", в нашия случай май тримата най-антипатични ще е по-лесно  Mr. Green

# 485
  • София
Специално за всички майки се отвори нова тема.

# 486
  • В Космоса
Специално за всички майки се отвори нова тема.

Заповядайте! Кажете си мъката. Обосновете вижданията си за тези "титли".

# 487
Ако сте пропуснали епизода от днес може да го погледнете ето тук ако сте в чужбина и то в HD качество
http://www.dailymotion.com/video/x4u49w3_vip-brother-%D0%B5%D0%B … B49-21-09-2016_tv

# 488
Всико живо ще си бега инакрая ще гледаме една седмица само Утробата.
Те както се засилиха да не гледаме само Утробата два месеца че тогава ще я втасаме
Само Ирина има силите да прекръсти предаването на Най-доброто братче... 😊

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 23:07 от Маpи

# 489
Добре, че съм гледала повечето в "Черешката", че почти не ме изненадват.
Роро, например, там ми беше доста неприятен, първо се влюби до полуда в Милица, в края на седмицата вече си падаше по Теди. Много инфантилен ми се струва.

# 490
Абе, откъде знаете колко чинии е измила/чисти Миглена?  newsm78 Щото Ирина един път са я дали да мие чинии във видео и това значи, че никой от другите не мие чинии. Те сигурно по 3 пъти на ден имат да мият чинии, след като са близо 20 човека. Ако не се редуваха, сигурно Ирини щеше да е в състояние на перманентна медитация, когато не мие чинии, а нямаше да ходи да дудне на всеки. Или сигурно всички трябва да ги изредят на запис как мият чинии, за да сте сигурни, че го правят?

Спомням си, че Миглена като влезе, оглеждайки къщата, в кухнята каза, че това не е най-любимото и място. От което съдя, че не е измила кой знае колко чинии, нито, че се е включила в кухненската работа кой знае колко, освен ако тва не е някаква поза. Ма то от нея човек може да очаква всичко, де.

П.П. Ше я изядете тая Иринка, ей!  Laughing

# 491
Защо намесвате все тази"утроба"? Тя ли е казала нещо?

От три дни ги гледам и то на прибежки, първата седмица пък цялата пропуснах, така че още не мога да ги разпозная и запомня всичките. Първи впечатления - истерични женчета и мъжлета. Почти всички имат нужда от психолог, а някои и направо от психиатър.
Така нехаресваната тук Жана всъщност не ме дразни. Или поне не повече от останалите. Дали послъга за дома не знам, но май наистина е била подмятано дете. Майката си е гледала живота (мислила за себе си Wink) и поредния мъж, а децата са обикаляли по баби, лели, нови татковци и пр. Вероятно затова е и толкова неуравновесена и лабилна
Деси не ми е симпатична още от Черешката. Стори ми се доста неприятна личност, нахална, нечестна.
Ирина ми е неискрена и хлъзгава като риба. Детето й ще я забрави, докато излезе от къщата, пък тя ако ще, нека се бори и за "най-добрата майка на света".
Лили изцяло не е на място там, дано наистина излезе първа, за да не се излага повече.
Миглена я мислех за голяма откачалка, а тя ще се окаже много мъжко момиче. Или поне не я друса истерия от сутрин до вечер.
Лара е влязла в образ, който за съжаление вече отдавна не й отива. Дори дрехите й са смешни за възрастта й.
Останалите моми не ги знам кои са.
От мъжете Ути и Явор май ще се окажат най-нормалните. Другите интриганти и ревльовци не ми се и гледат дори.
Засега като цяло - бляк Mr. Green

# 492
Абе, откъде знаете колко чинии е измила/чисти Миглена?  newsm78 Щото Ирина един път са я дали да мие чинии във видео и това значи, че никой от другите не мие чинии. Те сигурно по 3 пъти на ден имат да мият чинии, след като са близо 20 човека. Ако не се редуваха, сигурно Ирини щеше да е в състояние на перманентна медитация, когато не мие чинии, а нямаше да ходи да дудне на всеки. Или сигурно всички трябва да ги изредят на запис как мият чинии, за да сте сигурни, че го правят?

Спомням си, че Миглена като влезе, оглеждайки къщата, в кухнята каза, че това не е най-любимото и място. От което съдя, че не е измила кой знае колко чинии, нито, че се е включила в кухненската работа кой знае колко, освен ако тва не е някаква поза. Ма то от нея човек може да очаква всичко, де.

Миглена каза, че достатъчно време е прекарала в кухнята и вече не ще Simple Smile Тоест, изготвила си е готвенето и вече се дистанцира и няма никакво желание. С четири деца, аз лично и вярвам.

# 493
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Е, тя в ББ кариера не може да направи. Не разбирам жертвата, която прави, за двата месеца слава. Всъщност два месеца ли ще продължи ВИП-а?

9 седмици.  Peace

# 494

Миглена каза, че достатъчно време е прекарала в кухнята и вече не ще Simple Smile Тоест, изготвила си е готвенето и вече се дистанцира и няма никакво желание. С четири деца, аз лично и вярвам.

Възможно е и да е така, но никой не е бил в директна близост до нея, за да знае кой е гледал децата и, кой им е готвил и т.н.
Не  отричам, просто подлагам на съмнение.
И продължавам да твърдя, че е от стара коза яре тя.

Общи условия

Активация на акаунт