VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 553
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 540
Много съм зле значи Embarassed аз повярвах.

# 541
Ох, не мога да спра да се смея Joy
Ако ще вкарват световни величия, много ще ми е интересно да влезе Джейми Оливър. Да видим как ще си поделят кухнята с Ути. Наш Ути няма да си я отстъпи, ще брани със зъби и нокти. Добре де, да не фантазирам толкова....и Звездев става.
Емануела пък много важна, десет дена по-късно. Другите са психясали за това време, нея тепърва ще я чакаме.

# 542
Тя май защото си е психясала по рождение  hahaha Сега ще са на едно ниво  Mr. Green

# 543
Шеф Петров да вкарат за конкуренция на Ути, тука вече може и да се избият  Mr. Green

# 544
  • ВАРНА
 Точно така-шеф Петров,Кичка и Петя Буюклиева.

# 545
  • sofia
И мама Захажаева!

# 546
 Joy Joy
И ще стане мазало.
Тази, която ще влиза довечера ми е безинтересна.

# 547
  • София
Не знаех, че кака Лили е толкова кекава, лигава....Много е дразнеща!   Mr. Green Дано излезе тази вечер.

# 548
Не знаех, че кака Лили е толкова кекава, лигава....Много е дразнеща!   Mr. Green Дано излезе тази вечер.

Утре вечер ще е Grinning

# 549
  • София

Утре вечер ще е Grinning

Благодаря за информацията! Заблудила съм се, че е тази вечер.  Embarassed

# 550
  • Варна
И мама Захажаева!
Т'ва някакъв пенсионерски брадър ли ще е.
 Thinking

# 551
  • София
И мама Захажаева!
Т'ва някакъв пенсионерски брадър ли ще е.
 Thinking

Тези сладури и аз ги искам във ВБ. Ще гледаме шоу с тях!   Joy Joy

Беше ли обявена наградата при влизането на "звездите" за победителя в този сезон на ВБ?

# 552
Да те "обича" народът, малка награда ли е? Flutter

# 553
  • София
"Тя е млада, тя е красива, тя носи музиката в кръвта си " - Дивна оня ден се изруси, дали няма да е тя?

# 554
 За най-ужасна персона определям Ирина. Мога да простя инфантилно държание на зрели хора(все имат нещо неизживяно),истерии и паник атаки ,хора с лошо чувство за хумор,дори и възрастен човек в неравностойно положение който е загубил общочовешки и хигиенни навици. Всичко това бих изтърпяла стоически , но хора като Ирина категорично не. Бях потресена ,колко искрено обясняваше на Софкин ,че иска да му помогне.Толкова убедително звучеше ,как на никого няма да каже.И точно след малко разказа на всеки  който срещна.После само нея виждах да го плюе и нарежда с най-обидни и грозни думи.Е много е долно това. Какъвто и да е Софкин не можеш да даваш на някой надежди само за да го сринеш съвсем.Това ,че не можеш да помогнеш и да промениш 60 и кусур годишен човек ,с установени навици ,с две "умни "приказки не ти дава право да се правиш после на неразбраната кръстница закрилница .Такива хора като нея ти подават кокалче с красива панделка ,но после трябва да им играеш по свирката иначе става Олеле майко.Таа горкия Иван или ще джавка два пъти като му плеснат или ще види кон боб яде ли. 😄
И с нищо не се отличаваше по реакция от моделката ,когато и спукаха личното пространство.
Жана ми е симпатична някак.Не съм гледала последните два епизода ,но прочетох коментара на майката.Първо бях убедена ,че това не може да е майка и , а някой зложелател.Но ако е тя ,горкото момиче склонна съм на него да вярвам.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2016, 15:27 от AuroraBB

Общи условия

Активация на акаунт