VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 535
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 600
Сезонът с Ицо беше добър, а самият Ицо намаза със сапун или нещо такова (не помня вече) Кънчев на един лайф и той бая се ядоса  Laughing

# 601
Аз пък помня участието на Ицо Хазарта като голям злобар и много агресивен тип, с лошо пиянство. Обижда Камелия, Милко Калайджиев. Но помня, че въпреки просташкото му държане, имаше доста обожателки.

# 602
Е то това беше преди 7/8 години май.
Помня, че се псуваха нещо с Камелия в ефир.  ooooh!
Сега може и да е поулегнал и да покаже малко по-интелигентен хумор.

# 603
Ицо как се беше залепил за Преслава. Направо я беше обсебил, но май беше пиян...и в същото време се държеше ужасно с Камелия.

Да вкарат Камелия Воче. С Ути ще се сбият кой да готви. Самата Воче е доста добра в кухнята.

# 604
С Камелия се псуваха в ефир, а Преслава я хващаше за циците директно  Joy

# 605
  • София
Да вземат да вкарат Пацо, тогава ВИП-овете съвсем ще се шашнат Grinning

# 606
От тоя Пацо не знам дали е имало по-тъп и невъзпитан участник. Тризначките до някъде са му конкуренция. Надявам се никога повече да не ги дават по която и да било телевизия.

# 607
Явно жена ще вкарват    Crazy

Тя е млада, тя е красива, тя е енергична, тя носи музиката в кръвта си!

Че тя Емануела не отговаря на това описание, ни е млада, ни красива, а в кръвта и се носят най- различни вещества, а не музика:))) Дано не е тя, от месеци орева орталъка, че са я натирили от Свети Влас. Знаем и историята.

# 608
Аз лично не знам коя е Емануела   Crazy

# 609
Изобщо не прилича по силуета на Емануела (ако приемем, че е истински, а не просто картинка на фигура от женски пол). Някоя от Х-фактор е, или Дивна.

Забелязахте ли, че когато Жана се тръшкаше да си ходи, кака Лили ѝ каза нещо от сорта: "Защо искаш да напуснеш Къщата, след като не си номинирана?" Възможно е вчерашното театро на каката да е във връзка с номинацията ѝ - да си тръгне сама, за да не бъде първата изгонена.

# 610
  • София
Да вземат да вкарат Пацо, тогава ВИП-овете съвсем ще се шашнат Grinning
Е, не ви ли писна от тоя Пацо?Мине не мине време, някой вземе та го предложи.

# 611
Преди малко изгледах снощния епизод.Предвид,че Тупарев се оказа кум на Ирина е ясно,че в лоша светлина няма да я покажат,сигурно и в подобни мисии,където едните са накофтени да са в по-излагащата роля няма да й се падне.Обявяването й за най-добра майка беше супер излишно и банално.
Освен това от Миглена може и да не видим по-големи конфронтации с Ирина от това,което си казаха първата вечер,не се знае какви са й бъдещите творчески планове и дали не й е по-изгодно хайде чак да не са дружки,но и да не станат врагове.
Миглена винаги ми е изглеждала много самодоволна,а и жена с 4 брака не ме навява на добри мисли.И като застане на главата на някого да го увещава с глас на синигерче  Stop .
Жана с тези детински фасони е още повече ми простее.
А хленченето на Лили в изповедалнята беше направо наказание да я слушаш.Не знам как я търпят у дома,представям си какво безспирно мрънкало е.На нейния фон Къци ми е направо цвете.
Предаването има остра нужда от нови лица,ама чак пък Емануела...само тъпаци и ненормални ли ще гледаме този сезон?

# 612
Аз лично не знам коя е Емануела   Crazy
Верно ли,че те и теменужките в гората сигурно са чули за нея......не ти е никакъв пропуск,не бой се. Laughing

# 613
Искам да вкарат Иванка Курвоазие! Да я докара младия и любовник с белия бус на надеждата, а рускинята с фланелка "Джена или смърт", и развален български, седнала до Генчо да я защитава яростно на лайфовете!  Crossing Arms

# 614
  • Сф
Тупарев кум на Ирина?? Оф , знам че има шуробаджанащина в Нова ама чак толкова.. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт