VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 539
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 585
Ненчо красив?!

Трябва им някой алфа мъжкар. Хем да е красив, за да му се лепнат жените, хем да е по-хард от мунчовците вътре и да ги застраши и изнерви Mr. Green Но и умен, за да се получи желания ефект.
Е, стига де. Искате без министър-председател да ни оставят. Crossing Arms
 Joy Joy

# 586
  • sofia
Предлагам Ицо 100-те манекенки, но и Митьо Крика бива! Joy

# 587
Ненчо и Йоана още ли са гаджета? Да ги вкарат и двамата. Така и така събират на едно място бивши двойки. Ути може да се разкрие в друга светлина като види Йоана.

# 588
Ненчо красив?!

Трябва им някой алфа мъжкар. Хем да е красив, за да му се лепнат жените, хем да е по-хард от мунчовците вътре и да ги застраши и изнерви Mr. Green Но и умен, за да се получи желания ефект.
Е, стига де. Искате без министър-председател да ни оставят. Crossing Arms
 Joy Joy
А не.Премиера беше  по актуален за миналия сезон.Там имаше фенка и можеше да пламне искра.Тука трябва друг.

# 589
Да вкарат някой мачо да ги пораздвижи малко - да е на средна въсраст, че да 'кипне' и младо и старо.

Предложения за богат и красив и желан?

Сещам се за Калин, Ненчо, Юлиан Вергов, ама са за последните изисквания само, май?

Много съм изпуснала от темата, но някъде прочетох, че може да вкарат Майк Тайсън- срещу 300 000 евро за 1-2 вечери. Но и той не е мачо, пък и доста беден бил, та за това се и наел.
Може и да сте го коментирали, но нямах нет.

# 590
Ицо Хазарта искам аз, от сутрин до вечер. Може и Самуил, който прави НеНовините.
Спешна нужда от свежа ирония и хумор.

# 591
  • ГО
Писна ми от Жана и нейните скандали.
Искам да гледам нещо и от другите участници.

# 592
Сигурно ще вкарат Емануела заради Борислав.
Има клюка, че му е гадже.
Искат любовен триъгълник и разправии.

# 593
Който искат да вкарат, само да не е Памела Андерсън с ужасните колене.

# 594
Явно жена ще вкарват    Crazy

Тя е млада, тя е красива, тя е енергична, тя носи музиката в кръвта си!

# 595
Да вкарат някой мачо да ги пораздвижи малко - да е на средна въсраст, че да 'кипне' и младо и старо.

Сещам се за Калин, Ненчо, Юлиан Вергов, ама са за последните изисквания само, май?

Калин е много кротък и не би бил интересен играч според мен. Ама поне ще краси къщата и е галантен.
Ненчо - за кой Ненчо става дума? Онзи дето играе попа в Столичани в повече ли?  #Crazy Ако е той Боже опази! Тоя нито е секси, нито красив.

Юлиан най-става сякаш. А какво ще кажете за Асен Блатечки?  Flutter  

# 596

Калин е много кротък и не би бил интересен играч според мен. Ама поне ще краси къщата и е галантен.
Ненчо - за кой Ненчо става дума? Онзи дето играе попа в Столичани в повече ли?  #Crazy Ако е той Боже опази! Тоя нито е секси, нито красив.

Юлиан най-става сякаш. А какво ще кажете за Асен Блатечки?  Flutter  

Ненчо, който водеше Господари на ефира, смятам че говорят, тъй като той имитираше Бойко Борисов, ама той ще води новото шоу и не смятам, че ще влезе...покрай него ще си има достатъчно работа. Макар че и аз неразбрах от къде дойдоха тези предположения за мъже...или някой просто предлага да влезе еди кой си....

Асен Блатечки...не мисля, че би се съгласил да влезе...ама мина му малко времето и на него, като мачо по който всяка въздишаше..

# 597
  • Берлин
Дано се яви някой духовит, че много сълзи и сополи. Стига  Stop

# 598
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ицо Хазарта искам аз, от сутрин до вечер. Може и Самуил, който прави НеНовините.
Спешна нужда от свежа ирония и хумор.

На Ицо Хазарта и аз съм му фенка, обаче се опасявам, че по-голямата част от мацките няма да успеят да му разберат хумора.

# 599
Той Ицо Хазарта вече беше в брадъра, сезонът с Ивайла Бакалова и цялото й семейство мисля. Готин беше, май рано си излезе и по-добре.
Аз не искам да вкарват никой нов.

Общи условия

Активация на акаунт