VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 556
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ирина е хлъзгава змия, превзета, и никога не е истинска.Говори със заучени фрази, прави се на добричка, но злобата, самохвалството ,изтъкването и още куп неприятни неща прозират под покритието и, и се виждат и с просто око.

# 556
  • София
... ,но прочетох коментара на майката.Първо бях убедена ,че това не може да е майка и , а някой зложелател.Но ако е тя ,горкото момиче склонна съм на него да вярвам.
Къде мога да видя този коментар?

# 557
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Шеф Петров да вкарат за конкуренция на Ути, тука вече може и да се избият  Mr. Green

Ако вкарат Петров, от психодиспансера ще трябва да се самосезират.  Laughing

# 558
  • София
Да те "обича" народът, малка награда ли е? Flutter

Не! Но друг път обявяват парична награда и размера или кола....

# 559
... ,но прочетох коментара на майката.Първо бях убедена ,че това не може да е майка и , а някой зложелател.Но ако е тя ,горкото момиче склонна съм на него да вярвам.

Заповядай https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/photos/a.408321869 … ype=3&theater

# 560
  • София

Заповядай https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/photos/a.408321869 … ype=3&theater
Много благодаря!

# 561
  • Сф
Да вкарат Мадлен Алгафари , половината Брадър ще излезе с направления за 4 ти километър. Party

# 562
Не е обявена награда- парична или предметна.  Вероятно ще е плакет с "любима звезда на България" или нещо от сорта.

И какво сега, ще влиза Емануела. Притрябвало ни е да я гледаме. Лигавщини, поза и тъпотия. Може и да заформи някое скандалче с Жана или моделката...или с Торнев. Laughing

# 563
  • София
Не понасям Емануела и подгласничките й поп фолк гърли.... Mr. Green #2gunfire #2gunfire  Гледах анонса за тази вечер, ще става интересно!

# 564
  • Тра-ла-ла
Да направят един  ВИП Брадър "Ол чикиментос" и вместо в къщата в нови хан - да влязат в "къщата" в Курило Joy Ще бъде най- яко за гледане и най-опасно за зрителя, че да не прихване през телевизора дозите лудост Mr. Green

Да не вкарат Гери-Никол newsm78

# 565
Да вкарат някой мачо да ги пораздвижи малко - да е на средна въсраст, че да 'кипне' и младо и старо.

Предложения за богат и красив и желан?

Сещам се за Калин, Ненчо, Юлиан Вергов, ама са за последните изисквания само, май?

# 566
  • Тра-ла-ла
Ненчо красив?!

Трябва им някой алфа мъжкар. Хем да е красив, за да му се лепнат жените, хем да е по-хард от мунчовците вътре и да ги застраши и изнерви Mr. Green Но и умен, за да се получи желания ефект.

# 567
Надявам се да не влиза Емануела. Много глупава жена. Rolling Eyes Да си направят Чалга Вип Брадър. Crossing Arms Там за алфа-мъжкар -да поканят Милко Калайджиев.

# 568
  • ВАРНА
 Фики Crazy

# 569
  • Берлин
Хора, нищо не разбирам. Не гледам в детайли, но гледам. То верно живея в чужбина, но имам БГ телевизия, ходя си през няколко месеца. Та съм в пълно недоумение защо това е ВИП сезон - аз не познавам 70 % от хората в къщата, не съм ги чувала дори. Уж всеки знае кой кой е...Купувам всякакви вестници и списания около полетите, ми май не съм попаднала точно на тези лица  newsm78

Адмирации за Ох,Аман и Заната за жестоките постове  bouquet

Никой не ми е симпатичен в тази къща, освен Миглена. Втрещена съм от собствените си думи, но към момента тя е единствената, която ми е симпатична по някакъв начин. Всичко останало е  Sick А може ли инфо кое е момичето в траур, че не виждам скърбящи такива?

Общи условия

Активация на акаунт