VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 634
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 570
А дано вкарат някой мачо.

Гласувах за Миглена.

# 571
Не е мачо, но нали спрягаха и Вл. Береану в началото.

# 572
Не е мачо, но нали спрягаха и Вл. Береану в началото.
Пепел ти на клавиатурата 😀

# 573
Цитат
А може ли инфо кое е момичето в траур, че не виждам скърбящи такива?

Тази, с която Жана все се кара. Деси. С хремавия глас.
Аз по принцип харесвам по-характерни женски гласове, както и по-серт мадами, но при тази и двете ми идват в повече. Все ми се иска да й подам кърпичка Laughing А е напориста май просто защото е невъзпитана, разглезена и нахална.

# 574
  • Берлин
Тази, която най-много се кара с жана. Деси. С хремавия глас.
Аз по принцип харесвам по-характерни женски гласове, както и по-серт мадами, но при тази и двете ми идват в повече. Все ми се иска да й подам кърпичка Laughing А е напориста май просто защото е невъзпитана, разглезена и нахална.

Ако е отговор на въпроса ми...майко мила...то това е гнусно за гледане същество...  ooooh!

# 575
Та съм в пълно недоумение защо това е ВИП сезон - аз не познавам 70 % от хората в къщата, не съм ги чувала дори. Уж всеки знае кой кой е...Купувам всякакви вестници и списания около полетите, ми май не съм попаднала точно на тези лица  
Това е ВИП сезон, защото точно тези са се съгласили да влязат, да им гледаме сеира! Да изтупат нафталина и да ги покани някой да работят някъде.

# 576
Съмнявам се че който и какъвто и Убавец да вкарат ще развълнуват кака Лили, особено ако посегне на ...прошутото и.

# 577
Да вкарат някой мачо да ги пораздвижи малко - да е на средна въсраст, че да 'кипне' и младо и старо.

Предложения за богат и красив и желан?

Сещам се за Калин, Ненчо, Юлиан Вергов, ама са за последните изисквания само, май?

Ненчо и Ути как ли ще се спогаждат?

Когато гадаехме кои са личностите със скрити лица, предположих, че единият е Калин Врачански, но може да е бил друг.

# 578
Шеф Петров да вкарат за конкуренция на Ути, тука вече може и да се избият  Mr. Green

Ако вкарат Петров, от психодиспансера ще трябва да се самосезират.  Laughing
Ама ще е първично и мега забавно  hahaha Hug Направо култово!
Може с кака Лили да се Аресат  Laughing

# 579
Да вкарат Къци. Ще си допаднат с кака Лили. Ще си говорят за болежки.. но ББ да им осигури лекар под ръка или поне апарат за кръвно.

# 580
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ама защо търсите компания за кака Лили  newsm78 Тя утре си отива  Laughing

# 581
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ама ще е първично и мега забавно  hahaha Hug Направо култово!
Може с кака Лили да се Аресат  Laughing

Hug
Кака Лили ще му дойде стара, той е човек с претенции до небесата. Или имаш предвид платонично - той да  й готви, а тя да възхвалява уменията му? Тогава ще им се получи.

# 582
Калин Врачански не е ли раглезен лигльо и той? Че и глуповат ми се чини. Иначе и на мен ми е любимец от "Стъклен дом".

# 583
Митьо Крика?  Stop Мъжкар и всестранно развита личност- четох, че в Англия го канили в най-различни реалита, а е и умен- бил преподавател на деца,ама не само по физическо, а и по биология, химия, физика, математика. ooooh!
Този от чупене на тухли и дини с глава, кога намери време толкова да се изучи? Joy

# 584

Никой не ми е симпатичен в тази къща, освен Миглена. Втрещена съм от собствените си думи, но към момента тя е единствената, която ми е симпатична по някакъв начин. Всичко останало е  Sick А може ли инфо кое е момичето в траур, че не виждам скърбящи такива?

Тези двете
http://nova.bg/vipbrother/profiles/view/141/%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D … 0%BE%D0%B2%D0%B0/
http://nova.bg/vipbrother/profiles/view/146/%D0%B4%D0%B5%D1%81%D … 0%B5%D0%B2%D0%B0/

Общи условия

Активация на акаунт