VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 793
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 645
Добре, де, Кака Лили като е такава развалина - с цистит, колит, конюнктивит, плексит, радикулит и т.н , чий го дири вътре? Да ходи на санаториум да се лекува.

и клаустрофобия има ... сега като поседи малко в къщичката и ѝ писне ще се сети и за това  Mr. Green

# 646
  • София
Ако не я изгонят тази утре значи вотът е манипулиран. Не мога да повярвам, че някой го харесва това Shocked
Ако съдим от анкетата /по-горе/ поне 31 човека "го харесват това"...  Mr. Green
Не е за вярване, ама...  Thinking

# 647
Единственото ми обяснение за привилегиите на Кака Лили е, че са я вкарали като дразнител. 

# 648
На Лили и петичките й тупкали, затова трябва по-често да си полягва.
Преди исках да я изгонят, но сега се замислям, че ми е много смешно с нея и по- добре да остане.

# 649
Айдее нова диагноза , сега пък полицистит.Тая Лилка събра де що има болести.Да се чуди човек как е жива с толкоз болежки завалията.

"Холецистит" каза, неслучайно му викат "болест на лакомниците". Но наистина при такива проблеми не трябва да плюска прошуто, а трябва доста да се ограничава калорийно и от някои видове храни и да се движи много. Също така, не мисля, че подобна мисия ѝ е противопоказана и би ѝ навредила.

# 650
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Като нищо ще я оставят как ти Лили да трови нрвите на останалите  ooooh! То това е най зле от всички.Къци е нищо в сравнение с нея  Naughty

# 651
  • Варна
Мила, Рени Crazy
Мила, Наде Crazy

# 652
Лили се правеше на мила и добра,но я номинираха. Има си сигурна кошничка с лакомства всеки ден по договор. Затова може да ги прави луди. И ги прави!

# 653
  • София
То и аз искам вече да я оставят - да си заслужи хонорара.

# 654
  • София
Ирина и тя сега на всяка манджа мерудия  ooooh!

# 655
Като нищо ще я оставят как ти Лили да трови нрвите на останалите  ooooh! То това е най зле от всички.Къци е нищо в сравнение с нея  Naughty

И аз това си го мисля, но при положение, че ще вкарват нова звИзда, вероятно ще я разкарат каката, за да се фокусират върху новата

ПП, Ирина се завърна, черпете мъдрост!  smile3529

# 656
А някой знае ли всъщност какво работи тази пишман какичка,че аз нещо не я виждам в работна среда с тези хиляди болежки.

# 657
Ирина адвокат ли е на Лили?

# 658
  • Тра-ла-ла
Ето, Ирина пак намери поле на изява Mr. Green

# 659
Тази пък Ирина на каква се прави, толкова е досадна и се мисли за жената слънце там  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт