VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 624
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 675
Чак ми иде да се разплача редом с наглецата Лили Mr. Green

# 676
  • София
 Tired   За какво реве сега... Голяма лигавщина.Тази жена как е раждала не знам  hahaha

# 677
Мале колко е нахална тази лелка. Нямам думи.

# 678
От кога говоря, че Рени и Надя не са част от мебелировката, а фокусът е на друго място. Ами и аз да съм там, и аз като тях бих постъпила. Напълно ги подкрепям. А Ирина съдник ли го раздава? Че тя не носи нищо, Рени и Надя с пълно право реагираха. Дали Света Ирина би била на същото мнение, ако не беше кукловод, а марионетка и я бяха направили на чучело и щеше ли да и е приятно "кака" Лили да проваля и нейното усилие? Не разбирам защо винаги си взима за съдия и раздава правосъдие тази жена?

# 679
Ути такава реклама му дръпна на устройството за марионетки, че направо ми се прииска да си купя едно такова за вкъщи  Laughing

# 680
Ограничен бюджет, ама на лелката кошницата е пълна.

# 681
Ама не беше ли Ирина преди малко, която каза, че Лили не я било боляло от 1 година с един леко ехиден тон? Не гледам много съсредоточено ако бъркам извинявайте.

# 682
На нея не й е проблем да е на хляб и сол! Колко пъти да ни го каже, как пък не разбрахме!  Laughing

# 683
Ути милият се шашна, като разбра, че ще гладува  Mr. Green

# 684
  • София
Абе, тази наглярка, дали ще продължи да си взема кошницата, при положение, че останалите гладуват и то главно заради нея!?   ooooh!

# 685
Ако сега са някои да изядат на Лили храната та да я видим.

# 686
Сто и няколко лева е бюджета за седмицата нали?
Не гледам постоянно и да не съм пропуснала...

# 687
Ути милият се шашна, като разбра, че ще гладува  Mr. Green
Рени се ядоса, а тя има нужда от малко глад Sunglasses

# 688
Ако сега са някои да изядат на Лили храната та да я видим.

Доколкото си спомням в предишните сезони не разрешаваха на тези, които имаха по договор храна да я споделят

# 689
Абе, тази наглярка, дали ще продължи да си взема кошницата, при положение, че останалите гладуват и то главно заради нея!?   ooooh!

Като нищо. Ще има да преживя срещу тях и да им обяснява с тъничко гласче: "Много ми е неудобно, че си имам кошница, но аз само заради жлъчката плюскам. Иначе щях на хляб и сол да карам."  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт